Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ

<< < (20/76) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Το σύστημα έκλεισε. Πήρα στο ΙΚΑ σήμερα στα κεντρικά.

Μέχρι 80 επισκέψεις πληρώνει το ΙΚΑ. Σε αυτές επιτρέπεται συνταγογράφηση και παραγγελία εξετάσεων.
Σε οποιαδήποτε άλλη απαγορεύεται η εκδοσης συνταγής του ΙΚΑ (ηλεκτρονική ή μπλοκ ΙΚΑ) ή παραπεμπτικού.

Τέλος. Το ίδρυμα τα βρήκε με τους γιατρούς του ΙΚΑ.

Ιορδάνης Καπάνταης:
Καλησπέρα.
Προφανώς θα πρέπει να αναρρωτηθούμε όλοι μας τι πρόκειται να ισχύσει από την 1η Ιουνίου,οπότε και θα αρχίσει να λειτουργεί ο ΕΟΠΥΥ με τις αντίστοιχες συμβάσεις τύπου ΟΠΑΔ ή τύπου ΟΑΕΕ   ::)
Μήπως να υποθέσω πλαφόν 80 μηνιαίων επισκέψεων για τους ασφαλισμένους όλων των ταμείων (ΟΠΑΔ,ΟΓΑ,ΙΚΑ,ΟΑΕΕ) και ουχί μονο για τους ασθενείς του ΙΚΑ ????
Εκτός κι αν η 1η Ιουνίου 2011 γινει τελικά 1η Ιανουαρίου 2012, μόνο και μόνο για να σκεφτούν καλύτερα οι "βολευτές" ποιός ειναι ο καλύτερος τρόπος για μας υποβαθμίσουν περισσότερο...

tasath:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Mας λες σε παρακαλώ αν τα Ταμεία αποζημιώνουν σκευάσματα με καφέ κουπόνια;
Και ποιά έχουν καφέ κουπόνι; Εσείς τα βλέπετε, εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Π.χ. Pennsaid cut.sol. 60ml, το χρησιμοποιεί και η Μαρία η α-ΜΕΑ.
Δεν περιλαμβάνεται στην (κουτσουρεμένη) αρνητική λίστα των 51.
Τί χρώμα κουπόνι έχει; Αποζημιώνεται;

--- Τέλος παράθεσης ---

Πονεμένη ιστορία και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει:
Τυπικά τα καφέ κουπόνια δεν αποζημιώνονται από τα ταμεία.
Έλα όμως που υπάρχουν παρτίδες σκευασμάτων, άλλες με καφέ και άλλες με μαύρα κουπόνια...

Παραθέτω και τα συμπεράσματα δικά σας:

"Ο ΦΣΑ μας ενημέρωσε εκτάκτως ότι πλέον όλα τα φάρμακα με καφέ κουπόνι δεν αποζημιώνονται από τα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμα κι αν δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τα ΜΥΣΥΦΑ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΝΙΤΙΝΕΣ, ΣΤΟ PROSPAN, TRACHISAN, PENNSAID ΣΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ."

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα.
Προφανώς θα πρέπει να αναρρωτηθούμε όλοι μας τι πρόκειται να ισχύσει από την 1η Ιουνίου,οπότε και θα αρχίσει να λειτουργεί ο ΕΟΠΥΥ με τις αντίστοιχες συμβάσεις τύπου ΟΠΑΔ ή τύπου ΟΑΕΕ   ::)
Μήπως να υποθέσω πλαφόν 80 μηνιαίων επισκέψεων για τους ασφαλισμένους όλων των ταμείων (ΟΠΑΔ,ΟΓΑ,ΙΚΑ,ΟΑΕΕ) και ουχί μονο για τους ασθενείς του ΙΚΑ ????
Εκτός κι αν η 1η Ιουνίου 2011 γινει τελικά 1η Ιανουαρίου 2012, μόνο και μόνο για να σκεφτούν καλύτερα οι "βολευτές" ποιός ειναι ο καλύτερος τρόπος για μας υποβαθμίσουν περισσότερο...

--- Τέλος παράθεσης ---

και εγώ το ίδιο πιστεύω jorkap....
Βασικά, πέρα από ότι το ίδρυμα τα βρήκε με τους ιατρούς του ΙΚΑ, είμαι σίγουρος ότι δοκιμάζουν και πως θα πάει η δουλειά με το μαγικό νουμερο των 80. Είμαι σίγουρος ότι από 1 Ιουνίου, η κατά πράξη και περίπτωση θα συνεχίσει να ισχύει αλλά θα μπει πλαφόν και στον ΟΠΑΔ. Και εκεί θα πάρει μπροστά το ρετιρέ κάποιων....

Και αναρωτιέμαι:
εκεί που πας στο γιατρό σου κάθε μήνα θα σου πει ξέρεις μου τελειώσαν οι διαθέσιμες "επισκέψεις" έλα τον επόμενο μήνα ή πήγαινε σε άλλο γιατρό..... Είπαμε αλλά ..

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ:
Οι 80 επισκέψεις είναι για το ΙΚΑ δωρεάν για τους ασφαλισμένους .Για τους υπόλοιπους με συμμετοχή στον ιατρό και δεν κόβεις χαρτί για το ΙΚΑ.Εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλαφόν και μπορούμε να παίρνουμε συνταγολόγια.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση