Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (60/76) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Υπάρχει και η φράση που έφτασε στα αυτιά μου: "Βάλε και εσύ μια υπογραφή, τσάμπα είναι...."

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ διεύθυνση του ΙΚΑ διέκοψε επί τόπου τη συνεργασία με τους δύο συγκεκριμένους γιατρούς,

--- Τέλος παράθεσης ---

Oι εμπλεκόμενοι ασφαλισμένοι ...στον αφρό;

Ερώτηση (αφελούς) : Δεν υπογράφουν οι ασφαλισμένοι στο χαρτάκι της ιατρικής επίσκεψης που κόβει ο ιατρός;

Κάτι μου λέει ότι είχαμε να κάνουμε με βιβλιάρια ασθενείας ΟΑΕΕ και/ή ΙΚΑ παρκαρισμένα σε φμφ και κατόπιν σπρώξιμό τους για συνταγογράφηση (ή ξέπλυμα) (με το αζημίωτο).

EzeΤΡΟΛ:
Το ΙΚΑ Ηρακλείου έπαυσε (προσωρινά) την παιδίατρο με το μεγάλο σουτιέν: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος!

gnch:
Ερώτηση που μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί: Ποιό το όφελος για το γιατρό μιας επαναλαμβανόμενης συνταγής; Η συνταγή δε θα αφαιρείται από τις 100 για τους δυο επόμενους μήνες χωρίς να κόβεται χαρτάκι από τον ασφαλισμένο; Εκτός κι αν κάποιος συνάδελφος το καλύπτει με παραπομπή σε παρακλινικές ή απλή επίσκεψη χωρίς συνταγογράφηση.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕρώτηση που μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί: Ποιό το όφελος για το γιατρό μιας επαναλαμβανόμενης συνταγής; Η συνταγή δε θα αφαιρείται από τις 100 για τους δυο επόμενους μήνες χωρίς να κόβεται χαρτάκι από τον ασφαλισμένο; Εκτός κι αν κάποιος συνάδελφος το καλύπτει με παραπομπή σε παρακλινικές ή απλή επίσκεψη χωρίς συνταγογράφηση.

--- Τέλος παράθεσης ---
To μόνο κέρδος που μπορώ να δω είναι ότι με τις τρίμηνες που κόβω φέρνω όσο περισσότερο (νέο) κόσμο μπορώ στο ιατρείο μου - και φυσικά αυτοί που τις λαμβάνουν ως επί το πλείστον το εκτιμούν.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση