Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (49/76) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Οι υποτακτικοί του Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος δηλώνουν:

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 1.4.2011 ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Κατέθεσα σήμερα στο ΙΚΑ τα χαρτάκια για τον Ιούνιο του 2011.

Πριν λίγες εβδομάδες μου είπαν ότι από εδώ και πέρα πρέπει:

1) Στο κάθε ατομικό έντυπο επίσκεψης του  ασθενούς να γράφω και για πόσο καιρό ισχύει το βιβλιάριο του αντίστοιχου ασθενή.

2) Τις πρώτες και τις δεύτερες επισκέψεις να τις καταγράφουμε ξεχωριστά στην συγκεντρωτική κατάσταση.

3) Στην αίτηση υποβολής δικαιολογητικών να γράφω μεταξύ των άλλων και ότι είμαι Ιατρός συμβεβλημένος με τον ΟΠΑΔ.

(αυτό το τρίτο παρόλο που στην σφραγίδα μου με την οποία σφραγίζω την αίτηση γράφει ότι είμαι Ιατρός συμβεβλημένος με τον ΟΠΑΔ..)

anetos:
αυτα που σου ζητησαν  ειναι μαλακιες. απο που και ως που αποφασισε το εν λογω υποκαταστημα να ζητησει κατι παραπανω απ οτι ζηταει επισημα το ικα? μιλα με τα κεντρικα του ικα, μιλα με το γραφει οτου σπυροπουλου. μονο εκει εβγαλα ακρη σε οποιο προβλημα και αν ειχα. δεν εχουν βγαλει καμια εγκυκλιο που να λεει πως να γραφουμε χωριστα τις πρωτες και δευτερες επισκεψεις. το αν εισαι συμβεβλημενος με τον οπαδ το σημειωνεις ουτως η αλλως σε καθε συγκεντρωτικη κατασταση. το ποσο ισχυει τ οβιβλιαριο παλι δεν το ζητανε πουθενα.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαυτα που σου ζητησαν  ειναι μαλακιες

--- Τέλος παράθεσης ---

Όπως γίνεται αντιληπτό, στα παραπάνω ποσταρίσματα, "συγκρούονται" δύο σχολές:

- Ο @Argirios εμφανίζεται μεθοδικός, κινείται σε θεσμικά πλαίσια και επιζητά τάξη και οργάνωση (δεν είναι τυχαίο που παραθέτει αριθμημένα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται) στις συναλλαγές του με το Κράτος, μέσα από ένα πλαίσιο θεσμοθετημένο και κοινό για όλους...

- Στον αντίποδα, ο @anetos δείχνει μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις συνθήκες που επικρατούν σε αυτή τη χώρα, δεν στέκεται σε απλές διαβεβαιώσεις που μπορεί να παρέχονται από ανευθυνοϋπεύθυνους, αμφισβητεί, προχωρά μπροστά ανιχνεύοντας, και γνωρίζει πώς να παίρνει την πληροφορία που θέλει μετερχόμενος ακόμη και εξωθεσμικά μέσα (τηλεφώνημα στο γραφείο του Διοικητή του Ιδρύματος). 

Το ποιά σχολή είναι καλύτερη, κρίνεται εκ του αποτελέσματος όχι τόσο σε ατομικό επίπεδο, αλλά συνολικά...

EzeΤΡΟΛ:
Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση