Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (12/76) > >>

Argirios Argiriou:
Σήμερα κατέθεσα και εγώ τα δικά μου. Η υπεύθυνη υπάλληλος ήταν ευτυχώς ενημερωμένη.

Με παρακάλεσε επίσης, από μόνη της, να κάνω μια αίτηση όπου έγραψα:

Τα στοιχεία μου, Θέμα αίτησης: Υποβολή δικαιολογητικών πληρωμής για την περίοδο από 07/02/2011 έως και 28/02/2011. Προς: το ΙΚΑ, Υποκατάστημα .........

Σας υποβάλλω:
1ον) Συγκεντρωτική κατάσταση εξετασθέντων ασθενών του ΙΚΑ για την περίοδο από 07.02.2011 έως και 28.02.2011.

2ον) Τα ατομικά έντυπα (έγραψα μέσα σε παρένθεση, με αριθμό, πόσα ατομικά έντυπα υπέβαλα), των επισκέψεων των εξετασθέντων ασφαλισμένων του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ στο Ιατρείο μου, ως Ιατρού συμβεμβλημένου με τον ΟΠΑΔ.

3) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8, Ν.1599/1986) ότι δεν έλαβα κανενός είδους αμοιβή από τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, τους οποίους αφορούν τα ατομικά έντυπα τα οποία επισυνάπτονται (με αύξοντα αριθμό από 1 έως και ...... ), και ότι Δεν είμαι Ιατρός του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ.

Συνολικό αιτούμενο ποσό: ............  ευρώ.

Η αίτηση μου πρωτοκολλήθηκε, και κράτησα τον αριθμό και την ημερομηνία πρωτοκόλλου.

Ακόμη και να μη σας το προτείνουν νομίζω ότι είναι καλό να καταθέσετε, μαζί τα υπόλοιπα, μια παρόμοια αίτηση, να ζητήσετε να πρωτοκολληθεί και να κρατήσετε αριθμό και ημερομηνία πρωτοκόλλου.

Σύμφωνα με το δελτίου τύπου του  ΙΚΑ της 04/03/2011 ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ) πρέπει η πληρωμή να γίνει μέχρι τις 30/04/2011 οπότε και συμπληρώνονται 45 ημέρες από σήμερα.

fanisgp:
χωρις ιδιαιτερα προβληματα (αντε με λιγη φωνη παραπανω ρε αδερφε) καταφερα και μιλησα με την αρμοδια για τις πληρωμες μας, οπου επωνυμα η κυρ. καννελοπουλου, με διαβεβαιωσε οτι σε 45 αντε 46 ημερες θα μας πληρωσουν.η αποδειξη θα κοπει την ιδια ημερα που θα μας ειδοποιησουν.εγω πηρα την πρωτοβουλια και της εκανα δωρο αλλες 4 να γινουν 50..!εν αναμονη λοιπον.το τηλ της παντως θα ειναι στη διαθεση του Φορουμ σε περιπτωση αθετησης της συμφωνιας για καθε νομιμη και μη χρηση.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςχωρις ιδιαιτερα προβληματα (αντε με λιγη φωνη παραπανω ρε αδερφε) καταφερα και μιλησα με την αρμοδια για τις πληρωμες μας, οπου επωνυμα η κυρ. καννελοπουλου, με διαβεβαιωσε οτι σε 45 αντε 46 ημερες θα μας πληρωσουν.η αποδειξη θα κοπει την ιδια ημερα που θα μας ειδοποιησουν.εγω πηρα την πρωτοβουλια και της εκανα δωρο αλλες 4 να γινουν 50..!εν αναμονη λοιπον.το τηλ της παντως θα ειναι στη διαθεση του Φορουμ σε περιπτωση αθετησης της συμφωνιας για καθε νομιμη και μη χρηση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Φάνη, η κ. Κανελλοπούλου είναι στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ στην Αθήνα;

flone:
Greece: Third Review Under the Stand-By Arrangement
© 2011 International Monetary Fund  March 2011
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

2.  Actions for the fifth review (actions to be completed by end Q2-2011)

Government extends the use of capitation payment of physician, currently used by OAEE, to all contracts between social security funds and the doctors they contract. The
new payment mechanism starts for each new contract renewed in 2011 and for all contracts from 2012. It defines a minimum number of patients per doctor, on the basis of
the experience of other EU Member States. 

Παπαγεωργίου Γ:
Χρέωση συνταγολογίων ΙΚΑ  σε ιατρούς ΟΠΑΔ -ΟΑΕΕ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση