Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
1 Ιανουαρίου 2025, 22:16:39

Ψηφοφορία

Με τα ως τώρα δεδομένα, πώς θα χαρακτηρίζατε το εγχείρημα "ΕΟΠΥΥ";

άριστο
πολύ καλό
αρκετά καλό
καλό
μέτριο
κακό

Αποστολέας Θέμα: ΕΟΠΥΥ  (Αναγνώστηκε 1451647 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

8 Μαρτίου 2012, 08:00:18
Απάντηση #1035
Αποσυνδεδεμένος

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ

εγω τους καταχωρω ολους και γραφω και τον κωδικο της επιτυχιας!!!!!!!!!!!! ;D εχω δωσει απειρες 3 μηνες με λαθος ποσοστα μεχρι τωρα.και αν δεν ειχα προσβαση στο φορουμ δεν θα μαθαινα τις αλλαγες.ο ιατρικος συλλογος εδω ακομα δεν εχει στειλει ενημερωση.πως μπορω να βρω το φεκ και να το κατεβασω????

8 Μαρτίου 2012, 08:16:10
Απάντηση #1036
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
εγω τους καταχωρω ολους και γραφω και τον κωδικο της επιτυχιας!!!!!!!!!!!! ;D εχω δωσει απειρες 3 μηνες με λαθος ποσοστα μεχρι τωρα.και αν δεν ειχα προσβαση στο φορουμ δεν θα μαθαινα τις αλλαγες.ο ιατρικος συλλογος εδω ακομα δεν εχει στειλει ενημερωση.πως μπορω να βρω το φεκ και να το κατεβασω????

Μπες εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος επέλεξε το κουτάκι με το "Β" και απλά βάλε στα κουτάκια 497. PDF αρχείο, 2 σελίδες μόνο.

8 Μαρτίου 2012, 08:28:50
Απάντηση #1037
Συνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
.και αν δεν ειχα προσβαση στο φορουμ δεν θα μαθαινα τις αλλαγες.ο ιατρικος συλλογος εδω ακομα δεν εχει στειλει ενημερωση.πως μπορω να βρω το φεκ και να το κατεβασω????

Κατέβασε το επισυναπτομενο document(13).pdf

Tο έβαλα και στις ειδήσεις στην πρώτη σελίδα του φορουμ
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

8 Μαρτίου 2012, 16:21:06
Απάντηση #1038
Αποσυνδεδεμένος

Zachariadis

Παράθεση
1. Μεχρι τώρα καταχωρούσα (εμμέσως με το "ΝΑΙ" πληρωτέο) την επίσκεψη ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έδινα παραπεμπτικό.Πρέπει να περνάω την κάθε επίσκεψη στο
e-diagnosis ανεξάρτητα απο το εάν αφορά απλή εξέταση,συνταγογραφία ή/και παραπεμπτικογραφία ; Άν ναί ,πώς το κάνω αυτό ;

Προσωπικά καταχωρώ όλες τις επισκέψεις ασθενών στο e-diagnosis, είτε τους έγραψα παραπεμπτικό εξετάσεων είτε όχι. Απλά περνάς τα στοιχεία τους στο e-diagnosis, δεν συμπληρώνεις εξετάσεις (αν πχ έχουν έρθει μόνο για φάρμακα) και όταν το σύστημα ρωτήσει αν είναι πληρωτέα επίσκεψη για τον ΕΟΠΥΥ, απαντάς ναι. Όσες φορές το έχω κάνει, μου βγάζει ότι αποθηκεύτηκε σαν παραπεμπτικό (έστω και αν δεν τυπώνεται).

Παράθεση
εγω τους καταχωρω ολους και γραφω και τον κωδικο της επιτυχιας!!!!!!

Καλά βρε παιδιά, πού το είδατε αυτο γραμμένο να καταχωρείτε όλες της επισκέψεις ασθενών ΕΟΠΥΥ στο e-diagnosis ;;
Δεν θυμάμαι πουθενά να υπάρχει τέτοια οδηγία.Καταρχήν μέχρι πριν απο 2 εβδομάδες το e-diagnosis δεν λειτουργούσε πρακτικά ποτέ.
Η επιλογή «πληρωτέο ναι/οχι» δεν υπήρχε πριν απο 2 εβδομάδες.
Ακόμα και τώρα που η υπηρεσία λειτουργεί ικανοποιητικά δεν βλέπω καμία λογική στο να καταχωρώ ασθενή αν
δεν προτίθεμαι να του εκδόσω παραπεμπτικό εξετάσεων.Επίσεις ,σε αντίθεση με το e-syntagografisi,στο e-diagnosis
στα στοιχεία των ασθενών ΔΕΝ υπάρχει διεύθυνση/τηλέφωνο παρά μόνο Αρ.μητρώου/ΑΜΚΑ/ποσοστό συμμετοχής.
« Τελευταία τροποποίηση: 8 Μαρτίου 2012, 16:24:01 από Zachariadis »
Την επόμενη φορά που θα μπεις στον πειρασμό να κομπάσεις,
βάλε τη γροθιά σου μέσα σε έναν κουβά με νερό
και η τρύπα που θα μείνει όταν τη βγάλεις,
θα σου δείξει το μέτρο της σπουδαιότητάς σου.

8 Μαρτίου 2012, 16:45:51
Απάντηση #1039
Αποσυνδεδεμένος

Γ Παπαγεωργίου

Oταν τηλεφώνησα στο 1135 μου είπαν ότι για να πληρωθούμε την επίσκεψη από ασφαλισμένο του ΕΟΠΥΥ κρατάμε εμείς σε απλό χαρτί τα στοιχεία του ασθενή το οποίο και υπογράφει ο ασθενής αλλά ταυτόχρονα καταχωρούμε την επίσκεψη στο e diagnosis.  Αν δεν ανταποκρίνεται μου πρότειναν να δοκιμάσω αργότερα την ιδία πάντα μέρα. Αν δεν καταφέρω τελικά να καταχωρήσω κάποια επίσκεψη μπορώ να  στείλω  e mail στο  dsxed@eopyy.gov.gr ως το τέλος της εβδομάδος με τον συνολικό αριθμό των επισκέψεων που δεν καταχωρηθήκαν ηλεκτρονικά.

8 Μαρτίου 2012, 16:52:31
Απάντηση #1040
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Αμείλικτος πέλεκυς επί των κεφαλών επίορκων ιατρών: Εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τους θέσουν ...εκτός ΕΟΠΥΥ!

Φύλλο και φτερό έχει κάνει τις υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΠΥΥ που μετέβη στην περιοχή, προκειμένου να ερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση με τους γιατρούς που φέρονται να έδιναν παράνομες αναρρωτικές άδειες τόσο σε μετανάστες όσο και σε ασφαλισμένους οι οποίοι λάμβαναν και αποζημίωση από το ΙΚΑ.

Μετά το πόρισμα που συνετάχθη, ο διοικητής του νέου φορέα παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ, στο οποίο εντάσσεται και το ΙΚΑ, Γ.Βουδούρης θα θέσει σε διαθεσιμότητα 2 γιατρούς που φέρονται να υπέγραφαν τις …χρυσές αναρρωτικές άδειες.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 30 γιατροί εμπλέκονται με διάφορους τρόπους στο κύκλωμα αυτό οι οποίοι και ερευνώνται.
Χαρακτηριστικό της "κομπίνας" είναι ότι γιατρός στο Ηράκλειο μέσα σε ένα χρόνο έχει γράψει 7.000 μέρες αναρρωτικής άδειας!

Στο μεταξύ ένα νέο αντίστοιχο κύκλωμα που δε χορηγούσε αναρρωτικές άδειες αλλά φάρμακα και υλικά σε ασφαλισμένους ερευνάται στο ΙΚΑ Καλλιθέας.

Οι ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ ξεσκονίζουν και εκεί διάφορους φακέλους προκειμένου να αποκαλύψουν το κύκλωμα που επιβάρυνε το Ταμείο με έξοδα που δεν του αναλογούσαν. Στην Καλλιθέα φέρονται να εμπλέκονται 10 γιατροί αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι οι οποίοι είχαν …έφεση στο να συνταγογραφούν φάρμακα και ακριβά υλικά σε ασθενείς που δεν τα χρειάζονταν. Οι διοικητικοί αυτοί υπάλληλοι τον τελευταίο καιρό ζούσαν μέσα σε μια απίστευτη χλιδή, με μονοκατοικίες, με πισίνες, με λιμουζίνες και ακριβά αυτοκίνητα, που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν από το μισθό τους.

Η οικονομική αστυνομία έχει ήδη συλλάβει 6 γυναίκες υπάλληλους στο ΙΚΑ Καλλιθέας, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης και των ψευδών βεβαιώσεων. Η κομπίνα αυτή εκτιμούν οι ειδικοί, ότι "έβαλε μέσα" το ίδρυμα τουλάχιστον 12.000.000 ευρώ. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πληρωμές των υπαλλήλων που εμπλέκονται, γινόντουσαν μέσα σε χαρτόκουτα γεμάτα με χαρτονομίσματα ευρώ.
« Τελευταία τροποποίηση: 8 Μαρτίου 2012, 17:10:48 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

8 Μαρτίου 2012, 17:03:49
Απάντηση #1041
Συνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Αμείλικτος πέλεκυς επί των κεφαλών επίορκων ιατρών: Εξετάζουν το ενδεχόμενο να τους θέσουν εκτός ΕΟΠΥΥ!
Τώρα τους τρόμαξαν!!!
Η ανάκληση άδειας άσκησης επαγγέλματος δεν παίζει;
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

8 Μαρτίου 2012, 17:21:56
Απάντηση #1042
Αποσυνδεδεμένος

bpikou

Παράθεση
1. Μεχρι τώρα καταχωρούσα (εμμέσως με το "ΝΑΙ" πληρωτέο) την επίσκεψη ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έδινα παραπεμπτικό.Πρέπει να περνάω την κάθε επίσκεψη στο
e-diagnosis ανεξάρτητα απο το εάν αφορά απλή εξέταση,συνταγογραφία ή/και παραπεμπτικογραφία ; Άν ναί ,πώς το κάνω αυτό ;

Προσωπικά καταχωρώ όλες τις επισκέψεις ασθενών στο e-diagnosis, είτε τους έγραψα παραπεμπτικό εξετάσεων είτε όχι. Απλά περνάς τα στοιχεία τους στο e-diagnosis, δεν συμπληρώνεις εξετάσεις (αν πχ έχουν έρθει μόνο για φάρμακα) και όταν το σύστημα ρωτήσει αν είναι πληρωτέα επίσκεψη για τον ΕΟΠΥΥ, απαντάς ναι. Όσες φορές το έχω κάνει, μου βγάζει ότι αποθηκεύτηκε σαν παραπεμπτικό (έστω και αν δεν τυπώνεται).

Παράθεση
εγω τους καταχωρω ολους και γραφω και τον κωδικο της επιτυχιας!!!!!!

Καλά βρε παιδιά, πού το είδατε αυτο γραμμένο να καταχωρείτε όλες της επισκέψεις ασθενών ΕΟΠΥΥ στο e-diagnosis ;;
Δεν θυμάμαι πουθενά να υπάρχει τέτοια οδηγία.Καταρχήν μέχρι πριν απο 2 εβδομάδες το e-diagnosis δεν λειτουργούσε πρακτικά ποτέ.
Η επιλογή «πληρωτέο ναι/οχι» δεν υπήρχε πριν απο 2 εβδομάδες.
Ακόμα και τώρα που η υπηρεσία λειτουργεί ικανοποιητικά δεν βλέπω καμία λογική στο να καταχωρώ ασθενή αν
δεν προτίθεμαι να του εκδόσω παραπεμπτικό εξετάσεων.Επίσεις ,σε αντίθεση με το e-syntagografisi,στο e-diagnosis
στα στοιχεία των ασθενών ΔΕΝ υπάρχει διεύθυνση/τηλέφωνο παρά μόνο Αρ.μητρώου/ΑΜΚΑ/ποσοστό συμμετοχής.

Σύμφωνα με την οδηγία του ΕΟΠΥΥ (ημερομηνία 6/2/12) από τις 9/2 καταργήθηκε η υποχρέωση να στέλνουμε την λίστα με τους ασθενείς που εξετάσαμε κάθε εβδομάδα, στο mail του ΕΟΠΥΥ. Αντί για αυτό, προκειμένου να συνεχίσει ο ΕΟΠΥΥ να γνωρίζει τι κάνουμε κάθε εβδομάδα στο ιατρείο, υποχρεούμαστε να κλικάρουμε την επιλογή "επίσκεψη¨στο e-diagnosis. Μου κάνει λογικό (μέσα στην γενικότερη παράνοια, βέβαια) ότι από την στιγμή που στην εβδομαδιαία λίστα έβαζα όλους τους ασθενείς που ήρθαν στο ιατρείο (είτε γράφτηκαν εξετάσεις είτε όχι) , το ίδιο να συνεχίσω να κάνω και τώρα.

8 Μαρτίου 2012, 17:22:52
Απάντηση #1043
Αποσυνδεδεμένος

Zachariadis

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με help desk ΕΟΠΥΥ μου είπαν τα εξής:

1. Με την έναρξη λειτουργίας του eΔΑΠΥ ( απο αύριο το μεσημέρι) θα μπορούν οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ
Ιατροί  να καταθέτουν ηλεκτρονικά της συγκεντρωτικές καταστάσεις ασθενών στο τέλος κάθε μήνα και θα λαμβάνουν αποδεικτικό ηλεκ.κατάθεσης.
Αυτό θα κατατίθεται πλέον στις τοπικές ΥΠΑΔ αντι των τυπωμένων συγκεντρωτικών καταστάσεων.
2.Δεν θα χρειάζεται πλέον να στέλνουμε με email την εβδομαδιαία συγκεντρωτική.

Σε ότι αφορά τους μήνες Ιανουάριο -Φεβρουάριο:
1- Απο αύριο μπορούμε να πιστοποιηθούμε στο eΔΑΠΥ και να καταχωρήσουμε της συγκεντρωτικές καταστασεις των μηνών Ιαν-Φεβ
2- Με την απόδειξη ηλεκτονικής κατάθεσης που θα τυπώσουμε ,πηγαίνουμε στο τοπικό ΥΠΑΔ και ζητάμε την μας δωθεί κλειδάριθμος.
3- Με τον κλειδάριθμο αυτό θα μπούμε εκ νέου στη υπηρεσία eΔΑΠΥ και θα ορίσουμε Λογαριασμό Τράπεζας ωστε να κατατεθούν
εκεί τα εκατομμύρια του ΕΟΠΥΥ.

8 Μαρτίου 2012, 18:15:41
Απάντηση #1044
Αποσυνδεδεμένος

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

δηλ.απαγορευεται να παω τις καταστασεις εις διπλουν στον εοπυυ?

γιατι εμενα προχθες δεν μου ειπαν κατι τετοιο

8 Μαρτίου 2012, 21:33:23
Απάντηση #1045
Συνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Μερικές από τις καλύτερες υπουργικές αποφάσεις  ;D που έχω διαβάσει:

ΦΕΚ 545 Β' 1-3-2012

Περιεχόμενα:
Υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώριση των συνταγών στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και στους άλλους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης
Εφαρμογή συνταγογράφησης με Δραστική Ουσία
Ταινία γνησιότητας των φαρμάκων
Διατάξεις Τιμολόγησης Φαρμάκων
Φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα εκτός εγκεκριμένων ενδείξεων
Καθολική και Υποχρεωτική Εφαρμογή των Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων Συνταγογράφησης
Έγκριση Εφημεριών Ιατρών Ε.Σ.Υ.
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

8 Μαρτίου 2012, 21:57:20
Απάντηση #1046
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Μερικές από τις καλύτερες υπουργικές αποφάσεις  ;D που έχω διαβάσει:

ΦΕΚ 545 Β' 1-3-2012

Περιεχόμενα:
Υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώριση των συνταγών στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και στους άλλους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης
Εφαρμογή συνταγογράφησης με Δραστική Ουσία
Ταινία γνησιότητας των φαρμάκων
Διατάξεις Τιμολόγησης Φαρμάκων
Φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα εκτός εγκεκριμένων ενδείξεων
Καθολική και Υποχρεωτική Εφαρμογή των Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων Συνταγογράφησης
Έγκριση Εφημεριών Ιατρών Ε.Σ.Υ.

Η φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα παύει να είναι ξέφραγο αμπέλι.
« Τελευταία τροποποίηση: 8 Μαρτίου 2012, 22:00:51 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

9 Μαρτίου 2012, 06:59:17
Απάντηση #1047
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
07/03/2012.
Η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Εργαστηριακών Γιατρών Βιοπαθολόγων, Κυτταρολόγων, Παθολογοανατόμων (ΠΕΕΒΙ) σχετικά με την νέα απόφαση του ΕΟΠΥΥ για τον τρόπο πληρωμής μας μέσω eΔΑΠΥ:

« Τελευταία τροποποίηση: 9 Μαρτίου 2012, 07:05:29 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

9 Μαρτίου 2012, 08:39:17
Απάντηση #1048
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με help desk ΕΟΠΥΥ μου είπαν τα εξής:

1. Με την έναρξη λειτουργίας του eΔΑΠΥ ( απο αύριο το μεσημέρι) θα μπορούν οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ
Ιατροί  να καταθέτουν ηλεκτρονικά της συγκεντρωτικές καταστάσεις ασθενών στο τέλος κάθε μήνα και θα λαμβάνουν αποδεικτικό ηλεκ.κατάθεσης.
Αυτό θα κατατίθεται πλέον στις τοπικές ΥΠΑΔ αντι των τυπωμένων συγκεντρωτικών καταστάσεων.
2.Δεν θα χρειάζεται πλέον να στέλνουμε με email την εβδομαδιαία συγκεντρωτική.

Σε ότι αφορά τους μήνες Ιανουάριο -Φεβρουάριο:
1- Απο αύριο μπορούμε να πιστοποιηθούμε στο eΔΑΠΥ και να καταχωρήσουμε της συγκεντρωτικές καταστασεις των μηνών Ιαν-Φεβ
2- Με την απόδειξη ηλεκτονικής κατάθεσης που θα τυπώσουμε ,πηγαίνουμε στο τοπικό ΥΠΑΔ και ζητάμε την μας δωθεί κλειδάριθμος.
3- Με τον κλειδάριθμο αυτό θα μπούμε εκ νέου στη υπηρεσία eΔΑΠΥ και θα ορίσουμε Λογαριασμό Τράπεζας ωστε να κατατεθούν
εκεί τα εκατομμύρια του ΕΟΠΥΥ.

1) Δεν μπορώ δηλαδή κάθε εβδομάδα ή κατα την διάρκεια της ημέρα όπως καταχωρώ τις επισκέψεις στο e-diagnosis να παίρνω αντίγραφο για την εβδομάδα? Και πλέον θα βάζουμε στο e-diagnosis την επίσκεψη?
2) Αυτό το ξέρουμε εδώ και ένα μήνα! Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του e-diagnosis.

1) ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Στο e-ΔΑΠΥ του ΕΟΠΥΥ πρεπει να μπούμε, υπάρχει και του ΙΚΑ ακόμα!
2) Τέλος δηλαδή τα ατομικά συνταγολόγια? Δεν θα υπάρχει κάπου που ο ασθενής θα έχει υπογράψει? Μπορώ δηλαδή να έχω ένα excel που να περνάω τα στοιχεία του ασθενή εκεί και στο τέλος του μήνα να τα περνάω στο e-ΔΑΠΥ? Άρα γλιτώνω από την χαρτούρα?
3) Και μαζί με το ανέκδοτο για τον Τοτό, θα υπάρχει πλέον και το ανέκδοτο ότι ο ΕΟΠΥΥ πληρώνει!

9 Μαρτίου 2012, 13:39:14
Απάντηση #1049
Αποσυνδεδεμένος

Zachariadis

Παράθεση
2) Τέλος δηλαδή τα ατομικά συνταγολόγια? Δεν θα υπάρχει κάπου που ο ασθενής θα έχει υπογράψει? Μπορώ δηλαδή να έχω ένα excel που να περνάω τα στοιχεία του ασθενή εκεί και στο τέλος του μήνα να τα περνάω στο e-ΔΑΠΥ? Άρα γλιτώνω από την χαρτούρα?

Οχι δυστηχώς.Όταν θα πάς για κατάθεση της αίτησης πληρωμής στο ΥΠΑΔ ,θα καταθέτεις 1- τα ατομικά χαρτάκια με της υπογραφές 2- Το αποδεικτικό ηλεκτρονικής κατάθεσης των συγκεντρωτικών στο eΔΑΠΥ (αντι αυτων καθεαυτών των συγκεντρωτικών) 3-Την αίτηση που θα αναγράφει πόσα εκατομμύρια ζητάς για τον μήνα που πέρασε 4....απόδειξη ; (δεν είμαι σιγουρος για αυτό)

** προσωπικά βρίσκω την διαδικασία καταχώρησης καθε ασθενή στο e-diagnosis πολύ χρονοβόρα.
Δηλ ,δεν φτάνει που πρέπει να κάνω πολλαπλές καταχωρήσεις για κάθε τριάδα σκευασμάτων ,αντε μετά να πρέπει να
ανοίξω την άλλη εφαρμογή για να καταχωρώ ΚΑΙ εκεί...
Δεν σκοπεύω να το κάνω.Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω ποτέ πάνω απο 120-130 ασθενείς μηνιαία και φυσικά
ούτε πλησιάζω τον αριθμό 50 εβδομαδιαία.Θα μου ήταν αδύνατον να κάνω την δουλειά μου με τέτοιο
αριθμό ασθενών.Δεν είμαι ΑΤΜ ιατρικό μηχάνημα συνταγογράφησης!

Λέξεις κλειδιά: ΕΟΠΥΥ 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
8709 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Σεπτεμβρίου 2011, 11:34:38
από Ορθοπαιδικός
27 Απαντήσεις
10486 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Νοεμβρίου 2016, 20:29:38
από md
8 Απαντήσεις