Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (10/76) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνει τα εξής:

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η ομαλοποίηση της προσφοράς υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων μέσω του 184 ραντεβού και της προσφοράς υπηρεσιών από τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ.
  Τα συνολικά ραντεβού ασφαλισμένων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, που πραγματοποιήθηκαν από 8/2 έως 23/2 είναι τα παρακάτω:

1. Πραγματοποιηθέντα στις Μονάδες Υγείας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ραντεβού (προγραμματισμένων μέσω του 184 και έκτακτων)   571.960

2. Παρασχεθέντα, μετά από αίτηση ασφαλισμένων, στοιχεία γιατρών του ΟΠΑΔ-ΟΑΕΕ για επίσκεψη στα ιδιωτικά τους ιατρεία    91.396

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ        

&                          

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ  

P.S: 91,396 Χ 20 = 1,827,920 €

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ:
Η εγκύκλιος για την πληρωμη του ΙΚΑ των συμβεβλημενων γιατρών ΟΠΑΔ  και  ΟΑΕΕ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

cristi:
Παντως συναδελφος γνωστος μου ο οποιος πηγε σημερα να καταβαλει τη συγκεντρωτικη κατασταση με τους ασθενεις του ΙΚΑ που εξετασε σαν ιατρος με συμβαση στον ΟΠΑΔ δεν του τη δεχτηκανε.Του ειπαν οτι δεν εχουν λαβει εντολη τετοια και δεν ξερουν αν και ποτε θα τα παραλαμβανουν!!
Μια χαρα τους εξυπηρετησαν οι συναδελφοι και τωρα τους ''αδειαζουν''οπως ηταν φυσικο και επομενο απο αυτο το κρατος της λαμογιας!

EzeΤΡΟΛ:
Χθες, το Ίδρυμα, έβγαλε και Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος το συμπληρωματικό στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

fanisgp:
εγω σημερα κατεθεσα τα χαρτακια στο ΙΚΑ.δεν αφησα περιθωριο να μην τα δεχτουν.ειχα μαζι μου παντως την ανακοινωση του ΙΚΑ εκτυπωμενη.βεβαια δεν ηξεραν τιποτα πως και ποτε θα γινει η πληρωμη,ουτε εκοψα αποδειξη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση