Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (41/76) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆκουσα ότι σε κάποιες περιοχές αρκετοί συνάδλεφοι αντί να κόβουν "χαρτάκια"
ζητούν τα 20 ευρώ από τους ασθενείς και τους δίνουν ΑΠΥ για να τα εισπράξουν
από το τοπικό ΙΚΑ. Κατόπιν τηλ.επικοινωνίας που είχα με το ΙΚΑ της περιοχής μου
έμαθα ότι δέχονται να αποζημιώσουν το ποσό στον ασθενή και μάλιστα μου πρότειναν
να το κάνω. (επικοινώνησα με 2 ΙΚΑ και μου είπαν και στα δύο ότι γίνεται). Για να είμαι
σίγουρος ότι μπορεί να γίνει το επιβεβαίωσα και με τον ΙΣΑ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Στο ΙΚΑ Ξάνθης μόλις πριν από λίγες ημέρες απέρριψαν περίπου 400 τέτοιες δαπάνες για εικοσάρικα χωρίς να περάσουν ούτε μία, ακόμη και σε καταφανώς επείγοντα περιστατικά. Για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να αποδειχθεί ότι ούτε το ΙΚΑ, ούτε το Νοσοκομείο μπορούσε να εξυπηρετήσει το περιστατικό, και καταλαβαίνετε ότι ειδικά το δεύτερο δεν αποδεικνύεται ποτέ. Προφανώς αυτοί που το κάνουν ή δεν πήραν χαμπάρι τα τελευταία εσωτερικά έγγραφα του ΙΚΑ ή κάνουν συνειδητά παράβαση καθήκοντος.

Stefanos Soultanis:
Στην Αθηνα έχει πληρωθει κανενας ? για Αθηνα μιλαω μπορει στην επαρχια να πληρωσαν, δεν αντιλεγω αλλα με φιλους που μιλω εδω ολοι εχουμε κοψει αποδειξεις αλλα κανενας δεν εχει πληρωθει.

Denominator:
Νέα εγκύκλιος για παραπεμπτικά υψηλού κόστους που εκδίδονται προς ασφαλισμένους του ΙΚΑ από ιατρούς ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ.

Denominator:
Και κάτι ενδιαφέρον: Καταθέτοντας τις εντιολές Μαϊου στο ΙΚΑ, μου ζητήθηκε επίσης υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαι γιατρός του ΙΚΑ. Στην (εύλογη) απορία μου γιατί το ΙΚΑ χρειάζεται μία τέτοια βεβαιωση, αφού το ίδιο επιλέγει τους μόνοιμους και τους συμβασιούχους του και προφανώς τους γνωρίζει, κανεις δεν μπόρεσε να μου δώσει μία πειστική απάντηση. Η πιο λογική από όλες ήταν διότι ο επίτροπος δεν γνωρίζει ποιος είναι που - μόνο που το ΙΚΑ πολύ απλά θα μπορούσε να ελέγξει τις δαπάνες με βάση αυτό το κριτήριο πριν τις στείλει στον επίτροπο. Ελλάς το μεγαλείο σου... για ακόμη μια φορά!

anetos:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι κάτι ενδιαφέρον: Καταθέτοντας τις εντιολές Μαϊου στο ΙΚΑ, μου ζητήθηκε επίσης υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαι γιατρός του ΙΚΑ. Στην (εύλογη) απορία μου γιατί το ΙΚΑ χρειάζεται μία τέτοια βεβαιωση, αφού το ίδιο επιλέγει τους μόνοιμους και τους συμβασιούχους του και προφανώς τους γνωρίζει, κανεις δεν μπόρεσε να μου δώσει μία πειστική απάντηση. Η πιο λογική από όλες ήταν διότι ο επίτροπος δεν γνωρίζει ποιος είναι που - μόνο που το ΙΚΑ πολύ απλά θα μπορούσε να ελέγξει τις δαπάνες με βάση αυτό το κριτήριο πριν τις στείλει στον επίτροπο. Ελλάς το μεγαλείο σου... για ακόμη μια φορά!

--- Τέλος παράθεσης ---

πολυ καλα κανουν και ζητανε την υπευ δηλωση οτι δεν εισαι ιατρος ικα. ετσι πολυ απλα αμεσα ξερουν οτι πρεπει να σε πληρωσουν 80 ατομα. γιατι να καθοπνται να ψαχνουν.  τι σε πειραζει που κανεις μια υπευθυνη δηλωση αντι να ψαχνουν για τον καθενα απο εμας; ας κανουμε την ζωη μας απλη. εγω εχω ετοιμες τις υπευθ δηλ , τις ετοιμασα μια φορα καιαπλα μετα φωτοτυπια.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση