Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔημήτρη και Βασίλη την καλημέρα μου.
Το ερώτημα δεν έχει να κάνει με την ατομική αντίληψη του καθενός και το πως οριοθετείτε τη δουλειά σας στο υπάρχον σύστημα.
Έχει να κάνει με το κατά πόσο το συγκεκριμένο σύστημα, στελεχωμένο με γιατρούς άσχετους με την ΠΦΥ, απαντά στις ανάγκες σε ΠΦΥ του πληθυσμού.
Ατομικά μπορεί να κάνετε (είμαι σίγουρος για αυτό) ,εξαιρετική δουλειά.
Τι γίνεται στο σύνολο?
Με την ίδια λογική, ούτε εγώ μπορώ να βγάζω συμπεράσματα από την ατομική μου εμπειρία , για σύνολο της εργασίας που παρέχεται σε ΚΥ και ΠΙ, για το οποίο επίσης- στη γενικότητά του- πιστεύω ότι δεν έχει καμία σχέση με οργανωμένη ΠΦΥ.
Φυσικά ένας συγκροτημένος γιατρός που νοιάζεται για τον άνθρωπο που έχει απέναντί του , θα προσφέρει όπου και να βρίσκεται, με οποιοδήποτε καθεστώς εργασίας.
Μιλώντας όμως, για το σύνολο ενός συστήματος υγείας, συζητάμε για 'όλους αυτούς τους όρους και προυποθέσεις που επιβάλλουν και επιτρέπουν σε κάθε έναν από εμάς να προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες, απαντώντας ταυτόχρονα στος ανάγκες του πληθυσμού.
Βεβαίως και η ατομική εμπειρία είναι πάρα πολύ χρήσιμη, αλλά τι γίνεται στο σύνολο?
--- Τέλος παράθεσης ---
Καταλήγουμε σε ένα φιλοσοφικό δίλλημα.
Τι πρέπει να άλλαξουμε πρώτα; Την κοινωνία ή τον εαυτό μας; Ή μήπως και τα δύο;
anetos:
ενημερωση:
θεσσαλονικη πληρωθηκαν ιατροι για μαρτιο και απριλιο σε καποια ικα και σε αλλα για μαρτιο
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαταλήγουμε σε ένα φιλοσοφικό δίλημμα.
Τι πρέπει να άλλαξουμε πρώτα; Την κοινωνία ή τον εαυτό μας; Ή μήπως και τα δύο;
--- Τέλος παράθεσης ---
Μα, αν ο καθένας μας αλλάξει τον ευατό του, δε θα αλλάξει και η κοινωνία μας;
Δημήτρης Μακρέας:
Δυστυχώς, παρότι η απάντηση είναι προφανής, δεν είναι καθόλου εύκολη η παραγμάτωσή της...
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδος
Το ΙΚΑ θα επικαιροποιεί τη λίστα των συνεργαζόμενων ιατρών, συμβεβλημένων με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ, κάθε πρώτη του μήνα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση