Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (64/76) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςπρεπει να υπαρχει οριο γιατι αλλιως καπιοι συνεργαζονται με φαρμακεια και "βλεπουν"400000 ασθενεις το μηνα. επισης εγω πχ ως νεος ιατρος βλεπω 2 οπαδ το μηνα και 80 ικα ενω η συναδερφος διπλα μου που εχει 10 χρ στην πλατη, βλεπει 200 οπαδ και 80 ικα. το οριο θα αφησει χωρο και στους νεους ιατρους. και δε θα κανει τους ιατρους λαμογια. γιατι κακα τα ψεματα ειδικα κατι παθολογοι ληστευαν μεχρι τωρα τα ταμεια. . το οριο ειναι θεμιτο κακα τα ψεματα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Να αναστρέψουμε λοιπόν τα δεδομένα και να σκεφτούμε την εξής περίπτωση: Έχεις ένα συνάδελφό σου που τον θαυμάζεις για τη δουλειά του - ο εν λόγω συνάδελφος έχει 10 χρόνια στο κουρμπέτι και πολύ κίνηση στο ιατρείο του. Θα το θεωρούσες λογικό ένα σύστημα όπως αυτό που ευαγγελίζεσαι να τον εξομοιώνει με ένα συνάδελφο που κάνει τα πρώτα του βήματα επιτρέποντάς του ίδια πρόσβαση στους ασθενείς και ίδια αμοιβή;
Και κάτι τελευταίο: Τα χαρτάκια του ΟΠΑΔ είναι ίσως ο καλύτερος δείκτης αποδοχής του ιατρείου από τον κόσμο. Αν δεν πάει καλά αυτός ο τομέας, ψάξε πρώτα τα του οίκου σου.

--- Τέλος παράθεσης ---

οχι γιατι ο ασφλαισμενος του οπαδ ΔΕΝ ξερει οτι υπαρχω αφου ουτε πινακιδα φωτιζομενη εχω ουτε διαφημιση μπορω να κανω ουτε τιποτα. οσοι ερχονται ξαναερχονται. αν μποορυσα να κανω διαφημηση θα ειχα περισσοτερο κοσμο γιατι ειμαι πολυ καλυτερος. και κριτης του ποσο καλος ειναι καποιος δεν ειναι ο οπαδ λλα ολα τα ταμεια. το οτι εχω ικα 80 ενω αλλοι γειτονες 20 στην ιδια ειδικοτητα λεει πολλα. το οτι δεν εχασα κανεναν πελατη μου λεει εξισου πολλα.  απο εκει και περα το οριο ειναι θεμιοτο γιατι βαζει τελςο στο φασισμο των παθολογων που νομιζουν πως ειναι θεοι και ξερουν τα παντα κ απλα συνταγογραφουν  και βγαζουν πολλαπλασια απο εμας που δουλευουμε.         
οσο αναφορα τον διμιπαπ73, παρε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια. οι περισσοτεροι παθολογοι ειστε απλα  γραμματεις μας. οι ασθενεις δεν επιλεγουν παθολογο επειδη τους αρεσει αλλα απαλ για να τους αντιγραφει τα φαρμακα επειδη καποιος αγραφος νομος λεει πως γραφει τα παντα. βεβαιως ξερω ιατρο ορθοπ που γραφει τα παντα χρ τωρα διχως προβλημα και καλα κανει καθως ΔΕΝ υπαρχει νομος που να ξεκαθαριζει ποια φαρμακα μπορει να γραφει ο καθενας μας. δεν υπαρχει. εχω ρωτησει με επιστολη συστημενη και τον πισ και το υπουργειο και η απαντηση ηταν πως δεν υπαρχει νομος.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το στυλ θυμίζει χειρουργική ειδικότητα. Και έχω δει δύο τύπους ανθρώπων σε χειρουργικές ειδικότητες:
α) Αυτούς που μιλούν ελάχιστα και κάνουν πολλά. Ίσως γιατί η ενασχόληση (και εκτός ιατρικής) δεν τους επιτρέπει να προλάβουν πολλά να πουν.
β) Αυτούς που μιλούν πολύ και κάνουν ελάχιστα. Και κάθε χειρουργική ειδικότητα, θέλει να κάνεις.

Μάλλον στους (β) ανήκεις μου φαίνεται. Ειδικά για την οστεοπόρωση, σου την έχουν εξηγήσει καλά κι άλλη φορά ή μου φαίνεται;

Τώρα η δική μου εμπειρία δείχνει ένα πράγμα:
Ο ασθενής τρέχει σε αυτόν που θεωρεί δικό του γιατρό πρώτα. Και ρωτά να μάθει τι είναι και πως αντιμετωπίζεται αυτό που έχει. Εκεί μπορεί να αρχίζουν όλες οι υπόλοιπες ειδικότητες. Ο δικός του ιατρός δεν έχει στεγανά όσον αφορά την ειδικότητα, είναι υποκειμενική η εκτίμηση του ασθενή ποιον θα εμπιστευτεί. Και έχω δει διάφορα αλλά μην ελπίζετε πολύ.... Είναι πολύ μετρημένες οι ειδικότητες....

Αυτή η συμπεριφορά είναι κοινωνικά αποδεκτή και ανθρώπινη. Μπορώ να σας πω ότι η σύζυγος ως παθολόγος τα έχει δει όλα στο ιδιωτικό ιατρείο: Από το να της φέρνουν παιδιά, να έρχονται με θλαστικά, η αλλαγή σε πληγές θεωρείται δεδομένα και άλλα πολλά.

Αυτός ίσως να εξηγεί την ζήλια που νιώθει ο anetos για την συμπεριφορά του κόσμου στον παθολόγο (που έχει ταυτιστεί με τον γενικό ιατρό) αλλά και την αδυναμία του anetos να καταλάβει γιατί γίνεται αυτό. Και η αδυναμία του να κατανοήσει τι γίνεται γύρω του ταιριάζει και με το στυλ που γράφει.....

dimipap73:
πριν κοιμηθώ θα θελα να σημειώσω οτι στο επίπεδο του διαλόγου μας φαίνεται το πόσο αναγκαίο είναι το κράτος να φροντίζει όταν εκπαιδεύει γιατρούς να τους παρέχει πέρα απο τις επιστημονικές γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες αυτό το κάτι το παραπάνω που θα τους δώσει την υπόσταση του θεραπευτή γιατρού.Πρέπει μέσα στα μαθήματα της ιατρικής να χει λίγο πυθαγόρα,λιγο μαρξ,λιγο βολταιρο να χει λιγο ιστορία λίγο φιλοσοφία αν θέλετε και  λίγο βουδισμό.Είναι σημντικότερο να έχει ο γιατρός ΠΑΙΔΕΙΑ ,αλλωστε μετά απο 16 συνεχόμενα χρόνια ασκησης της ιατρικής απο κάθε μετερίζι έχω καταλήξει οτι το φιλικό χτύπημα στον ωμο στον ασθενη ,πολλές φορές είναι πιο αποτελεσματικό απο τις στατίνες και τις σαρτάνες ,και το να σου βγει να χτυπήσεις φιλικά τον ωμο του ασθενούς ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ......ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα αναστρέψουμε λοιπόν τα δεδομένα και να σκεφτούμε την εξής περίπτωση: Έχεις ένα συνάδελφό σου που τον θαυμάζεις για τη δουλειά του - ο εν λόγω συνάδελφος έχει 10 χρόνια στο κουρμπέτι και πολύ κίνηση στο ιατρείο του. Θα το θεωρούσες λογικό ένα σύστημα όπως αυτό που ευαγγελίζεσαι να τον εξομοιώνει με ένα συνάδελφο που κάνει τα πρώτα του βήματα επιτρέποντάς του ίδια πρόσβαση στους ασθενείς και ίδια αμοιβή;

--- Τέλος παράθεσης ---
οχι γιατι ο ασφλαισμενος του οπαδ ΔΕΝ ξερει οτι υπαρχω αφου ουτε πινακιδα φωτιζομενη εχω ουτε διαφημιση μπορω να κανω ουτε τιποτα. οσοι ερχονται ξαναερχονται. αν μποορυσα να κανω διαφημηση θα ειχα περισσοτερο κοσμο γιατι ειμαι πολυ καλυτερος. και κριτης του ποσο καλος ειναι καποιος δεν ειναι ο οπαδ λλα ολα τα ταμεια. το οτι εχω ικα 80 ενω αλλοι γειτονες 20 στην ιδια ειδικοτητα λεει πολλα. το οτι δεν εχασα κανεναν πελατη μου λεει εξισου πολλα.  απο εκει και περα το οριο ειναι θεμιοτο γιατι βαζει τελςο στο φασισμο των παθολογων που νομιζουν πως ειναι θεοι και ξερουν τα παντα κ απλα συνταγογραφουν  και βγαζουν πολλαπλασια απο εμας που δουλευουμε.         

--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως έχεις την καλωσύνη να μας απαντήσεις και στο αρχικό ερώτημα;

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Το Προεδρείο του Ι.Σ.Η. συναντήθηκε πρόσφατα με τον Διοικητή του ΟΠΑΔ για τα προβλήματα των ιατρών με το ασφαλιστικό ταμείο.

Ο κος Βουδούρης μας διαβεβαίωσε ότι τα 100€ μηνιαίως, που είχε υποσχεθεί τον προηγούμενο Δεκέμβριο, ως αποζημίωση για το κόστος της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, θα καταβληθούν αναδρομικά από 1/1/2011 το προσεχές διάστημα.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Για το Δ.Σ. του ΙΣΗ

Ο Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςπριν κοιμηθώ θα θελα να σημειώσω οτι στο επίπεδο του διαλόγου μας φαίνεται το πόσο αναγκαίο είναι το κράτος να φροντίζει όταν εκπαιδεύει γιατρούς να τους παρέχει πέρα απο τις επιστημονικές γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες αυτό το κάτι το παραπάνω που θα τους δώσει την υπόσταση του θεραπευτή γιατρού.Πρέπει μέσα στα μαθήματα της ιατρικής να χει λίγο πυθαγόρα,λιγο μαρξ,λιγο βολταιρο να χει λιγο ιστορία λίγο φιλοσοφία αν θέλετε και  λίγο βουδισμό.Είναι σημντικότερο να έχει ο γιατρός ΠΑΙΔΕΙΑ ,αλλωστε μετά απο 16 συνεχόμενα χρόνια ασκησης της ιατρικής απο κάθε μετερίζι έχω καταλήξει οτι το φιλικό χτύπημα στον ωμο στον ασθενη ,πολλές φορές είναι πιο αποτελεσματικό απο τις στατίνες και τις σαρτάνες ,και το να σου βγει να χτυπήσεις φιλικά τον ωμο του ασθενούς ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ......ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ

--- Τέλος παράθεσης ---
Χωρίς να θέλω να βγω εκτός θέματος και συμφωνόντας στο θέμα της Παιδείας με την ευρύτερη έννοια σημειώνω ότι θα μπορούσες να παραπέμψεις σε διαφορετικές Παγκόσμιες προσωπικότητες αντί για τον Μάρξ και τον Βούδα. Στο κάτω-κάτω όντες Έλληνες πολίτες οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ακόμα Χριστιανοί Ορθόδοξοι..προσωπικά θεωρώ τη Σοφία του Χριστού μας (απόλυτη αγάπη στον πλησίον) πολύ ανώτερη από αυτή του Βούδα (καλλιέργεια και ανάδειξη του εαυτού) και σαφώς πιο ταιριαστή στο παράδειγμα με τον ώμο του ασθενούς..Φιλικά

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση