Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ:
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΦΟΝ.ΑΠΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΣΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ:
ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ
ΤΑ ΛΟΙΠΑ.
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ:
Αναλώσιμα (πχ ταινίες και βελόνες για διαβητικούς) στο ΙΚΑ δεν μπορούμε να γράφουμε… εμένα τουλάχιστον αυτό μου είπαν τηλεφωνικά
ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Argirios Argiriou:
Μπορεί άραγε κανείς να γράφει συνταγές σε ασθενείς του ΙΚΑ και σε χάρτινα συνταγολόγια που παίρνει από το ΙΚΑ αλλά και ηλεκτρονικά;
Ή μήπως πρέπει να επιλέξει κανείς ή το χάρτινο συνταγολόγιο ή την ηλεκτρονική συνταγογράφηση;
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπορεί άραγε κανείς να γράφει συνταγές σε ασθενείς του ΙΚΑ και σε χάρτινα συνταγολόγια που παίρνει από το ΙΚΑ αλλά και ηλεκτρονικά;
Ή μήπως πρέπει να επιλέξει κανείς ή το χάρτινο συνταγολόγιο ή την ηλεκτρονική συνταγογράφηση;
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορεί να χρησιμοποιεί ότι από τα δύο θέλει ή και τα δύο. Μόλις τελειώσει το πρώτο ξεκινάει το δεύτερο και πάει και αλλάζει το πρώτο ώστε να μην ξεμείνει. Μένει να δούμε εάν από την ηλεκτρονική συνταγογραφία προβλέπονται τρίμηνες. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη ευκολία για τους ασφαλισμένους αλλά όχι για τους εραστές του μαύρου χρήματος. Ας δούμε με ποιους είναι το ίδρυμα.
Ταινίες-βελόνες έχω γράψει χωρίς να έχω βρει πρόβλημα μη αποδοχής μια και τα συγκεκριμένα γράφονται στο συνταγολόγιο.
Παράκληση: Εκτός από τα κεφαλαία γράμματα, υπάρχουν και τα μικρά, οι τόνοι, κλπ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση