Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (66/76) > >>

nickma:
εγω πληρώθηκα φεβρουάριο έως και απρίλιο και χτες μου ζητήσανε αποδείξεις για μάιο και ιούνιο!

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεγω πληρώθηκα φεβρουάριο έως και απρίλιο και χτες μου ζητήσανε αποδείξεις για μάιο και ιούνιο!

--- Τέλος παράθεσης ---

Μάλλον είστε τυχεροί εκεί στη Λάρισα..εγώ μόνο Απρίλιο και μου ζήτησαν ΑΠΥ ΦΕΡ-ΜΑΡΤ...αλήθεια συνάδλεφε οι κρατήσεις ήταν ίδιες και σε εσάς?
Ευχαριστώ..

nickma:
Δεν μου δώσανε κανένα χαρτί με τις κρατήσεις αναλυτικά, αλλά με έναν πρόχειρο υπολογισμό νομίζω πως είναι περίπου ίδιες!

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν μου δώσανε κανένα χαρτί με τις κρατήσεις αναλυτικά, αλλά με έναν πρόχειρο υπολογισμό νομίζω πως είναι περίπου ίδιες!

--- Τέλος παράθεσης ---

Ευχαριστώ για την απάντηση (αν ισχύει είναι απίστευτα άδικο να πληρώνουμε το ΤΣΑΥx2)..μην πω χ3 αν συνυπολογίσω και άλλα πράγματα!
Αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να μας ενημερώσει για τις κρατήσεις που του έβαλαν θα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί σκέφτομαι να το ψάξω
λίγο περισσότερο..παρεπιπτόντως όταν ρώτησα σχετικά στο λογιστήριο και στο διευθυντή που υπέγραψε μήπως έχουν κάνει κάποιοα λάθος ερμηνεία του
ΦΕΚ με κοιτούσαν σαν εξωγήινο και οι δύο...τελικά μου τύπωσαν ένα έγγραφο του κεντρικού ΙΚΑ το οποίο είναι αρκετά ασαφές!!

Δ. Κουναλάκης:
Κανονικά πρέπει να δοθεί βεβαίωση με όλες τις κρατήσεις που έχουν γίνει και το ΕΤΑΑ και για την εφορία.
Ποιο ήταν το ΦΕΚ που σου έδειξαν;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση