Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
9 Ιανουαρίου 2025, 22:07:08

Ψηφοφορία

Με τα ως τώρα δεδομένα, πώς θα χαρακτηρίζατε το εγχείρημα "ΕΟΠΥΥ";

άριστο
πολύ καλό
αρκετά καλό
καλό
μέτριο
κακό

Αποστολέας Θέμα: ΕΟΠΥΥ  (Αναγνώστηκε 1455763 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

4 Απριλίου 2012, 22:34:33
Απάντηση #1215
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Τον Μεγα Θεριστη ΔΕΝ τον ενδιαφέρει ούτε πως θα ζήσει ο γιατρός ούτε τι υπηρεσίες θα λάβει ο ασθενής....
Ωσαν άλλος λογιστάκος κοιτα μόνο τα νούμερα...
Το χρονοντούλαπο όμως ζεσταίνει την "μηχανή" του.  ;)
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

4 Απριλίου 2012, 23:25:10
Απάντηση #1216
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Προχτές πήγα στο τοπικό ΟΠΑΔ (Θεσσαλονίκης) για την κατάθεση των παραστατικών+αποδεικτκού eΔΑΠΥ του μήνα Μαρτίου.
Στην ουρά οι συνάδελφοι για την κατάθεση των eΔΑΠΥ μηνών Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.Μάλιστα χρειάστηκε να μου επιστραφούν
οι φάκελοι που είχα προ μηνών καταθέσει χωρίς την προσθήκη απόδειξης ηλεκτρονικής κατάθεσης ωστε να κατατεθούν εκ νέου με
τον προβλεπόμενο τρόπο αυτή τη φορά...Αν και η αναμονή είχε διάρκεια περίπου 1,5 ώρα ,η συζητήσεις στα πηγαδάκια της ουράς ήταν πολύ ενδιαφέρουσες.

Κύριο θέμα ο απολυταρχικός τρόπος δέσμευσης του ιατρού που θα υπογράψει την νέα αίτηση 2 ετούς σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ.
Κάποια «παράθυρα» που υπήρχαν με την «online» σύμβαση ιατρών ,πρώην συμβεβλημένων ΟΠΑΔ /ΟΑΕΕ δεν θα υπάρχουν με την νέα συμβαση.
Η δυνατότητα π.χ να κάνεις ειδικές ιατρικές πράξεις ανεξάρτητα απο τον ΕΟΠΥΥ και να πληρώνεσαι γιαυτές ιδιωτικά  εφόσον ο ασθενής επιλέξει
να μην κάνει χρήση του ηλεκτρονικού παραπεμπτικού δεν θα υφίσταται.Για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο δεν μπορεί ο συμβεβλημένος ιατρός
να πάρει περισσότερα απο τα 10 ευρώ ανα ασθενή που του αναλογούν.Είτε πρόκειται π.χ για συνταγογράφηση στο ιατρείο ,είτε για επείγουσα κατ οίκον
μεταμεσονύχτια επίσκεψη.Η αποζημιώσεις για πολλές ιατρικές πράξεις θα είναι εξίσου εξεφτιλιστικά χαμηλές.Όποιος ιατρός πάρει έστω και ένα ευρώ πάνω απο το προβλεπόμενο
θα απολυθεί απο την σύμβαση ,δεν θα του καταβληθούν χρωστούμενα προηγούμενων μηνών και επιπλέον θα του απαγορευτεί η πρόσβαση στην ηλεκτρ.συνταγογράφηση.
Επιπλέον είναι βέβαιο ότι ο ΕΟΠΥΥ θα καθυστερεί πάρα πολύ της πληρωμές -περισσότερο απ 6μηνο-χωρίς να είναι βέβαιο άν θα είναι σε θέση πάντα να πληρώνει
έστω και αυτά τα πενιχρά ποσά.
Μάλιστα ,σε ότι αφορά την πληρωμή των πρώτων μηνών του 2012,απο ότι φαίνεται θα πληρώσουν σύντομα μόνο τον 1ο μήνα του έτους.
Για΄αυτό ζήτησαν μόνο αποδειξη για τον μήνα Ιανουάριο.Η υπάλληλος χαρακτηριστικά  είπε ότι δεν χρειάζεται απόδειξη για τους άλλους μήνες αφού αυτοί
δεν φαίνεται να αποζημιώνονται πρίν την παρελευση 6μήνου :o

Για μένα τα πράγματα είναι απλά
'Εστω 200 ασθενείς κάθε μήνα. Καθαρά (φόρος,ενοίκιο,μηχανήματα,έξοδα ιατρείου-αναλώσιμα) περίπου 1000-1100 ευρώ τον μήνα.
Έχω οικογένεια με τρία παιδιά.Η γυναίκα μου δεν εργάζεται.
Με τα χρήματα αυτά απλά δεν μπορούμε να ζήσουμε.'Οχι αξιοπρεπώς,αλλά ούτε στοιχειωδώς.

Πραγματικά απορώ ποιοί ιατροί μπορούν να επιβιώσουν και με ποιό τρόπο ως ιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα προθεσμία για την υπογραφή της νέας σύμβασης ΕΟΠΥΥ των ήδη συμβεβλημένων ιατρών,
έχω αποφασίσει να μήν συμμετάσχω σ'αυτή.
Ακόμα και με τον κίνδυνο της  δυνητικής στέρησης του δικαιώματος χρήσης της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης
δεν έχω καμία άλλη επιλογή.

Συνάδελφε για να σε βοηθήσω να... μην έχεις τύψεις που αποφάσισες να μη συμμετέχεις στο τσίρκο του παραλόγου:
Στο τελευταίο ΦΕΚ της προκήρυξης των 5000 θέσεων υπάρχει μία μαγική τελευταία παράγραφος που αναφέρει ότι η δαπάνη που προκαλείται είναι 166Μ ευρώ. Αυτό σημαίνει 166Μ/5Κ=33.200 ευρώ για τη διετία ή 16.600 κατά έτος ή 1.383 μεικτά κατά μήνα - δηλαδή 1.037 καθαρά κατά μέσο όριο.
AYTA EINAI TA ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΝΕ ΠΙΘΑΝΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

5 Απριλίου 2012, 15:00:57
Απάντηση #1217
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Στην αναστολή των κινητοποιήσεων τους θα προχωρήσουν οι φαρμακοποιοί, μόνο εάν δουν αύριο Παρασκευή, χρήματα στους λογαριασμούς τους, όπως δεσμεύτηκε η ηγεσία του ΕΟΠΥΥ. Κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου του ΕΟΠΥΥ, Γεράσιμου Βουδούρη και εκπροσώπων του κλάδου, ο κ. Βουδούρης, δήλωσε ότι έχουν υπογραφεί ήδη τα εντάλματα πληρωμών και αύριο το πρωί (παρασκευή 6/4) οι φαρμακοποιοί της Αθήνας , του Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Αιγαίου, θα δουν συνολικά να καταβάλλονται 28.000.000 ευρώ.  :o

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, δεσμεύτηκε επίσης, ότι έως το αργότερο την Μεγάλη Πέμπτη, θα έχουν καταβληθεί επιπλέον 48.000.000 ευρώ για οφειλές του παρελθόντος. Ωστόσο, οι φαρμακοποιοί παραμένουν επιφυλακτικοί, μέχρι να δουν τα πρώτα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Νωρίτερα, ένταση και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, έξω από τα κτίρια του ΕΟΠΥΥ, όπου συγκεντρώθηκαν οι φαρμακοποιοί που διαμαρτύρονταν για τη μη καταβολή των οφειλων από τον οργανισμό. Η ατμόσφαιρα εξερράγει όταν αντιπροσωπεία των φαρμακοποιών βρισκόταν σε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Κ. Σουλιώτη. Οι συγκεντρωμένοι ενημερώθηκαν ότι την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Γ. Βουδούρης, βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση σε τηλεοπτικό σταθμό. 
Οι φαρμακοποιοί επιχείρησαν τότε, να εισβάλλουν στο κτίριο και έσπασαν την πόρτα. Αυτή την ώρα οι φαρμακοποιοί έχουν καταλάβει το γραφείο του προέδρου και περιμένουν συνάντηση μαζί του. Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη και το iatropedia θα σας ενημερώνει .

Την ίδια ώρα κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά με εξαίρεση ελάχιστα που θα εφημερεύσουν αφού οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αθήνας και Πειραιά δε θα ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους ζητώντας άμεσα την αποπληρωμή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ αλλά και των άλλων Ταμείων από τους προηγούμενους μήνες.

Ταυτόχρονα οι φαρμακοποιοί έχουν σταματήσει την πίστωση στον ΕΟΠΥΥ από χθες Τετάρτη γεγονός που σημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι πρέπει να αγοράζουν τα φάρμακά τους με χρήματα από την τσέπη τους και στην συνέχεια να διεκδικούν τα χρήματά τους από τον ΕΟΠΥΥ.

Η ηγεσία του ΕΟΠΥΥ πάντως μιλά για αναίτιες κινητοποιήσεις αφού όπως υποστηρίζει συμφωνήθηκε με τους προέδρους των Συλλόγων να γίνει τμηματικά η αποπληρωμή των οφειλών.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

5 Απριλίου 2012, 15:33:34
Απάντηση #1218
Αποσυνδεδεμένος

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ

σημερα με πηραν απο την υπαδ για να δωσω αποδειξη για ιανουαριο και φεβρουαριο του 2012 εοπυυ για το ποσο των 1800 ευρω και ζητουν και φορ.ενημεροτητα.φυσικα αν δεν μπουν χρηματα στον λογαριασμο επιφυλασσομαι διοτι και απο το ικα με ειχαν παρει τηλ να δωσω σεπτεμβριο του 11 προ μηνων και ενω εκοψα αποδειξη και θα τα φορολογηθω λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.......

5 Απριλίου 2012, 17:04:29
Απάντηση #1219
Αποσυνδεδεμένος

Xouzouris

σημερα με πηραν απο την υπαδ για να δωσω αποδειξη για ιανουαριο και φεβρουαριο του 2012 εοπυυ για το ποσο των 1800 ευρω και ζητουν και φορ.ενημεροτητα.φυσικα αν δεν μπουν χρηματα στον λογαριασμο επιφυλασσομαι διοτι και απο το ικα με ειχαν παρει τηλ να δωσω σεπτεμβριο του 11 προ μηνων και ενω εκοψα αποδειξη και θα τα φορολογηθω λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.......

Εμενα σημερα μου πληρωσε το ΙΚΑ Νοεμβριο και Δεκεμβριο του 2011.  ;D
Στην ΥΠΑΔ ουτε με εχουν παρει ουτε τους εχω κοψει αποδειξη ουτε μου εχουν ζητησει. Ισα-ισα, που την περασμενη εβδομαδα που πηγα για κλειδαριθμο και προσκομιση Αποδεικτικων Υποβολης μου ειπαν "καλα που δεν κοψατε, θα σας ειδοποιησουμε". Θα δειξει, τους δινω λιγο περιθωριο ακομη.

Οσο για το θεμα "εκοψα αποδειξη και θα φορολογηθω" που διαβαζω συνεχως: εχω χασει επεισοδια και εχει παψει να ισχυει Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ή απλα δεν το γνωριζετε?

Παράθεση
[...]
Ύστερα από τα παραπάνω, ως χρόνος απόκτησης του αμοιβών των ιατρών που συμβάλλονται με ασφαλιστικά ταμεία θεωρείται εκείνος κατά τον οποίο οι δικαιούχοι έλαβαν γνώση της έκδοσης των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής ή έλαβαν τη σχετική βεβαίωση αμοιβών στην οποία υποχρεωτικά αναγράφεται το σύνολο των χρηματικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν στο όνομά τους και το συνολικό ποσό των δικαιούμενων αμοιβών, χωρίς να εξετάζεται ο χρόνος έκδοσης του προβλεπόμενου από τον Κ.Β.Σ., παραστατικού στοιχείου.

5 Απριλίου 2012, 18:23:58
Απάντηση #1220
Αποσυνδεδεμένος

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σημερα στο ικα μου ειπαν οτι θα πληρωθουμε ΝΟΕΜ-ΔΕΚ  αλλα για τους προηγουμενους μηνες  τιποτα

5 Απριλίου 2012, 20:00:29
Απάντηση #1221
Αποσυνδεδεμένος

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ

Εμενα σημερα μου πληρωσε το ΙΚΑ Νοεμβριο και Δεκεμβριο του 2011.  ;D
Στην ΥΠΑΔ ουτε με εχουν παρει ουτε τους εχω κοψει αποδειξη ουτε μου εχουν ζητησει. Ισα-ισα, που την περασμενη εβδομαδα που πηγα για κλειδαριθμο και προσκομιση Αποδεικτικων Υποβολης μου ειπαν "καλα που δεν κοψατε, θα σας ειδοποιησουμε". Θα δειξει, τους δινω λιγο περιθωριο ακομη.

Οσο για το θεμα "εκοψα αποδειξη και θα φορολογηθω" που διαβαζω συνεχως: εχω χασει επεισοδια και εχει παψει να ισχυει Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ή απλα δεν το γνωριζετε?

Παράθεση
[...]
Ύστερα από τα παραπάνω, ως χρόνος απόκτησης του αμοιβών των ιατρών που συμβάλλονται με ασφαλιστικά ταμεία θεωρείται εκείνος κατά τον οποίο οι δικαιούχοι έλαβαν γνώση της έκδοσης των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής ή έλαβαν τη σχετική βεβαίωση αμοιβών στην οποία υποχρεωτικά αναγράφεται το σύνολο των χρηματικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν στο όνομά τους και το συνολικό ποσό των δικαιούμενων αμοιβών, χωρίς να εξετάζεται ο χρόνος έκδοσης του προβλεπόμενου από τον Κ.Β.Σ., παραστατικού στοιχείου.

EYXΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!

5 Απριλίου 2012, 20:18:57
Απάντηση #1222
Αποσυνδεδεμένος

Fuentes

SOS
Παρακαλώ αν γνωρίζει κάτι κάποιος συνάδελφος, ας με ενημερώσει...

Εδώ και 3 ημέρες δεν μπορώ να μπω στο ε-δαπυ, αφού μετά την εισαγωγή του κωδικού μου, μου βγάζει το μήνυμα "Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης".
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει / πως θα μπορούσα να λύσω το πρόβλημα / που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να μου το λύσουν??

Ευχαριστώ πολύ!

5 Απριλίου 2012, 23:31:27
Απάντηση #1223
Αποσυνδεδεμένος

ippocrate

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ INJ. ARANESP ΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ  ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΜΥΕΛΟΔΥΣΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ?

5 Απριλίου 2012, 23:37:32
Απάντηση #1224
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ INJ. ARANESP ΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ  ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΜΥΕΛΟΔΥΣΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ?
Ναι, με γνωμάτευση αιματολόγου Νοσοκομείου και με την προϋπόθεση ότι θα υπογράψει την ένδειξη "στερούμεθα" το σχετικό κρατικό φαρμακείο (ΕΟΠΥΥ/ΕΣΥ).

5 Απριλίου 2012, 23:45:08
Απάντηση #1225
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Από το Εθνικό Συνταγολόγιο
Παράθεση
9.1.4.1 ΔΑΡΒΕΠΟΕΤΙΝΗ ΑΛΦΑ (Darbepoetin Alfa*)
Η δαρβεποετίνη είναι ένα υπεργλυκοζυλιωμένο παράγωγο της ερυθροποιητίνης, με μακρότερο χρόνο ημιζωής, έτσι ώστε να μπορεί να χορηγείται ανά αραιότερα χρονικά διαστήματα.
Ενδείξεις: Αναιμία της χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας. Αναιμία των υποβαλλομένων σε χημειοθεραπεία καρκινοπαθών, με μη μυελογενείς κακοήθειες.

Επομένως για μυελοδυσπλαστικό παίρνουμε τα ρίσκα μας όπως και ο αιματολόγος για συνταγογράφηση φαρμάκου εκτός ενδείξεων.
Κράτησε αντίγραφο της συνταγής του αιματολόγου.

6 Απριλίου 2012, 10:41:58
Απάντηση #1226
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Μετά από μεγάλο διάστημα αγωνίας για το ιατρικό σώμα, φαίνεται ότι έρχεται η ώρα να δούνε χρήματα στο λογαριασμό τους οι γιατροί από τον ΕΟΠΠΥ.

Στην αποπληρωμή περίπου 2.000 συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ διαφόρων ειδικοτήτων και από διάφορες περιοχές της χώρας, ανακοίνωσε ότι προχωρά από τη Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 ο ΕΟΠΥΥ.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών που ζητήθηκαν από τους γιατρούς, οι πρώτοι θα αρχίσουν να λαμβάνουν τα χρήματά τους από επισκέψεις ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ που εξέτασαν, από τη Μεγάλη Δευτέρα.

Οι γιατροί θα πληρωθούν με 10 ευρώ ανά επίσκεψη που πραγματοποίησαν για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ η αποπληρωμή όλων των γιατρών θα ολοκληρωθεί έως τη Μεγάλη Τετάρτη ενώ συνολικά εκτιμάται ότι θα εκταμιευθούν κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

6 Απριλίου 2012, 12:16:37
Απάντηση #1227
Αποσυνδεδεμένος

spyros

Καμιά κουβέντα για τα χρωστούμενα; Εμείς τίποτα δηλαδή; :-\

6 Απριλίου 2012, 13:05:39
Απάντηση #1228
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
To αφεντικό, προκειμένου να δέσει τη δουλειά με τις 5000 θέσεις, θα κασάρει δυο μηνιάτικα, και μετά... μην τα είδατε...

6 Απριλίου 2012, 13:58:05
Απάντηση #1229
Αποσυνδεδεμένος

Zachariadis

To αφεντικό, προκειμένου να δέσει τη δουλειά με τις 5000 θέσεις, θα κασάρει δυο μηνιάτικα, και μετά... μην τα είδατε...
Ακριβώς !
Μα το ομολογούν και οι ίδιοι ή τουλάχιστον οι υπάλληλοι στις ΥΠΑΔ.Απόδειξη μου ζήτησαν μόνο για το Ιανουάριο.
Η πληρωμή του Φεβρουαρίου θα καθυστερήσει...Όταν ρώτησα για τον Μάρτιο,απέσπασα απο την υπάλληλο
ένα γλυκό χαμόγελο και ένα συγκαταβατικό : «Ισως το Φθινόπωρο ,άν δεν χρεωκοπήσουν τα ταμεία...)

Κρίνοντας και απο τον εαυτό μου ,προβλέπω μαζική αποχώρηση ιατρών απο τον ΕΟΠΥΥ,κυρίως με την μή
υπογραφή της νέας διετούς σύμβασης

Παρακαλώ πολύ ,άν υπάρχει ιατρός που προτίθεται να υπογράψει την νέα σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ να μου πεί
πώς θα τα βγάλει πέρα. ( Αν σκέφτεται να καταστρατηγήσει με κάποιο τρόπο την σύμβαση ή να  παρακάμψει τις ρητές
δεσμέυσεις της ,ασ μου στείλε προσωπικό μήνυμα  ;)
Πάντως υπο νόμιμες και νορμάλ συνθήκες είναι πρακτικά αδύνατον να ζήσει ιατρός με της αμοιβές ΕΟΠΥΥ.
Την επόμενη φορά που θα μπεις στον πειρασμό να κομπάσεις,
βάλε τη γροθιά σου μέσα σε έναν κουβά με νερό
και η τρύπα που θα μείνει όταν τη βγάλεις,
θα σου δείξει το μέτρο της σπουδαιότητάς σου.

Λέξεις κλειδιά: ΕΟΠΥΥ 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
8751 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Σεπτεμβρίου 2011, 11:34:38
από Ορθοπαιδικός
27 Απαντήσεις
10542 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Νοεμβρίου 2016, 20:29:38
από md
8 Απαντήσεις