Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (67/76) > >>

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚανονικά πρέπει να δοθεί βεβαίωση με όλες τις κρατήσεις που έχουν γίνει και το ΕΤΑΑ και για την εφορία.
Ποιο ήταν το ΦΕΚ που σου έδειξαν;

--- Τέλος παράθεσης ---
Επισυνάπτω το έγγραφο που μου έδειξαν (δεν είναι ΦΕΚ αλλά η απάντηση του κεντρικού ΙΚΑ στα υποκαταστήματα)..
Το 2ο έγγραφο μου το έδωσαν μισό (το επισυνάπτω και αυτό) αλλά μετά το είδα..μήπως δεν ήταν τυχαίο??
Χάος συνάδελφε...Οι κρατήσεις είναι παρόμοιες και σε εσάς?

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚανονικά πρέπει να δοθεί βεβαίωση με όλες τις κρατήσεις που έχουν γίνει και το ΕΤΑΑ και για την εφορία.
Ποιο ήταν το ΦΕΚ που σου έδειξαν;

--- Τέλος παράθεσης ---
Επισυνάπτω το έγγραφο που μου έδειξαν (δεν είναι ΦΕΚ αλλά η απάντηση του κεντρικού ΙΚΑ στα υποκαταστήματα)..
Το 2ο έγγραφο μου το έδωσαν μισό (το επισυνάπτω και αυτό) αλλά μετά το είδα..μήπως δεν ήταν τυχαίο??
Χάος συνάδελφε...Οι κρατήσεις είναι παρόμοιες και σε εσάς?

--- Τέλος παράθεσης ---
και το 2ο εδώ...

Denominator:
Το ίδιο θέμα κουβέντιασα και εγώ με το Λογιστήριο του ΙΚΑ Ξάνθης και η απάντηση ήταν η ίδια.
Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν το ΕΤΑΑ καλύπτεται με αυτές τις κρατήσεις (όπως καλύπτεται στην περίπτωση των ιατρών του ΟΑΕΕ). Το ύψος των κρατήσεων θα συνηγορούσε υπέρ αυτού.
Γνωρίζει κανείς τίποτε;

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ίδιο θέμα κουβέντιασα και εγώ με το Λογιστήριο του ΙΚΑ Ξάνθης και η απάντηση ήταν η ίδια.
Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν το ΕΤΑΑ καλύπτεται με αυτές τις κρατήσεις (όπως καλύπτεται στην περίπτωση των ιατρών του ΟΑΕΕ). Το ύψος των κρατήσεων θα συνηγορούσε υπέρ αυτού.
Γνωρίζει κανείς τίποτε;

--- Τέλος παράθεσης ---

Κονονικά, ακόμη και αν το ΕΤΑΑ δεν καλύπτεται εντελώς από αυτές τις κρατήσεις, θα έπρεπε τουλάχιστον να τις αφαιρεί από το ποσό που μας ζητά να του πληρώσουμε για την ασφάλισή μας ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι κάτι που πρέπει να το κυνηγήσουμε συνδικαλιστικά.

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ίδιο θέμα κουβέντιασα και εγώ με το Λογιστήριο του ΙΚΑ Ξάνθης και η απάντηση ήταν η ίδια.
Γνωρίζει κανείς τίποτε;

--- Τέλος παράθεσης ---

Κονονικά, ακόμη και αν το ΕΤΑΑ δεν καλύπτεται εντελώς από αυτές τις κρατήσεις, θα έπρεπε τουλάχιστον να τις αφαιρεί από το ποσό που μας ζητά να του πληρώσουμε για την ασφάλισή μας ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι κάτι που πρέπει να το κυνηγήσουμε συνδικαλιστικά.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ..όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι αυτές οι κρατήσεις δεν είναι ονομαστικές για τον καθένα αλλά "υπέρ πάντων"... ???
παρεπιπτόντως μου έχουν παρακρατήσει 312 ευρώ για "φόρους ελ. επαγγελματία"..ελπίζω να είναι η πρώτη και τελευταία φορά..για να δούμε!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση