Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (53/76) > >>

Gatekeeper:
333 ιδιώτες Γ.Ι  & 1360 παθολόγοι πανελλαδικά .

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤέλος θέλουμε να κάνουμε γνωστό προς το σύνολο των συνεργαζόμενων γιατρών του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ με το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ότι, η εύρυθμη και κυρίως ενάρετη και υπεύθυνη συνεργασία τους με το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σήμερα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τη βάση της συνεργασίας τους και με τον ΕΟΠΥΥ, με την έναρξη λειτουργίας του το Σεπτέμβριο του 2011.

--- Τέλος παράθεσης ---
Η λέξη "ενάρετη" είναι όλα τα λεφτά.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ νέα λίστα ιατρών δημοσιεύθηκε και από όσο μπορώ να καταλάβω πρέπει να έχει πέσει μεγάλο κόψιμο :o

--- Τέλος παράθεσης ---
Ξέρει κανείς γιατί λίγο μετά τη δημοσίευση της λίστας ο σύνδεσμος που παραπέμπει σε αυτήν έπαψε να είναι ενεργός; Εντάξει, εγώ υποψιάζομαι διάφορα - αλλά τι έγινε στην πραγματικότητα;

Δ. Κουναλάκης:
Λοιπόν υπάρχουν διάφορα περίεργα σε αυτές τις λίστες... Τουλάχιστον για την περιοχή μου έχω να παρατηρήσω δύο πράγματα:
α) Συνάδελφοι που είχαν δει πολλούς ασφαλισμένους (πχ >500) τον Φεβρουάριο-Μάρτιο δεν είναι στη λίστα
β) Υπάρχουν μόνιμοι του ΙΚΑ αλλά όλοι οι συνάδελφοι που εργάζονται στο ΙΚΑ με σύμβαση απουσιάζουν παντελώς. Κι ας έχουν σύμβαση με τον ΟΠΑΔ. Υπάρχουν άραγε δύο κάστες στο ΙΚΑ; Μόνο οι παλαιοί έχουν δικαίωμα στο νόμιμο επιπλέον;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛοιπόν υπάρχουν διάφορα περίεργα σε αυτές τις λίστες... Τουλάχιστον για την περιοχή μου έχω να παρατηρήσω δύο πράγματα:
α) Συνάδελφοι που είχαν δει πολλούς ασφαλισμένους (πχ >500) τον Φεβρουάριο-Μάρτιο δεν είναι στη λίστα
β) Υπάρχουν μόνιμοι του ΙΚΑ αλλά όλοι οι συνάδελφοι που εργάζονται στο ΙΚΑ με σύμβαση απουσιάζουν παντελώς. Κι ας έχουν σύμβαση με τον ΟΠΑΔ. Υπάρχουν άραγε δύο κάστες στο ΙΚΑ; Μόνο οι παλαιοί έχουν δικαίωμα στο νόμιμο επιπλέον;

--- Τέλος παράθεσης ---
Και οι δύο παραπάνω διαπιστώσεις σου δεν ισχύουν στην περιοχή μου.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση