Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ
dimipap73:
Παιρνω τον λογο κυριως για να απαντησω στον χρηστη anetos.Το να βλεπεις μονο 2ατομα το μηνα απο τον οπαδ μαλλον θα πρεπει να το ξανακοιταξεις.Εχω την εντυπωση οτι μαλλον δεν φταει ουτε το φαρμακειο της γειτονιας σου ουτε ο διπλα παθολογος του οποιου την πελατεια φθονεις.Οι ασθενεις του Οπαδ εχουν-για λιγο ακομα- την δυνατοτητα να επιλεγουν τον ιατρο που θα επισκεφθουν .ΤΑ κριτηρια για την επιλογη του ιατρου μπορεις να τα αντιληφθεις μονος σου αλλα αν θελεις μπορω να σε βοηθησω ωστε να γινεις καλυτερος και να μην επιβαρυνεις το καρμα σου φθονωντας τον γειτονα συναδελφο σου.Προσπαθησε λοιπον να αποκωδικοποιησεις τον ορκο του ιπποκρατη, εχει αυτος μεσα του πολλα κρυμενα μυστικα που αν τα αντιληφθεις και τα εφαρμοσεις θα βελτιωσεις τις επιδοσεις σου στο να διαφημιζεσαι απο την ποιοτητα της δουλειας σου και της επαφης σου με τον αρρωστο που απο μονη της εχει θεραπευτικη αξια και μεγιστοποιει το αποτελεσμα της δουλειας σου.Ετσι θα δεις τα 2 ατομα που σε επιλεγουν να γινονται 4 , τα τεσερα οκτω και θα εχεις εκθετικη αυξηση στον αριθμο αυτων που σε επιλεγουν.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ γιατι κατεβαινω στο ιατρειο να δω εναν ασθενη που ηρθε με το τελευταιο φερρυ απο θασο
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςπρεπει να υπαρχει οριο γιατι αλλιως καπιοι συνεργαζονται με φαρμακεια και "βλεπουν"400000 ασθενεις το μηνα. επισης εγω πχ ως νεος ιατρος βλεπω 2 οπαδ το μηνα και 80 ικα ενω η συναδερφος διπλα μου που εχει 10 χρ στην πλατη, βλεπει 200 οπαδ και 80 ικα. το οριο θα αφησει χωρο και στους νεους ιατρους. και δε θα κανει τους ιατρους λαμογια. γιατι κακα τα ψεματα ειδικα κατι παθολογοι ληστευαν μεχρι τωρα τα ταμεια. . το οριο ειναι θεμιτο κακα τα ψεματα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Να αναστρέψουμε λοιπόν τα δεδομένα και να σκεφτούμε την εξής περίπτωση: Έχεις ένα συνάδελφό σου που τον θαυμάζεις για τη δουλειά του - ο εν λόγω συνάδελφος έχει 10 χρόνια στο κουρμπέτι και πολύ κίνηση στο ιατρείο του. Θα το θεωρούσες λογικό ένα σύστημα όπως αυτό που ευαγγελίζεσαι να τον εξομοιώνει με ένα συνάδελφο που κάνει τα πρώτα του βήματα επιτρέποντάς του ίδια πρόσβαση στους ασθενείς και ίδια αμοιβή;
Και κάτι τελευταίο: Τα χαρτάκια του ΟΠΑΔ είναι ίσως ο καλύτερος δείκτης αποδοχής του ιατρείου από τον κόσμο. Αν δεν πάει καλά αυτός ο τομέας, ψάξε πρώτα τα του οίκου σου.
dimipap73:
Το ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αφορούσε ακριβως αυτο που έγραψε ο συναδελφος Βασιλης.Γιατί εγω κυριε ανετε που δεν με επιλέγουν μονο 2 ασθενεις το μηνα απο αυτους που εχουν την δυνατότητα επιλογής ,να πληρόνομαι το ιδιο με εσένα που κατα τα λεγόμενα σου η ελευθερη αγορα δεν σε επιλέγει.Γιατί το ικα να μη μου δινει τοδικαιωμα να να βλέπω και να πληρώνομαι πολλαπλάσια απο σενα (αφαιρώντας τους απο σενα)και νοθευει την αγορά πληρωνοντας νας το ιδιο.Αρα μαλλον δεν πρεπει να γκρινιάζεις εσυ για τα 200 χαρτακια του ΟΠΑΔ που εχει ο παθολόγος αλλα να παει ο παθολόγος στο ικα της περιοχής σου και να ζητήσει δικαίωμα να εξετάζει πολλαπλασιους απο σένα αφου στο μοναδικό μέτρο σύγκρισης δημοτικότητας των ιατρών (και αυτό ειναι ο οπαδ) είναι πιο δημοφιλής απο σένα.Και να ξέρεις σου τα λέει αυτά ένας 38χρονος παθολόγος που τα 200 χαρτακια στον οπαδ τα θεωρεί πολύ λίγα και που δυστηχώς μετά απο 6 κοντα χρόνια στην αγορά δεν εχει μπει φαρμακοποιος να του φέρει βιβλιαριο να γράψει(το χω παράπονο )
anetos:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αφορούσε ακριβως αυτο που έγραψε ο συναδελφος Βασιλης.Γιατί εγω κυριε ανετε που δεν με επιλέγουν μονο 2 ασθενεις το μηνα απο αυτους που εχουν την δυνατότητα επιλογής ,να πληρόνομαι το ιδιο με εσένα που κατα τα λεγόμενα σου η ελευθερη αγορα δεν σε επιλέγει.Γιατί το ικα να μη μου δινει τοδικαιωμα να να βλέπω και να πληρώνομαι πολλαπλάσια απο σενα (αφαιρώντας τους απο σενα)και νοθευει την αγορά πληρωνοντας νας το ιδιο.Αρα μαλλον δεν πρεπει να γκρινιάζεις εσυ για τα 200 χαρτακια του ΟΠΑΔ που εχει ο παθολόγος αλλα να παει ο παθολόγος στο ικα της περιοχής σου και να ζητήσει δικαίωμα να εξετάζει πολλαπλασιους απο σένα αφου στο μοναδικό μέτρο σύγκρισης δημοτικότητας των ιατρών (και αυτό ειναι ο οπαδ) είναι πιο δημοφιλής απο σένα.Και να ξέρεις σου τα λέει αυτά ένας 38χρονος παθολόγος που τα 200 χαρτακια στον οπαδ τα θεωρεί πολύ λίγα και που δυστηχώς μετά απο 6 κοντα χρόνια στην αγορά δεν εχει μπει φαρμακοποιος να του φέρει βιβλιαριο να γράψει(το χω παράπονο )
--- Τέλος παράθεσης ---
ειναι λογικο εγω να εχω 2 οπαδ το μηνα. επειδη ειμαι νεος ιατρος και στην περιοχη που εχω το ιατρειο υπαρχουν 50 ιατροι της ιδιας ειδικοτητας με εμενα. δεν εχει να κανει εξυπνε μου φιλε με το αν ειμαι καλος. ειμαι πολυ καλυτερος απο τους περισσοτερους και αυτο το λενε ο ιασθενεις καθως δεν εχασα ποτε ασθενη αλλα ολο αυξανονται. αλλα ενας νεος ιατρος δεν εχει πως να διαφημιστει και συνεπως οι ασφαλισμενοι του οπαδ εχουν ηδη επιλεξει τους ιατρους οποτε δυσκολα αλλαζουν. αντιθετως οι του ικα που τωρα ψαχνουν ιατρο με επιλεγουν κατα κορον και σε αντιθεση με συναδελφους γειτονες μου της ιδιας ειδικοτητας, εγω εχω 80 ενω εκεινοι 20. αρα ειμαι καλος ιατρος κη ελευθερη αγορα με εεπιλγει. ο παθολογος ναι ειναι απ[αταιωνας γιατι γραφει τα παντα λες κ ξερει τα παντα ενω στην ουσια δεν ξερει τιποτα. ειναι απαραδεκτο να γραφει φαρμακα για οστεοπορωση και οχι εγω. ετσι ειναι συχνο το φαινομενο εγω να βγαζω διαγνωση να ασχολουμαι με το νασθενη κ να διαλεγω αγωγη κ μετα καθε μηνα να πηγαινει στον παθολογο για συνταγογραφηση. ναι ειναι απαραδεκτο και καθωβς δεν υπαρχει κανενα νομικο πλαισιο η νομος για το ποια φαρμακα μπορει ο καθε ιατρος να γραφει, και καθως ξερω ιατρο ορθοπ που γραφει τα παντα χρ τωρα, ε ας μπει μια ταξη στο θεμα.
οποτε την χολη σου αλλου. το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια. η ελευθερη αγορα με επιλεγει οταν ξερει οτι υπαρχω. αν μπορουσα να διαφημιστω θα ειχα παρει την πελατεια απο τους παλιοτερους ιατρους η τα λαμογια αλλα δεν μπορω να διαφημιστω. και ναι το οριο ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει. εινα ιαπαραδεκτο οι νεοι ιατροι να μη μπορουν να ζησουν. και φτανει πια ο φασισμος των παθολογων. ναι μπραβο στην κυβερνηση που εωβαλε οριο. επιτελους τα λαμογια να παψουν να κανουν οτι θελουν . βαρεθηκα να κακοχαρακτηριζουν ολους τους ιατρους γιατι υπαρχουν λαμογια που εκλεβαν τα ταμεια τοσα χρονια.
anetos:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςπρεπει να υπαρχει οριο γιατι αλλιως καπιοι συνεργαζονται με φαρμακεια και "βλεπουν"400000 ασθενεις το μηνα. επισης εγω πχ ως νεος ιατρος βλεπω 2 οπαδ το μηνα και 80 ικα ενω η συναδερφος διπλα μου που εχει 10 χρ στην πλατη, βλεπει 200 οπαδ και 80 ικα. το οριο θα αφησει χωρο και στους νεους ιατρους. και δε θα κανει τους ιατρους λαμογια. γιατι κακα τα ψεματα ειδικα κατι παθολογοι ληστευαν μεχρι τωρα τα ταμεια. . το οριο ειναι θεμιτο κακα τα ψεματα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Να αναστρέψουμε λοιπόν τα δεδομένα και να σκεφτούμε την εξής περίπτωση: Έχεις ένα συνάδελφό σου που τον θαυμάζεις για τη δουλειά του - ο εν λόγω συνάδελφος έχει 10 χρόνια στο κουρμπέτι και πολύ κίνηση στο ιατρείο του. Θα το θεωρούσες λογικό ένα σύστημα όπως αυτό που ευαγγελίζεσαι να τον εξομοιώνει με ένα συνάδελφο που κάνει τα πρώτα του βήματα επιτρέποντάς του ίδια πρόσβαση στους ασθενείς και ίδια αμοιβή;
Και κάτι τελευταίο: Τα χαρτάκια του ΟΠΑΔ είναι ίσως ο καλύτερος δείκτης αποδοχής του ιατρείου από τον κόσμο. Αν δεν πάει καλά αυτός ο τομέας, ψάξε πρώτα τα του οίκου σου.
--- Τέλος παράθεσης ---
οχι γιατι ο ασφλαισμενος του οπαδ ΔΕΝ ξερει οτι υπαρχω αφου ουτε πινακιδα φωτιζομενη εχω ουτε διαφημιση μπορω να κανω ουτε τιποτα. οσοι ερχονται ξαναερχονται. αν μποορυσα να κανω διαφημηση θα ειχα περισσοτερο κοσμο γιατι ειμαι πολυ καλυτερος. και κριτης του ποσο καλος ειναι καποιος δεν ειναι ο οπαδ λλα ολα τα ταμεια. το οτι εχω ικα 80 ενω αλλοι γειτονες 20 στην ιδια ειδικοτητα λεει πολλα. το οτι δεν εχασα κανεναν πελατη μου λεει εξισου πολλα. απο εκει και περα το οριο ειναι θεμιοτο γιατι βαζει τελςο στο φασισμο των παθολογων που νομιζουν πως ειναι θεοι και ξερουν τα παντα κ απλα συνταγογραφουν και βγαζουν πολλαπλασια απο εμας που δουλευουμε.
οσο αναφορα τον διμιπαπ73, παρε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια. οι περισσοτεροι παθολογοι ειστε απλα γραμματεις μας. οι ασθενεις δεν επιλεγουν παθολογο επειδη τους αρεσει αλλα απαλ για να τους αντιγραφει τα φαρμακα επειδη καποιος αγραφος νομος λεει πως γραφει τα παντα. βεβαιως ξερω ιατρο ορθοπ που γραφει τα παντα χρ τωρα διχως προβλημα και καλα κανει καθως ΔΕΝ υπαρχει νομος που να ξεκαθαριζει ποια φαρμακα μπορει να γραφει ο καθενας μας. δεν υπαρχει. εχω ρωτησει με επιστολη συστημενη και τον πισ και το υπουργειο και η απαντηση ηταν πως δεν υπαρχει νομος.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση