Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Νοεμβρίου 2024, 09:13:31

Ψηφοφορία

Με τα ως τώρα δεδομένα, πώς θα χαρακτηρίζατε το εγχείρημα "ΕΟΠΥΥ";

άριστο
πολύ καλό
αρκετά καλό
καλό
μέτριο
κακό

Αποστολέας Θέμα: ΕΟΠΥΥ  (Αναγνώστηκε 1433039 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

4 Μαρτίου 2014, 16:04:25
Απάντηση #1995
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Πλεον είναι επίσημο.
Οι αρμόδιοι του ΕΟΠΥΥ είναι κόπανοι.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ...

« Τελευταία τροποποίηση: 4 Μαρτίου 2014, 17:33:05 από Gatekeeper »
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

4 Μαρτίου 2014, 16:39:59
Απάντηση #1996
Αποσυνδεδεμένος

GAD2

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δελτίο Τύπου για καταχώρηση επισκέψεων των συμβεβλημένων ιατρών
Μα ούτως ή αλλως εγώ δεν κλείνω ραντεβού ΠΑΡΑ μονο αφου τελειωσει το πλαφόν
Μου ζητούν να κλείνω ραντεβού δηλαδή?Και να το δηλώνω?
Θα συνεχίσω να βλέπω χωρίς ραντεβού το πλαφόν των δωρεάν και ας το δουν μόνοι τους στη χρέωση των επισκέψεων όπου φαίνεται η συνέχεια των 400 δωρεάν...
Κουράγιο παιδιά ένας μήνας έμεινε...

4 Μαρτίου 2014, 16:44:35
Απάντηση #1997
Αποσυνδεδεμένος

bpikou

Με όλα αυτά που ζητάει ο ΕΟΠΥΥ να κάνουμε, να δω στο τέλος του μήνα τι ποσοστό των συμβεβλημένων θα ξανακάνει αίτηση σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ !!!

4 Μαρτίου 2014, 16:54:54
Απάντηση #1998
Αποσυνδεδεμένος

GAD2

Με όλα αυτά που ζητάει ο ΕΟΠΥΥ να κάνουμε, να δω στο τέλος του μήνα τι ποσοστό των συμβεβλημένων θα ξανακάνει αίτηση σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ !!!
αγαπητέ αυτό είναι το ζητούμενο...θέλουν να βγούμε μόνοι μας....

4 Μαρτίου 2014, 17:15:29
Απάντηση #1999
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

Αφού είδε ότι δεν έχουνε κάνει αίτηση για το ΠΕΔΥ οι πρώην δικοί τους, θα τους βολέψουν με την προτεραιότητα που δίνουν και μετά αν πας να κάνεις σύμβαση θα σου πούνε "Συγνώμη, είμαστε full."

4 Μαρτίου 2014, 17:25:36
Απάντηση #2000
Αποσυνδεδεμένος

bpikou

Αφού είδε ότι δεν έχουνε κάνει αίτηση για το ΠΕΔΥ οι πρώην δικοί τους, θα τους βολέψουν με την προτεραιότητα που δίνουν και μετά αν πας να κάνεις σύμβαση θα σου πούνε "Συγνώμη, είμαστε full."

Προφανώς κάτι τέτοιο θα έχουν στον νου τους. Όμως ήδη κάνουμε την δουλειά που παλιότερα έκαναν οι ΥΠΑΔ (περνάμε μία-μία τις επισκέψεις των ασθενών, ενώ τότε δίναμε μια λίστα μόνο με τα ονόματα) και τώρα θέλουν να κάνουμε και τη δουλειά που έκαναν οι ιδιωτικές εταιρείες με τα πενταψήφια νούμερα (το οποίο θυμίζω χρεώνονταν κιόλας περίπου 1 ευρώ) !

4 Μαρτίου 2014, 21:05:06
Απάντηση #2001
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Μπήκα στο e-ΔΑΠΥ αλλά δεν μπόρεσα να βρω το πώς θα δηλώνουμε μελλοντικά ραντεβού.

Το κατάφερε κανείς;
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

4 Μαρτίου 2014, 23:43:25
Απάντηση #2002
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Μπήκα στο e-ΔΑΠΥ αλλά δεν μπόρεσα να βρω το πώς θα δηλώνουμε μελλοντικά ραντεβού.

Το κατάφερε κανείς;
Όχι αλλά αυτή η εβδομάδα μάλλον θα περάσει μέχρι να το φτιάξουν. Νομίζω ότι αρκεί το ΑΜΚΑ και ένα τηλέφωνο του ασθενή όπως έκλειναν τα ραντεβού και οι διάφορες εταιρίες.
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

5 Μαρτίου 2014, 09:01:07
Απάντηση #2003
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator

Το κατάφερε κανείς;
Όχι αλλά αυτή η εβδομάδα μάλλον θα περάσει μέχρι να το φτιάξουν. Νομίζω ότι αρκεί το ΑΜΚΑ και ένα τηλέφωνο του ασθενή όπως έκλειναν τα ραντεβού και οι διάφορες εταιρίες.

Φαντάζομαι ότι δε θα δίνουν την αμοιβή των εταιρειών...
Αλήθεια, αυτοί που είναι στον ΕΟΠΥΥ και δεν έχουν γραμματεία, πώς τα καταφέρνουν;
Εννοώ πώς μπορεί κανείς να εξυπηρετήσει μόνος του ασθενείς χωρίς να αποσπάται συνέχεια και χωρίς να δουλεύει και υπερωρίες γραμματείας;
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

5 Μαρτίου 2014, 11:51:11
Απάντηση #2004
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator

Το κατάφερε κανείς;

Φαντάζομαι ότι δε θα δίνουν την αμοιβή των εταιρειών...
Αλήθεια, αυτοί που είναι στον ΕΟΠΥΥ και δεν έχουν γραμματεία, πώς τα καταφέρνουν;
Εννοώ πώς μπορεί κανείς να εξυπηρετήσει μόνος του ασθενείς χωρίς να αποσπάται συνέχεια και χωρίς να δουλεύει και υπερωρίες γραμματείας;

Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει και τα νοσοκομεία, κέντρα υγείας, περιφερειακά ιατρεία να δηλώνουν τα ραντεβού τους και τις επισκέψεις τους στο e-ΔΑΠΥ.Έτσι δεν κάνουν και οι ιδιώτες γιατροί; Και μην μου πει κανείς ότι τα περνάει στο e-syntagografisi, γιατί και σε αυτό τα περνάμε όλοι.

Αυτοί που σκεφτήκαν τον ΕΟΠΥΥ σαν αγοραστή πρέπει να αρχίσουν να έχουν ίδια δικαιώματα & υποχρεώσεις για όλους. Πολύ γέλιο θα έχει πάντως να αρχίσει ο ΕΟΠΥΥ να αποζημιώνει με 10€ για κάθε ασθενή που βλέπεις σε ΠΙ ή σε ΚΥ και να αρχίσει το κάθε ΚΥ να κάνει τον προϋπολογισμό του... Βουλωμένο γράμμα διαβάζω πάλι...

Δεν είμαι (απλά) κακός, απλά προλαμβάνω αυτούς θα γκρινιάζουν μεθαύριο για διαφορετικούς μισθούς οικογενειακών σε ΕΣΥ & ιδιώτες... Όπως επίσης και κάποιους που είναι σε "επιτροπές" και βγάζουν προτάσεις εκ του ασφαλούς. Ο μισθός του ιδιώτη οικογενειακού θα είναι για να πληρωθεί γιατρός, γραμματέας, ιατρείο, εξοπλισμός.... Αυτά οι συνάδελφοι ΕΣΥτες δεν τα έχουν δει ούτε στον ύπνο τους και κάποιοι διευθυντές εδώ στην Κρήτη ίσως τα θυμούνται την εποχή που τα ΚΥ ήταν "ανεξάρτητα". Πριν εκθέσετε τα επιχειρήματα σας να υπενθυμίσω ότι έχω εργαστεί σαν επιμελητής Β σε ΚΥ, σαν γιατρός προσωπικού, σε ΚΑΠΗ, σε γυμναστήριο, σε υγειονομικό, και ίσως και κάπου αλλού και μου αρέσει ο ολιστική αντιμετώπιση.
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

5 Μαρτίου 2014, 15:07:17
Απάντηση #2005
Αποσυνδεδεμένος

md

ΔΕΝ τα καταφερνουν και ζητουν ραντεβου σε ψυχιατρο μεσω ΕΟΠΥΥ ;D

5 Μαρτίου 2014, 16:01:07
Απάντηση #2006
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator

Γιατί; Αξίζει ο οποιοσδήποτε κάτι τέτοιο;
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

5 Μαρτίου 2014, 18:14:18
Απάντηση #2007
Αποσυνδεδεμένος

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ

Στο e-ΔΑΠΥ μπήκε προγραμματισμένη-εκτελεσμένη επίσκεψη

5 Μαρτίου 2014, 22:25:59
Απάντηση #2008
Αποσυνδεδεμένος

md

Δηλαδη?Πως λειτουργει αυτο στη πραξη?Λιγο δυσνοητο μου φανηκε το κειμενο..

6 Μαρτίου 2014, 00:18:24
Απάντηση #2009
Αποσυνδεδεμένος

Medicine Man

Γιατί; Αξίζει ο οποιοσδήποτε κάτι τέτοιο;

Ξέρει κανεις τη διαδικασία παραίτησης από τον ΕΟΠΥΥ; Μήπως να τους στείλω ένα ΦΑΞ;
Μη μου πείτε να περιμένω, οτι στο τέλος Μάρτιου ληγει η παράταση της σύμβασης.
Παλι παράταση θα δώσουν μέχρι τις ευρωεκλογές.

Λέξεις κλειδιά: ΕΟΠΥΥ 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
8576 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Σεπτεμβρίου 2011, 11:34:38
από Ορθοπαιδικός
27 Απαντήσεις
10162 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Νοεμβρίου 2016, 20:29:38
από md
8 Απαντήσεις