Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ
Γ Παπαγεωργίου:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛοιπόν υπάρχουν διάφορα περίεργα σε αυτές τις λίστες... Τουλάχιστον για την περιοχή μου έχω να παρατηρήσω δύο πράγματα:
α) Συνάδελφοι που είχαν δει πολλούς ασφαλισμένους (πχ >500) τον Φεβρουάριο-Μάρτιο δεν είναι στη λίστα
β) Υπάρχουν μόνιμοι του ΙΚΑ αλλά όλοι οι συνάδελφοι που εργάζονται στο ΙΚΑ με σύμβαση απουσιάζουν παντελώς. Κι ας έχουν σύμβαση με τον ΟΠΑΔ. Υπάρχουν άραγε δύο κάστες στο ΙΚΑ; Μόνο οι παλαιοί έχουν δικαίωμα στο νόμιμο επιπλέον;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εγώ εντόπισα να λείπει από τη λίστα το όνομα φίλου Γενικού Ιατρού που τον μήνα Μάρτιο είχε καταθέσει >500 επισκέψεις και όταν τον ρώτησα μου είπε ότι πληρώθηκε κανονικά Φεβρουάριο και Μάρτιο (είναι σε διαφορετική περιοχή - νησί) και ο λόγος που δεν υπάρχει το όνομα του στις λίστες του ΙΚΑ είναι ότι αυτός το ζήτησε στο ειδικό έντυπο αποδοχής των ορών. Μήπως κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Ηράκλειο Δημήτρη;
anetos:
οσοι εβαλαν 500 χαρτακια τον φεβ, θα επρεπε να μην μπουνε στη λιστα. ειμαι σιγουρος 100% πως εχουν βαλει μεσα και οσους γνωστους ειχαν! ελεος . λαμογια ιατροι. αυτοι οι απατεωνες ειναι οι ιδιοι που χρονια τωρα εκοβαν 10 χαρτακια του δημοσιου σε καθε επισκεψη και τα αρπαζαν απο MRI κτλ. δυστυχως αυτα τα λαμογια εκαναν τους παντες να μας κυνηγανε τωρα για το παραμικρο. ακους εκει 500 επισκεψεις. σιγα ρε μεγαλε χαλαρωσε
Δ. Κουναλάκης:
Λοιπόν δεν μπήκαν όσοι έχουν πάνω από 300-400 στην περιοχή μου. Αυτό είναι εντελώς παράλογο για ένα λόγο:
Ας υποθέσουμε ότι ο γιατρός ΕΣΥ βλέπει στο εξωτερικό ιατρείο στο επτάωρο 25 ραντεβού για 20 ημέρες. Πόσο μας κάνει; 500 ασθενείς ή κάνω λάθος;
Και η περιοχή μου έχει 4 γιατρούς (Παθολόγους και Γενικούς ιατρούς) και 15000 ασφαλισμένους του ΙΚΑ και πρώην ΤΑΞΥ. Άρα είναι παράλογα τα νούμερα;
Το λοιπόν: Τι θέση έχουν οι ιατρικοί σύλλογοι για αυτό το θέμα;
Ακουσα επίσης σήμερα στη τηλεόραση ότι σήμερα θα ανακοινωθούν 110 γιατροί που έχουν γράψει πάνω από 300 συνταγές το μήνα. (300=3x100 Μήπως ο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ενοχλήθηκε από τις τρίμηνες;) Δεν τους απασχολεί όμως εάν οι συνταγές είναι των 5 ευρώ ή των 1500 ευρώ.
Γιατί δεν τους ενδιαφέρει το κόστος. Του ενδιαφέρει μη ενοχληθεί ο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤους ενδιαφέρει μη ενοχληθεί ο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Τον τελευταίο καιρό, ο κ. Καραμήτσος έχει την τιμητική του στο Φόρουμ.
Προφανώς, πρόκειται για ένα φανταστικό πρόσωπο, που συγκεντρώνει κάποιες ιδιότητες που θέλει να περιγράψει ο αφηγητής.
Πρώτος διδάξας στην επινόηση τέτοιων ονομάτων, ήταν ο Όμηρος, που χρησιμοποίησε ονόματα όπως π.χ. Αντίνοος και Αλκίνοος, για να περιγράψει τον αντιρρησία ή τον εύστροφο αντίστοιχα.
Στην προκειμένη περίπτωση ως "Καραμήτσος", όπως τουλάστιχο το αντιλαμβάνομαι, λογίζεται αυτός που χαρακτηρίζεται από έλλειψη φραγμών και θέλει να γίνεται πάντα η δουλειά του, αδιαφορώντας ή ακόμη εκμεταλλευόμενος τους άλλους.
Ο Καραμήτσος διαφέρει από τον "Καραμήτρο" (γνωστό από την φράση "Πού πα' ρε Καραμήτρο") στο ότι είναι ξύπνιος και μες στα κόλπα, ενώ ο Καραμήτρος είναι αφελής και μη ενημερωμένος/καταρτισμένος.
Άλλα κύρια ανόματα - προϊόντα λεξιπλασίας που χρησιμοποιούμε στην καθομιλουμένη, είναι τα: Απιθανόπουλος, Δεμπαίζογλου, Ζαμανφουτίδης, Μαλακοπιτουρίδης, Ξαπλόπουλος, Πρηξοπουλίδης, Παπάροβιτς, Ταπαιρνόπουλος, Τηγκανόπουλος ή Τιγκανόπουλος, Τρεχαγυρευόπουλος, κ.α.
Δ. Κουναλάκης:
Καραμήτσος υπάρχει και για ορισμένους από τους ΕΣΥτες στα ΠΙ & ΚΥ που γράφουν ΙΚΑ. Ενοχλήθηκαν τα πράγματα και εκεί;
Ξέρεις με τον περιορισμό των 80 συνταγών αλλά και πριν το Φλεβάρη υπήρχαν οι υγειονομικές εκδρομές.
Ασφαλισμένοι του ΙΚΑ παίρναν το λεωφορείο και εξορμούσαν στην επαρχία να γράψουν τα φάρμακα τους στα ΠΙ & ΚΥ. Εκεί ο τυχόν αγαπητός του Καραμήτσου βόλευε εξυπηρετούσε την κατάσταση μαζί με τον τζίρο του Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος. Σκέψου τώρα το τζίρο να πέφτει.... Υπάρχει πρόβλημα.
Και μην μου πεις ότι δεν σου είναι γνωστά....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση