Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΖήτησα και αριθμό πρωτοκόλλου αλλά δεν μου δώσανε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε κανένα ΙΚΑ δε δίνουν αυτό που πιστεύεις ότι δικαιούσαι. Έχει γίνει επανειλημμένως αντικείμενο δυσμενών σχολίων και στην Ξάνθη.
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ:
Αυτή την εγκύκλιο 29/05/11 που την είδες γιατί εγώ δεν την βρίσκω
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτή την εγκύκλιο 29/05/11 που την είδες γιατί εγώ δεν την βρίσκω
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον αναφέρεται στην Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Διευκρινίσεις σχετικά με την ποσότητα αναγραφομένων φαρμάκων σε συνταγές ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτή την εγκύκλιο 29/05/11 που την είδες γιατί εγώ δεν την βρίσκω
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον αναφέρεται στην Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Διευκρινίσεις σχετικά με την ποσότητα αναγραφομένων φαρμάκων σε συνταγές ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
--- Τέλος παράθεσης ---
Nαι συνάδελφοι, ζητώ συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε το εκ παραδρομής λάθος μου. Κι εγώ τη Γ55 εννοούσα, που το λέει ξεκάθαρα όταν αναφέρεται στις δίμηνες συνταγές: ῾Μόνο από ιατρούς του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σύμφωνα με το ΠΔ 121/08῾.
anetos:
ικα θεσσαλονικης, σημερα πληρωθηκα απο το ταμειο τα λεφτα για τον φεβρουαριο.
το μονο που δε μου αρεσε ειναι πως δεν με τηλεφωνησαν εκεινοι αλλα εγω τηλεφωνησα και ρωτησα και μου ειπαν ναι κυριε ετοιμα ολα ελατε να παρετε τα χρηματα.
απο τη στιγμη που κοβεις αποδειξη, μετα απο 20 μερες πληρωνεσαι. δυστυχως ακομα δεν κοψαμε αποδειξη για τον μαρτιο αλλα μου ειπαν πως τελειωνουν τωρα κατι αποζημειωσεις με οπτικα και μετα θα πανε γρηγορα τα δικα μας.
που εχουν κρυφτει τωρα εκεινοι που ελεγαν πως δε θαπληρωθω αποτο ικα;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση