Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ
Δ. Κουναλάκης:
Μια ακόμη εγκύκλιος που σχολιάζει και την "τρίμηνη επαναλαμβανόμενη συνταγή"
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜια ακόμη εγκύκλιος που σχολιάζει και την "τρίμηνη επαναλαμβανόμενη συνταγή"
--- Τέλος παράθεσης ---
Στο δια ταύτα δεν μπαίνει, δηλ. πώς χρεώνονται οι τρίμηνες στο σύνολο των 100 συνταγών.
fanisgp:
καλο μηνα σε ολους τους συναδελφους.με ειδοποιησαν απ'το ικα να παω να παρω τις επιταγες φεβ.-μαρτ. για τραπεζα πειραιως!!!
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδος
Ιδιωτική κλινική εισπράττει ετησίως 1,8 εκ. ευρώ τη στιγμή που οι δαπάνες του Ιδρύματος για το ίδιο διάστημα στο Νοσοκομείο Βέροιας ανέρχονται σε 1,5 εκ. ευρώ.
- Ύστερα μην αναρωτιώμαστε για ποιό λόγο το μπαγιόκο δεν φτάνει για όλους.
anetos:
Εγγραφή ή Είσοδοςκαλο μηνα σε ολους τους συναδελφους.με ειδοποιησαν απ'το ικα να παω να παρω τις επιταγες φεβ.-μαρτ. για τραπεζα πειραιως!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
απο ποιο ικα?
στο δικο μου ικα ο κυριος των παροχων ειναι....αργος στον ελεγχο και ακομα δε μας φωναξε να κοψουμε αποδειξη για τον μαρτιο!!! και μαλιστα μερικους δεν τους εχει φωναξει ουτε για τον φεβρουαριο! εγω ημουν απο τους πρωτους που κοψαμε αποδειξη για τον φεβ πριν 20 μερες και περιμενω απο μερα σε μερα να πληρωθω. το κακο ειναι πως απο τη στιγμη που κοβεις αποδειξη θελει 20-30 μερες μεχρι να πληρωθεις αρα αφου ακομα δεν εχω κοψει αποδειξη για μαρτιο........
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση