Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (40/76) > >>

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
αυτο εννοω κι εγω θελει συνεχως πιεση και τηλ,για να προχωραν......διαφορετικα 12-12

EzeΤΡΟΛ:
Να σημειωθεί ότι η σκόπιμη κωλυσιεργία από πλευράς υπαλλήλου, είναι βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα, που σύμφωνα με τον πρόσφατο δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, μπορεί να τον οδηγήσει σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις.

Stefanos Soultanis:
Συναδελφοι εγω σημερα πηγα και εδωσα τα χαρτια για το μηνα Μαϊο στο ΙΚΑ Νεας Φιλαδελφειας. Επειδη γνωριζω καποιον εκει μιλαμε . Μου ειπε χαρακτηριστικα τους ειπαν απο τα κεντρικα οτι τα οικονομικα ειναι ασχημα και τα πρωτα αν ειναι καλα τα πραγματα θα πληρωθουν τελη Σεπτεμβρη. Αυτα μου ειπε αυτα σας μεταφερω. Και γελοντας μου ειπε κατεθεσε και τα καινουρια να περνουν σειρα, του ειπα ναι για του χρονου. Οποιος εχει αλλη  πληροφορια ας μας πει. Τυχερος παντως ο συναδελφος στο Κιατο που πληρωθηκε, μαλλον εδωσαν στην επαρχια που ειναι πιο λιγα και αφησαν την Αθηνα.

anetos:
ανακριβιες . τι θα πει απο σεπτ? τι σου ειπε και καλα εμπιστευτικα ο βλακας δυ?
δεν παει να λεει οτι θελει, εγω ξερω πως απο χτες τα λεφτα ειναι στην τσεπη μου κια στην τσεπη πολλων συναδελφων. το ξαναλεω. ολα εξαρτονται απο τον υπαλληλο στις παροχες .  ποσο γρηγορα ελεγχει τα χαρτακια. αλλοι τα ελεγχουν γρηγορα αλλοι οχι. προφανως ο δικος σου αρμενιζει και για να μην τον πρηζεις σου λεει πως εχει εντολες και καλα. στην θεσνικη ηδη σε αλλο παραρτημα εκοψαν αποδειξη και για μαρτιο και απριλιο!!! και ειναι σιγουρο πως οταν κοψεις αποδειξη ,μετα σε 20-30 μερες εχεις πληρωθει. εσυ περιμενε τον "δικο σου" να βαλει μπρος το συστημα και ασε εμας να πληρωνομαστε.
τελος να αναφερω πως απο τη ναρχη του μετρου πολλοι ελεγαν ανακριβιες πως ποτε δε θα πληρωθουμε...... προφανως καποια εχασαν καποια συμφεροντα και εσπειραν ψευδεις ειδησεις

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςστην θεσνικη ηδη σε αλλο παραρτημα εκοψαν αποδειξη και για μαρτιο και απριλιο!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως στην Ξάνθη κόψαμε απόδειξη και για Μάιο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση