Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:49:59

Αποστολέας Θέμα: Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ  (Αναγνώστηκε 177490 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

15 Σεπτεμβρίου 2011, 15:36:41
Απάντηση #330
Αποσυνδεδεμένος

Ωφελέειν

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Κανονικά πρέπει να δοθεί βεβαίωση με όλες τις κρατήσεις που έχουν γίνει και το ΕΤΑΑ και για την εφορία.
Ποιο ήταν το ΦΕΚ που σου έδειξαν;
Επισυνάπτω το έγγραφο που μου έδειξαν (δεν είναι ΦΕΚ αλλά η απάντηση του κεντρικού ΙΚΑ στα υποκαταστήματα)..
Το 2ο έγγραφο μου το έδωσαν μισό (το επισυνάπτω και αυτό) αλλά μετά το είδα..μήπως δεν ήταν τυχαίο??
Χάος συνάδελφε...Οι κρατήσεις είναι παρόμοιες και σε εσάς?

15 Σεπτεμβρίου 2011, 15:37:21
Απάντηση #331
Αποσυνδεδεμένος

Ωφελέειν

Κανονικά πρέπει να δοθεί βεβαίωση με όλες τις κρατήσεις που έχουν γίνει και το ΕΤΑΑ και για την εφορία.
Ποιο ήταν το ΦΕΚ που σου έδειξαν;
Επισυνάπτω το έγγραφο που μου έδειξαν (δεν είναι ΦΕΚ αλλά η απάντηση του κεντρικού ΙΚΑ στα υποκαταστήματα)..
Το 2ο έγγραφο μου το έδωσαν μισό (το επισυνάπτω και αυτό) αλλά μετά το είδα..μήπως δεν ήταν τυχαίο??
Χάος συνάδελφε...Οι κρατήσεις είναι παρόμοιες και σε εσάς?
και το 2ο εδώ...

15 Σεπτεμβρίου 2011, 19:24:14
Απάντηση #332
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Το ίδιο θέμα κουβέντιασα και εγώ με το Λογιστήριο του ΙΚΑ Ξάνθης και η απάντηση ήταν η ίδια.
Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν το ΕΤΑΑ καλύπτεται με αυτές τις κρατήσεις (όπως καλύπτεται στην περίπτωση των ιατρών του ΟΑΕΕ). Το ύψος των κρατήσεων θα συνηγορούσε υπέρ αυτού.
Γνωρίζει κανείς τίποτε;
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

15 Σεπτεμβρίου 2011, 22:28:31
Απάντηση #333
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Το ίδιο θέμα κουβέντιασα και εγώ με το Λογιστήριο του ΙΚΑ Ξάνθης και η απάντηση ήταν η ίδια.
Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν το ΕΤΑΑ καλύπτεται με αυτές τις κρατήσεις (όπως καλύπτεται στην περίπτωση των ιατρών του ΟΑΕΕ). Το ύψος των κρατήσεων θα συνηγορούσε υπέρ αυτού.
Γνωρίζει κανείς τίποτε;

Κονονικά, ακόμη και αν το ΕΤΑΑ δεν καλύπτεται εντελώς από αυτές τις κρατήσεις, θα έπρεπε τουλάχιστον να τις αφαιρεί από το ποσό που μας ζητά να του πληρώσουμε για την ασφάλισή μας ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι κάτι που πρέπει να το κυνηγήσουμε συνδικαλιστικά.
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Σεπτεμβρίου 2011, 22:31:39 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

15 Σεπτεμβρίου 2011, 23:25:26
Απάντηση #334
Αποσυνδεδεμένος

Ωφελέειν

Γνωρίζει κανείς τίποτε;

Κονονικά, ακόμη και αν το ΕΤΑΑ δεν καλύπτεται εντελώς από αυτές τις κρατήσεις, θα έπρεπε τουλάχιστον να τις αφαιρεί από το ποσό που μας ζητά να του πληρώσουμε για την ασφάλισή μας ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι κάτι που πρέπει να το κυνηγήσουμε συνδικαλιστικά.
Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ..όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι αυτές οι κρατήσεις δεν είναι ονομαστικές για τον καθένα αλλά "υπέρ πάντων"... ???
παρεπιπτόντως μου έχουν παρακρατήσει 312 ευρώ για "φόρους ελ. επαγγελματία"..ελπίζω να είναι η πρώτη και τελευταία φορά..για να δούμε!!

15 Σεπτεμβρίου 2011, 23:39:25
Απάντηση #335
Αποσυνδεδεμένος

dimipap73

ο μονος τροπος με τον οποιο μπορει να δικαιολογησει αυτες τις κρατησεις το ικα ειναι να τις χαρακτηρισει σαν εργοδοτικες εισφορες.Σε αυτην την περιπτωση τα λεφτα που σου κρατανε δεν αφορουν την δικια σου ασφαλιση αλλα αφορουν την υποχρεωση του εργοδοτη απεναντι στο ΤΣΑΥ γιαυτο και  δεν μπορουν να προσμετρηθουν επανω σου και φυσικα δεν μπορεις να τα διεκδικησεις.Τωρα αυτο που μαλλον ειναι παρανομο ειναι το πως χαρακτηριζει το ΙΚΑ την κατα πραξη και περιπτωση εξεταση των ασφαλισμενων του σε ιδιωτικα ιατρεια ως εξαρτημενη εργασια και κατα συνεπεια κρατα εργοδοτικες εισφορες.Αυτο αν φτασει στα δικαστηρια σιγουρα καρταριπτεται αλλα δεν προκειται να παρεις λεφτα γιατι θα σου πουν δεν εχουμε να σου δωσουμε.Κατ αναλογια αν αυτο που συμβαινει με τις εργοδοτικες εισφορες στο ικα ειναι νομιμο(που δεν ειναι) πρεπει αντιστοιχα να το εφαρμοσουν και αλλα ταμεια και τοτε θα ανοιξουν οι ασκοι του αιολου.
ΣΗΜ. το παραπανω μυνημα εχει πνευματικα διακαιωματα και απαγορευω να το διαβασει οποιοσδηποτε σχετιζομενος με το υπουργειο εργασιας

15 Σεπτεμβρίου 2011, 23:47:54
Απάντηση #336
Αποσυνδεδεμένος

Ωφελέειν

ο μονος τροπος με τον οποιο μπορει να δικαιολογησει αυτες τις κρατησεις το ικα ειναι να τις χαρακτηρισει σαν εργοδοτικες εισφορες.Σε αυτην την περιπτωση τα λεφτα που σου κρατανε δεν αφορουν την δικια σου ασφαλιση αλλα αφορουν την υποχρεωση του εργοδοτη απεναντι στο ΤΣΑΥ γιαυτο και  δεν μπορουν να προσμετρηθουν επανω σου και φυσικα δεν μπορεις να τα διεκδικησεις.Τωρα αυτο που μαλλον ειναι παρανομο ειναι το πως χαρακτηριζει το ΙΚΑ την κατα πραξη και περιπτωση εξεταση των ασφαλισμενων του σε ιδιωτικα ιατρεια ως εξαρτημενη εργασια και κατα συνεπεια κρατα εργοδοτικες εισφορες.Αυτο αν φτασει στα δικαστηρια σιγουρα καρταριπτεται αλλα δεν προκειται να παρεις λεφτα γιατι θα σου πουν δεν εχουμε να σου δωσουμε.Κατ αναλογια αν αυτο που συμβαινει με τις εργοδοτικες εισφορες στο ικα ειναι νομιμο(που δεν ειναι) πρεπει αντιστοιχα να το εφαρμοσουν και αλλα ταμεια και τοτε θα ανοιξουν οι ασκοι του αιολου.
ΣΗΜ. το παραπανω μυνημα εχει πνευματικα διακαιωματα και απαγορευω να το διαβασει οποιοσδηποτε σχετιζομενος με το υπουργειο εργασιας

Διαβάζοντας τους σχετικούς νόμους κατέληξα ακριβώς στα ίδια συμπεράσματα-->είναι παράνομο γιατί ο νομοθέτης εξαιρεί σαφέστατα τους γιατρούς που αμοίβονται σαν εξωτερικοί και όχι μόνιμοι υπάλληλοι του ΙΚΑ και εξετάζουν κατά πράξη και περίπτωση σε ιδιωτικά ιατρεία..το θέμα είναι γιατί το ΙΚΑ δεν μας εντάσσει σε αυτή την κατηγορία..μήπως κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουν αυτοί οι ασκοί???αλλά από ανύπαρκτους (ή πουλημένους) συνδικαλιστές δεν περιμένω και πάρα πολλά..η ιστορία έχει καταγράψει την πορεία τους..μόνο ότι κάνει ο καθένας μας (ή ακόμα καλύτερα μικρές ομάδες ημών) με τη βοήθεια δικηγόρων και έχοντας μεγάλη υπομονή...

15 Σεπτεμβρίου 2011, 23:57:44
Απάντηση #337
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Αν δείτε το ποσό υπέρ ΕΤΑΑ είναι πέραν της μεικτής αμοιβής, συνεπώς δεν επηρεάζει την καθαρή αμοιβή που λαμβάνουμε.
Ως (παράτυπη) εργοδοτική εισφορά δεν πρέπει να προσμετράται σε αυτά που οι ελευθεροεπαγγελματίες οφείλουν στο ΕΤΑΑ.
Αντίθετα, στον ΟΑΕΕ οι κρατήσεις υπέρ ΕΤΑΑ συνυπολογίζονται στην καθαρή αμοιβή.

17 Σεπτεμβρίου 2011, 10:46:09
Απάντηση #338
Αποσυνδεδεμένος

anetos

ξεκολατε, πριν πατε στα δικαστηρια διαβαστε πρωτα. ειστε λαθος. λοιπον, το ικα δεν παρακρατα υπερ τσαυ απο το μισθο μας, δηλαδη απο το 20αρικο δεν κρατα τιποτα για το τσαυ αλλα απλα επειτα απο ερωτηση που εκανε το ικα στο υπουργειο εργασιας και αλλου, εδοθη η απαντηση οτι πρεπει να πληρωνει εξτρα απο το 20αρικο, μια εργοδοτικη (αρα εξτρα απο το τιμημα που μας δινει) εισφορα. οποτε κανεις δεν σας κρατησε κατι απο το 20αρικο. ξεκολατε. επισης ο φορος ελ επ που παρακρατειται ειναι 20% και το ιδιο γινεται σε ολα τα ταμεια οπως οπαδ κτλ και πολυ απλα στο τελος της χρονιας η θα σου επιστραφει η θα σου ζητηθει παραπανο φορος αναλογως με το εισοδημα σου. δεν ειναι κατι κακο. στο τεβε σου κρατανε εκτος απο εργοδοτικες εισφορες, και δικες σου εισφορες οποτε γιαυτο μετα δεν χρειαζεται να πληρωνεις το τσαυ σου. σου κοβουν απο το μισθο δηλαδη για το τσαυ ενω στο ικα οχι. τελος οσο αφορα το ποσοι μηνες πληρωθηκαν εξαρταται απο το καθε ικα κια κατα ποσο εσεις τους τηλεφωνειτε και τους πιεζετε να δουλεψουν. στη θεσνικη στον ευοσμο πληρωσαν φεβ μαρτ απρ μαιο και ιουνιο! εμενα θεσνικη αλλο καταστημα ομως, με πληρωσαν φεβ τον μαιο , μετα μαρτιο τον ιουλιο και πριν λιγες μερες πληρωθηκα τον απριλιο και εκοψα αποδειξη για μαιο. ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το ικα που πληρωνει σχετικα γρηγορα και απεκτησα ενα εισοδημα που δεν ειχα. ειμαι νεος ιατρος και κεντρο δεν επιβιωνεις ευκολα. επισης δεν ειμαι γενικος ιατρος η παθολογος για να το παιζω θεος και να συνταγογραφω τα απαντα και ετσι να βγαζω 20αρικο σε 2 λεπτα αλλα ειμαι ειδικος ιατρος και ερχονται επισκεψη για να τους εξετασω και ασχολουμε 30 λεπτα τουλαχιστον για τον καθενα.

17 Σεπτεμβρίου 2011, 19:52:33
Απάντηση #339
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Για ποιο λόγο δε συμβαίνει κάτι ανάλογο με όλα τα ταμεία που αποζημιώνουν κατά πράξη και περίπτωση (ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ, ΕΤΑΑ, ΥΕΘΑ) και γίνεται μόνο με το ΙΚΑ;

19 Σεπτεμβρίου 2011, 13:33:10
Απάντηση #340
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Την διακοπή της σύμβασης με το ΙΚΑ, αποφάσισαν 11 ιδιώτες γιατροί - πνευμονολόγοι των Χανίων οι οποίοι... είναι απλήρωτοι εδώ και έξη μήνες. Πρόκεται για γιατρούς, συμβεβλημένους, με ΟΠΑΔ-ΟΑΕΕ, οι οποίοι εξυπηρετούσαν στα ιατρεία τους και ασφαλισμένους του ΙΚΑ.

Σε δημόσια επιστολή τους προς τους ασφαλισμένους οι συγκεκριμένοι γιατροί αναφέρουν τα εξής :

"Αγαπητέ ασφαλισμένε του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Εμείς οι κάτωθι υπογράφοντες ελευθεροεπαγγελματίες πνευμονολόγοι των Χανίων σου απευθυνόμαστε έχοντας πλήρη επίγνωση της τραγικής οικονομικής κατάστασης που ζούμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό στη χώρα.

Αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες εξυπηρέτησής σου από τις κεντρικές υπηρεσίες του ΙΚΑ στα Χανιά είχαμε δεχθεί τη συμμετοχή μας στο σύστημα παροχής περίθαλψης των ασφαλισμένων του ΙΚΑ από τους γιατρούς τους συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ. Είχες δηλαδή τη δυνατότητα να εξετάζεσαι και να γράφεις τα φάρμακά σου στους περισσότερους από εμάς.

Εισήλθαμε σε αυτό το σύστημα έχοντας τις διαβεβαιώσεις από το ΙΚΑ προς εμάς ότι οι οικονομικές οφειλές του με το νέο σύστημα θα εξυπηρετούνταν εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος (από το ΙΚΑ μας είχαν πει εντός 45 ημερών). Δυστυχώς όμως τα γεγονότα είναι τελείως διαφορετικά. Από την έναρξη αυτού του συστήματος, δηλαδή εδώ και 6 μήνες, δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή διάθεση από το ΙΚΑ να τακτοποιήσει τις οφειλές του προς εμάς.

Εξαναγκαζόμαστε λοιπόν να διακόψουμε τη σύμβαση.

Αγαπητέ ασφαλισμένε, στις δύσκολες εποχές που περνάμε η απόφασή μας για διακοπή αυτής της σύμβασης δεν ήταν καθόλου εύκολη. Η λειτουργία των ιατρείων μας όμως μας δημιουργεί πάγια έξοδα που πρέπει και εμείς με την σειρά μας να εξοφλήσουμε.

Με την συγκεκριμένη σύμβαση του ΙΚΑ, όπως και με τις συμβάσεις τύπου ΕΟΠΥΥ, οδηγούμαστε σε οικονομικό αδιέξοδο και κλείσιμο των ιατρείων μας. Δυστυχώς είναι παραπάνω από τις δυνάμεις μας, όσο και αν προσπαθήσαμε για το αντίθετο, να συνεχίσουμε να συντηρούμε ένα Σύστημα Υγείας που δεν πληρώνει τον γιατρό που συμμετέχει. Ελπίζουμε για καλύτερες μέρες και ζητούμε την κατανόησή σου.

Βαληλή Μαρία - Βουλγαράκη Όλγα - Βουλγαρίδης Μηνάς - Γεωργουδάκης Γρηγόριος

Δημητριάδου Μαρία - Καλογεράκης Στυλιανός - Μαρκάτος Μιλτιάδης - Μιχελάκη Ελένη

Νικολουδάκης Θεοχάρης - Πρωτοπαπαδάκης Χαράλαμπος - Σολάκης Αθανάσιος"

Η διακοπή της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του ΙΚΑ στα ιατρεία των γιατρών θα ισχύσει απο τον επόμενο μήνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες "έτοιμοι" να προχωρήσουν σε διακοπή των σχετικών συμβάσεων είναι και άλλοι ιδιώτες γιατροί.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

28 Σεπτεμβρίου 2011, 11:23:24
Απάντηση #341
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Την περασμένη Κυριακή έκλεισε ο λαιμός μου ένεκα μιας λαριγγύτιδος.
Απεφάσισα λοιπόν την Δευτέρα το μιας και είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ να επισκεφτώ τον εκεί ΩΡΛ του ΙΚΑ Αργυρούπολης μετά σχετικού τηλεφωνικού ραντεβού. Το ΙΚΑ ευτυχώς μου έκλεισε αμέσως (την ίδια μέρα) το ραντεβού για τον Κο Π. ΩΡΛ στο ΙΚΑ Αργυρούπολης. Με το που έφτασα στο ιατρείο του ΙΚΑ ο γιατρός με υποδέχτηκε με χαμόγελα λέγοντας μου οτι εδώ στο ΙΚΑ δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα για να με εξετάσει, η κατάστασή μου μπορεί να είναι σοβαρή και μπορει να χρειάζεται ενχείρηση ‘αλλοστε από αυτές τις περιπτώσεις ζώ εγώ, και για αυτό τον λόγο να πάω επειγόντος το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο ιατρείο του που βρίσκεται στη Γλυφάδα. Έτσι μου είπε ότι συστήνει το ιατρείο του για να το βρίσκουν εύκολα οι ασθενείς του. Μου διευκρίνισε ότι αφού θα με εξετάσει θα μου δώσει τα σχετικά φάρμακα και επειδή είναι λίγο ακριβά να πάω την άλλη μέρα στο ΙΚΑ για να μου τα γράψει στο βιβλιάριο.

Εγώ επειδή έχω και ιδιωτική ασφάλεια, και ο συγκεκριμένος γιατρός δεν μου γέμιζε το μάτι (μην πω κάτι άλλο) πήγα το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Metropolitan όπου ο γιατρός εκεί διέγνωσε μια λαρυγγίτιδα δίνοντάς μου σχετική φαρμακευτική αγωγή. Αφού άρχισα την αγωγή πήγα και στον Π. στο ΙΚΑ Αργυρούπολης να μου γράψει τα φάρμακα. Μόνο που δεν με πέταξε έξω γιατί του χάλασα τα ραντεβού του Ιατρείου του. Ποια ραντεβού ρε αθεόφοβε αφού όλοι οι πελάτες του είναι από το ΙΚΑ το πρωί, που τους αρπάζει για το απόγευμα. Τελικά ευτυχώς πήγα σε ένα άλλο ΙΚΑ και μου τα γράψανε.

Δυστυχώς έτσι λειτουργούν κύριε Λοβέρδο και κύριε Σπυρόπουλε τα Λαμόγια στο ΙΚΑ. Να ναι καλά και οι ιδιωτικές ασφάλειες.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

28 Σεπτεμβρίου 2011, 12:39:11
Απάντηση #342
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator

Την περασμένη Κυριακή έκλεισε ο λαιμός μου ένεκα μιας λαριγγύτιδος.
Απεφάσισα λοιπόν την Δευτέρα το μιας και είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ να επισκεφτώ τον εκεί ΩΡΛ του ΙΚΑ Αργυρούπολης μετά σχετικού τηλεφωνικού ραντεβού. Το ΙΚΑ ευτυχώς μου έκλεισε αμέσως (την ίδια μέρα) το ραντεβού για τον Κο Π. ΩΡΛ στο ΙΚΑ Αργυρούπολης. Με το που έφτασα στο ιατρείο του ΙΚΑ ο γιατρός με υποδέχτηκε με χαμόγελα λέγοντας μου οτι εδώ στο ΙΚΑ δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα για να με εξετάσει, η κατάστασή μου μπορεί να είναι σοβαρή και μπορει να χρειάζεται ενχείρηση ‘αλλοστε από αυτές τις περιπτώσεις ζώ εγώ, και για αυτό τον λόγο να πάω επειγόντος το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο ιατρείο του που βρίσκεται στη Γλυφάδα. Έτσι μου είπε ότι συστήνει το ιατρείο του για να το βρίσκουν εύκολα οι ασθενείς του. Μου διευκρίνισε ότι αφού θα με εξετάσει θα μου δώσει τα σχετικά φάρμακα και επειδή είναι λίγο ακριβά να πάω την άλλη μέρα στο ΙΚΑ για να μου τα γράψει στο βιβλιάριο.

Εγώ επειδή έχω και ιδιωτική ασφάλεια, και ο συγκεκριμένος γιατρός δεν μου γέμιζε το μάτι (μην πω κάτι άλλο) πήγα το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Metropolitan όπου ο γιατρός εκεί διέγνωσε μια λαρυγγίτιδα δίνοντάς μου σχετική φαρμακευτική αγωγή. Αφού άρχισα την αγωγή πήγα και στον Π. στο ΙΚΑ Αργυρούπολης να μου γράψει τα φάρμακα. Μόνο που δεν με πέταξε έξω γιατί του χάλασα τα ραντεβού του Ιατρείου του. Ποια ραντεβού ρε αθεόφοβε αφού όλοι οι πελάτες του είναι από το ΙΚΑ το πρωί, που τους αρπάζει για το απόγευμα. Τελικά ευτυχώς πήγα σε ένα άλλο ΙΚΑ και μου τα γράψανε.

Δυστυχώς έτσι λειτουργούν κύριε Λοβέρδο και κύριε Σπυρόπουλε τα Λαμόγια στο ΙΚΑ. Να ναι καλά και οι ιδιωτικές ασφάλειες.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος που έχει ιδιωτική ασφάλεια μπήκε στον κόπο να κάνει όλη τη διαδικασία που περιγράφεται, αφού αυτή στοχεύει σε ασθενείς που εξαρτώνται από το ΙΚΑ χωρίς άλλη εναλλακτική λύση. Όχι βέβαια ότι τα σχόλια είναι εντελώς άστοχα...

28 Σεπτεμβρίου 2011, 13:16:54
Απάντηση #343
Αποσυνδεδεμένος

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

28 Σεπτεμβρίου 2011, 14:55:55
Απάντηση #344
Αποσυνδεδεμένος

dimipap73

1.παλι καλα που δεν ειχες πυρετο να ανεβουν οι σφυγμοι,και να σε οδηγησουν στο φοβερο διδυμο εξετασεων tripllex καρδιας -αορτης γιατι ακουσα οτι εχειγινει και αυτο.2.Παρεπιπτωντος τα φαρμακα επρεπε να τα γραψεις με ραντεβου 3.κατα πασα πιθανοτητα ο γιατρος που σε εξετασε στο ιδιωτικο κεντρο δεν ηταν τοσο καλος οσο αυτος της γλυφαδας ,αν ηταν δε θα δουλευε με εξαρτημενη εργασια ,θα χε ιατρειο βρε κουτο! 4)αστειευομαι 5)αυτη η νικολεττα ραλλη στο star ΤΩΡΑ ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!

Λέξεις κλειδιά: ΙΚΑ 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1 Απαντήσεις
10994 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21 Φεβρουαρίου 2010, 12:36:30
από EzeΤΡΟΛ
202 Απαντήσεις
202565 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Αυγούστου 2024, 21:24:39
από Gatekeeper
1 Απαντήσεις