Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (36/76) > >>

Argirios Argiriou:
Από δύο διαφορετικά φαρμακεία στην Καβάλα, μου είπαν ότι οι ιδιώτες Ιατροί συμβεβλημένοι με τον ΟΠΑΔ και/ή ΟΑΕΕ που είναι εξωτερικοί συνεργάτες του ΙΚΑ δεν έχουν δικαίωμα να γράφουν δίμηνη συνταγή. Έχουν όμως δικαίωμα να γράφουν τρίμηνη..

fanisgp:
ικα κιατου.

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ:
Γιατί Θεσσαλονίκη δεν έχει γίνει τίποτε.Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Μου είπαν ότι περιμένουν υπουργική απόφαση για ενταλματοποίηση Μπορείς να μου δώσεις τηλέφωνα του ΙΚΑ η ακόμα καλύτερα να μου στείλεις με FΑΧ το χαρτί του ΙΚΑ που σε στείλανε.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό δύο διαφορετικά φαρμακεία στην Καβάλα, μου είπαν ότι οι ιδιώτες Ιατροί συμβεβλημένοι με τον ΟΠΑΔ και/ή ΟΑΕΕ που είναι εξωτερικοί συνεργάτες του ΙΚΑ δεν έχουν δικαίωμα να γράφουν δίμηνη συνταγή. Έχουν όμως δικαίωμα να γράφουν τρίμηνη..

--- Τέλος παράθεσης ---
Iσχύει σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ από 29/05/11.

Argirios Argiriou:
Κατέθεσα σήμερα στο ΙΚΑ Καβάλας, απόδειξη για την παροχή υπηρεσιών Φεβρουαρίου του 2011, μαζί με φορολογική ενημερότητα και ασφαλιστική ενημερότητα από το ΙΚΑ όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου προς πιθανό προσωπικό που μπορεί να απασχολώ.

Ζήτησα και αριθμό πρωτοκόλλου αλλά δεν μου δώσανε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση