Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (481/493) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘέλεις να μας δώσεις κάποιο link για το πρόγραμμα που έχεις αναπτύξει;
Έψαξα να βρω την παλαιότερη ανάρτησή σου αλλά δεν την βρήκα. Μάλλον βρήκα κάποιο link που δεν δουλεύει.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Ευχαριστώ πολύ. Έχει προϋποθέσεις για έκδοση windows κλπ;

Gatekeeper:
Επι της ουσιας η αποφαση αυτη αποτελει μονομερη τροποποιηση της συμβασης εκ μερος του ΕΟΠΥΥ με σοβαροτατες νομικες συνεπειες.
Εαν ο ΕΟΠΥ θελει να εστιαστει στην χρονοχρεωση αντι της ογκοχρεωσης τοτε ο τροπος αποζημιωσης πρεπει να ειναι παγια μηνιαια κι οχι κατα πραξη και περιπτωση.

Gatekeeper:
Τα ραντεβου οφειλουν να τα κλεινουν σε ηλεκτρονικη εφαρμογη οι ιδιοι οι ασθενεις μεσω TAXIS.
Και οι γιατροι θα δηλωνουν σε εβδομαδιαια βαση την διαθεσιμοτητα τους.

Denominator:
Συμφωνώ με το Δημήτρη. Δεν υπάρχει κατά την άποψή μου συνταγογράφηση χωρίς επανεκτίμηση, έστω κι αν αυτό απαιτεί λίγα επιπλέον λεπτά κατά μέσο όρο. Υπό αυτήν την έννοια οι ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, που παρακολουθούνται σε μόνιμη βάση, θα καλυφθούν αν επισκέπτονται το γιατρό τους κάθε 3-6 μήνες, ανάλογα με τις οδηγίες του - πλην των εκτάκτων, φυσικά.
Κοιτώντας τα δικά μου στατιστικά και αναφέροντας ότι δε χρησιμοποιώ πρόγραμμα και ότι γράφω συνταγές και παραπεμπτικά ο ίδιος, έχω ένα μέσο όρο επίσκεψης 13 λεπτά. Πιστεύω λοιπόν ότι το τέταρτο κατά μέσο όρο είναι λογικό. Αν κάτι πρέπει να διαπραγματευτεί κάποιος, είναι η αποζημίωση, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε ελεύθερη αγορά... ´Οπως όμως σωστά παρατηρεί ο Gatekeeper, το λογικό είναι να πάμε σε μηνιαία αποζημίωση με τη λογική της χρονοχρέωσης, κάτι που νομίζω ότι είναι και στόχος του ΕΟΠΥΥ.
Δεν είμαι συμβεβλημένος, αν όμως διασφαλιστεί ότι ο ΕΟΠΥΥ θα βάλει μία τάξη στο σημερινό χάος (και βλέπω θετικά την κίνηση αυτή) και μου δοθεί στο μέλλον η δυνατότητα να συμβληθώ θα το σκεφτώ σοβαρά.

Διορθώθηκε το εκ παραδρομής λάθος (χρονοχρέωση αντί ογκοχρέωσης).

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυμφωνώ με το Δημήτρη. Δεν υπάρχει κατά την άποψή μου συνταγογράφηση χωρίς επανεκτίμηση, έστω κι αν αυτό απαιτεί λίγα επιπλέον λεπτά κατά μέσο όρο. Υπό αυτήν την έννοια οι ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, που παρακολουθούνται σε μόνιμη βάση, θα καλυφθούν αν επισκέπτονται το γιατρό τους κάθε 3-6 μήνες, ανάλογα με τις οδηγίες του - πλην των εκτάκτων, φυσικά.
Κοιτώντας τα δικά μου στατιστικά και αναφέροντας ότι δε χρησιμοποιώ πρόγραμμα και ότι γράφω συνταγές και παραπεμπτικά ο ίδιος, έχω ένα μέσο όρο επίσκεψης 13 λεπτά. Πιστεύω λοιπόν ότι το τέταρτο κατά μέσο όρο είναι λογικό. Αν κάτι πρέπει να διαπραγματευτεί κάποιος, είναι η αποζημίωση, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε ελεύθερη αγορά... ´Οπως όμως σωστά παρατηρεί ο Gatekeeper, το λογικό είναι να πάμε σε μηνιαία αποζημίωση με τη λογική της ογκοχρέωσης, χρονοχρέωσηςκάτι που νομίζω ότι είναι και στόχος του ΕΟΠΥΥ.
Δεν είμαι συμβεβλημένος, αν όμως διασφαλιστεί ότι ο ΕΟΠΥΥ θα βάλει μία τάξη στο σημερινό χάος (και βλέπω θετικά την κίνηση αυτή) και μου δοθεί στο μέλλον η δυνατότητα να συμβληθώ θα το σκεφτώ σοβαρά.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση