Γενικά > Νομικά θέματα
Ανειδικευτος ιατρος στην Αθηνα
ntenekedoupoli:
Καλησπερα σας, μηπως γνωριζετε αν ενας ανειδικευτος ιατρος- εν αναμονη ειδικοτητας- μπορει να κανει συμβαση με ασφαλιστικα ταμεια?
Και εαν αυτο δεν ειναι εφικτο, με ποιο τροπο μπορει να συνταγογραφει??
σας ευχαριστω
D-Michalis:
Μόνο όπου δεν υπάρχουν ειδικοί (έως σήμερα με ΟΠΑΔ κ.λ.π. Για το μέλλον, άγνωστο). Με τον ΟΓΑ νομίζω μπορείς, αν έχεις ιατρείο νόμιμο (που μπορείς να έχεις). Κάνε μία βόλτα από ΟΓΑ και ζήτα να πάρεις συνταγολόγια. Μή ρωτήσεις αν επιτρέπεται, γιατί σίγουρα θα σου πούν "α? !!! μμμ !!! ε, όχι γιατρέ μου, αφού δεν έχεις ειδικότητα." Μόνο που δεν θα το στηρίξουν πουθενά (από όσα ξέρω). Αν επιμείνουν, ζήτα να σου δείξουν τη σχετική διάταξη από την οποία προβλέπεται.
Ουδείς άλλος τρόπος υπάρχει για συνταγογράφηση σε Ταμείο.
Harper:
Φυσικά -αν δεν κάνω λάθος-για να κάνεις όσα σου ειπε ο κ.Μιχάλης πρέπει να κάνεις πρώτα έναρξη εργασίας στην οικεία εφορία και να έχει βιβλία εισόδων-εξόδων καθώς και μπλόκ αποδείξεων
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Κάνε μία βόλτα από ΟΓΑ και ζήτα να πάρεις συνταγολόγια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι συνταγολόγια να σου δώσει ο ΟΓΑ; Αυτά δεν είναι ονομαστικά για κάθε ασφαλισμένο;
Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά μάλλον. ???
Harper:
Νομίζω Τάσο λέγοντας "να πάρει συνταγολόγια" εννοεί να "πάρει ασθενείς" που φέρουν συνταγολόγια ΟΓΑ,δηλ να γράφει στα προσωπικά συνταγολόγια του κάθε ΟΓΑτζή και όχι να πάρει ατομικώς συνταγολόγια για την ίδια.Είναι αργκό έκφραση...
Εγώ τουλάχιστον ετσι το καταλαβα(αν και ομολογώ πως το κατάλαβα με μια δευτερη ανάγνωση,οπότε έχεις ένα δίκιο)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση