Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Gatekeeper:
Και τα Δημοτικά Πολυιατρεία στον ΕΟΠΥΥ
Στον νέο, ενιαίο ασφαλιστικό φορέα, τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), υπό την ομπρέλα του οποίου θα βρίσκονται από την 1η Σεπτεμβρίου οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, του ΟΓΑ, του ΟΑΕΕ και του ΟΠΑΔ, πρόκειται να ενταχθούν και τα Πολυιατρεία των Δήμων.
Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος στη διάρκεια εκδήλωσης στο Δημαρχείο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, επ’ αφορμή της έναρξης του «Εθνικού προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας» .
«Η πολιτική βούληση του Υπουργείου Υγείας είναι σε συνεργασία με την ΚΕΔΚΕ να κάνουμε αυτό το βήμα μετά την 1η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία πλήρους λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ» είπε ο κ. Λοβέρδος, εκτιμώντας ότι η διεύρυνση του ΕΟΠΥΥ θα γίνει «από τις αρχές του επόμενου με την ενσωμάτωση στον φορέα λειτουργική, ή καθ’ ολοκληρίαν και όλων των Δημοτικών ιατρείων».
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, σχετική πρόταση έχουν ήδη υποβάλλει τόσο ο δήμος Αθηναίων όσο και ο δήμος Βέροιας.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Denominator:
ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ
Επί ξυρού ακμής ο διάλογος της ιατρικής ηγεσίας με την κυβέρνηση
Γράφει ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Μέλος Δ.Σ. του Π.Ι.Σ.
Εν όψει της πολλαπλώς αναγγελθείσας έναρξης λειτουργίας του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για τις 3 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας νεώτερη σύσκεψη μεταξύ κυβερνητικών παραγόντων και αντιπροσωπείας του ΠΙΣ με επικεφαλής τον κ. Εμμ. Καλοκαιρινό και με την συμμετοχή του Προέδρου της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ κ. Μ.Βλασταράκου, με κεντρικό θέμα τις σχέσεις απασχόλησης των ιατρών στον νέο περιβάλλον εξωνοσοκομειακής περίθαλψης. Από κυβερνητικής πλευράς στην σύσκεψη παρευρέθησαν ο Υπουργός Υγείας κ. Α.Λοβέρδος, ο Υπουργός Εργασίας κ. Γ.Κουτρουμάνης, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μ.Τιμοσίδης, και οι Γ.Γ. των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας κ. Α.Δημόπουλος και Α.Δρέττα.
Παρά την προηγηθείσα κυβερνητική δέσμευση προς τούτο, ΔΕΝ υπήρξε κείμενο εργασίας εκ μέρους των συναρμοδίων Υπουργείων, με αποτέλεσμα η συζήτηση με τους κυβερνητικούς παράγοντες να κινηθεί σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο, χωρίς πρακτικά να προκύψει κάποιο ουσιαστικό βήμα προόδου στον διάλογο.
Μοναδικό σημείο ένδειξης των κυβερνητικών προθέσεων υπήρξε η αναφορά του προσανατολισμού προς ένα μικτό σύστημα ιατρικής απασχόλησης. Σύμφωνα με αυτό, παραμένει ως βασικός κορμός του νέου συστήματος η υφιστάμενη δομή του ΙΚΑ με τους υπηρετούντες ιατρούς να εξακολουθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους χωρίς να μεταβάλλονται οι εργασιακές τους σχέσεις.
Επιπροσθέτως θα υπάρξουν συμβάσεις δύο ταχυτήτων για τους ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς. Οι ιατροί που ασκούν ειδικότητες υψηλής συχνότητας ζήτησης όπως οι Γενικοί Ιατροί, Παθολόγοι, Παιδίατροι, Καρδιολόγοι κλπ, θα απασχολούνται στα ιδιωτικά τους ιατρεία με πάγια αντιμισθία κατά τον τύπο ΟΑΕΕ, ανάλογα με τον αριθμό των ασφαλισμένων που θα τους επιλέξουν. Επι πλέον για τους Ιατρούς των υπολοίπων ειδικοτήτων προβλέπονται συμβάσεις κατά επίσκεψη και πράξη κατά τον τύπο ΟΠΑΔ. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι συμβάσεις των ελευθεροεπαγγελματιών θα είναι ορισμένες ανάλογα με τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ, χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη κριτηρίων επιλογής.
Μετά από έντονη διαμαρτυρία της ιατρικής αντιπροσωπείας, τονίστηκε εκ μέρους των συναρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων ότι, εν όψει προσεχούς σύσκεψης θα υπάρξει κείμενο εργασίας όπου η αναφορά για το μικτό σύστημα ιατρικής απασχόλησης θα αναλύεται επαρκώς.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημανθεί οτι η υπουργική θεωρητική αναφορά περιγράφει σε γενικές γραμμές το διάσπαρτο σύστημα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, με την μορφή που αυτό έχει σήμερα. Οι μόνες διαφορές έγκεινται, αφενός στον Ασφαλιστικό Οργανισμό που θα είναι μόνο ο ΕΟΠΥΥ εις αντικατάσταση των επι μέρους ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΠΑΔ και αφετέρου στον περιορισμό του αριθμού των συμβεβλημένων ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών
Σε κάθε περίπτωση οι όποιες κυβερνητικές αναφορές δεν μπορούν παρά να προσεγγιστούν υπό το πρίσμα των ψηφισμένων απο την Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ θέσεων, οι οποίες έχουν ως εξής:
Α. Το νέο Σύστημα Εξωνοσοκομειακής Παροχής Υπηρεσιών Υγείας πρέπει εξυπηρετεί ισότιμα ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, με την αποκλειστική οικονομική κάλυψη του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος θα αξιοποιεί το σύνολο του εξωνοσοκομειακού ιατρικού δυναμικού και της συνολικά υφιστάμενης ιατροτεχνολογικής υποδομής.
Β. Η ιατρική απασχόληση πρέπει να διασφαλίζεται μέσω Γενικής Συλλογικής Σύμβασης του ΕΟΠΥΥ με τον ΠΙΣ, η οποία θα προβλέπει την ελεύθερη ένταξη των επιθυμούντων ιατρών, αμοιβές βάσει του ισχύοντος ιατρικού κοστολογίου για τις ιατρικές επισκέψεις και ιατρικές πράξεις και διατήρηση του δικαιώματος στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση και παραπεμπτικογραφία, από τους μη επιθυμούντες να συμβληθούν ιατρούς.
Γ. Οι κρίσεις και οι διορισμοί των ιατρών που εκκρεμούν στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα και ταυτόχρονα με την έναρξη λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να υπάρξει η ασφαλιστική και υπηρεσιακή τακτοποίηση τους μετά από την πολυετή τους υπηρεσία, ως συμβασιούχων για τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Ιδρύματος.
Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες εν όψει εφαρμογής του νέου συστήματος οφείλουν να ξεκαθαρίσουν άμεσα τις προθέσεις τους διευκρινίζοντας επακριβώς τα επίμαχα σημεία και τοποθετούμενοι στις ξεκάθαρες θέσεις του ιατρικού κόσμου. Μόνο έτσι μπορεί να αποκτήσει ουσιαστική υπόσταση και νόημα ο διάλογος μεταξύ της κυβέρνησης και της ιατρικής ηγεσίας, που ήδη κινείται «επί ξυρού ακμής».
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για τη βελτίωση της υγείας των πολιτών, δόθηκε στη δεύτερη συνάντηση που είχε σήμερα στο υπουργείο Υγείας ο αρμόδιος υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, με τους προκατόχους του.
Στη συνάντηση, οι πρώην υπουργοί Υγείας που παρευρέθησαν (Δ. Αβραμόπουλος, Δ. Κρεμαστινός, Δ. Σιούφας, Κ. Στεφανής, Απ. Κακλαμάνης, Παρ. Αυγερινός, Γ. Φλώρος, Λ. Παπαδήμας, Γ. Σούρλας) συμφώνησαν ότι πρέπει να προχωρήσουν οι αλλαγές που θα δρομολογηθούν από τις αρχές Σεπτέμβρη με την έναρξη λειτουργίας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας) και κατέθεσαν δικές τους προτάσεις, ενώ ο κ. Σούρλας ζήτησε οι συναντήσεις αυτές να γίνονται «με ανοιχτές θύρες».
«Κάναμε πράξη τη συναίνεση, αυτό το οποίο αναζητούμε συνολικά στην πολιτική μας. Για πρώτη φορά με αντιμετώπισαν ως υπουργό Υγείας της Ελλάδας και όχι της κυβέρνησης» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, μετά το τέλος της συνάντησης.
Σε μία μικρή αναφορά του, ο Α. Λοβέρδος είπε στους συναδέλφους του ότι έχει στόχο μέχρι το τέλος του χρόνου να εξαφανίσει τη λίστα της ντροπής για την ένταξη στο πρόγραμμα μεθαδόνης, που ξεπερνάει τα 7 χρόνια. Τους εξήγησε ότι πλέον η μεθαδόνη θα χορηγείται από τα νοσοκομεία της χώρας, στα οποία θα προσέρχονται 30 με 40 χρήστες.
Stefanos Soultanis:
Ας ετοιμαστουμε ολοι για απεργιες τον Σεπτεμβριο συνεντευξη τυπου ΙΣΑ
Αθήνα, 27 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ακατέργαστα και πρόχειρα νομοθετήματα το Υ.Υ.Κ.Α, επιταχύνει την κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας
Χιλιάδες γιατροί εξωθούνται στην απαξίωση και στην ανεργία
Με ταχείς ρυθμούς ,ολοκληρώνεται από τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η επιχείρηση κατεδάφισης και εμπορευματοποίησης, του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Ο Έλληνας ασθενής, θα κληθεί να βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη ,καθώς η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας, παραδίδονται συστηματικά, στα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Το επόμενο χρονικό διάστημα, οι Έλληνες πολίτες ,πρόκειται να στερηθούν των πολύτιμων υπηρεσιών, χιλιάδων έμπειρων γιατρών ,οι οποίοι θα βρεθούν εκτός του Συστήματος Υγείας.
Ειδικότερα, με τις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων και των Μονάδων Υγείας, υπολογίζεται ότι θα βρεθούν εκτός συστήματος, περισσότεροι από 3.900 έως 5.850 ειδικευμένοι γιατροί, ενώ θα χαθούν 3.250 θέσεις ειδικευομένων. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 26.000 άτομα υγειονομικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, πρόκειται να βρεθούν εκτός υγειονομικού συστήματος.
Παράλληλα με τον πολυδιαφημισμένο Ε.Ο.Π.Υ.Υ, προβλέπεται μείωση του διοικητικού προσωπικού κατά 50% και των συμβεβλημένων γιατρών, σε πρώτη φάση, κατά 25%. Συνολικά εκτιμάται ότι τελικά θα αποκλειστούν περισσότεροι από 16.000 γιατροί ,οι οποίοι σήμερα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στους Έλληνες ασφαλισμένους, στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Ο τελικός στόχος είναι η μετακύληση της δαπάνης, για την ιατρική περίθαλψη, από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, στις τσέπες των πολιτών.
Στην πραγματικότητα δημιουργούνται και ενισχύονται συνθήκες επικράτησης ιδιωτικής λογικής στο Ε.Σ.Υ, ενώ ταυτόχρονα εκχωρούνται σημαντικά κομμάτια στον ιδιωτικό τομέα.
Έτσι χιλιάδες γιατροί, θα οδηγηθούν στην εξαθλίωση και στην ανεργία, ενώ παράλληλα πρόκειται να υποβαθμιστεί η ποιότητα της περίθαλψης, για εκατομμύρια πολίτες, οι οποίοι θα υποχρεωθούν, να πληρώνουν πλέον ακριβά την υγεία τους.
Άνοιγμα Ιατρικού Επαγγέλματος
Με το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, ο υπουργός Υγείας κατ’ εξακολούθηση υπότροπος, αθετεί την νομοθετημένη δέσμευσή του και εν κρυπτώ προωθεί το άνοιγμα του ιατρικού επαγγέλματος, καταθέτοντας αιφνιδίως, τροπολογία στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία καταργείται η παράγραφος 21 του άρθρου 66 του πρόσφατου νόμου 3984/2011.
Σύμφωνα με αυτή την τροπολογία, ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας, μη γιατρός, μπορεί να ανοίγει αλυσίδες Ιατρικών Κέντρων (πολυιατρεία, διαγνωστικά κέντρα και άλλες μονάδες) και να παρέχει υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Με αυτόν τον τρόπο, ανοίγει η πόρτα στα«σούπερ μάρκετ» της υγείας και οδηγείται στην αλλοίωση η φύση του ιατρικού επαγγέλματος, μετατρέποντας την υγεία, από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα.
Για άλλη μια φορά, ο κ. Λοβέρδος, καθησυχάζει τους κοινωνικούς εταίρους, ψευδόμενος κατ’ εξακολούθηση. Δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματά τους για διάλογο, καταπατά όλα τα χρονοδιαγράμματα, ακόμη και αυτά που ο ίδιος ανακοίνωσε, εξευτελίζει τον δημόσιο διάλογο μέσω διαγγελμάτων και κρυφών τροποιποιήσεων, οδηγώντας στην πλήρη απαξίωση και τον εξευτελισμό το ίδιο το αξίωμα που υπηρετεί.
Ο Ι.Σ.Α δεν πρόκειται όμως να παραμείνει απαθής και να παρακολουθεί ως απλός θεατής την κατρακύλα που έχει πάρει σήμερα το Υπουργείο υγείας. Καλούμε τον πρωθυπουργό να αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες δίνοντας το δικό του στίγμα στις διαδικασίες παραγωγής νομοθετημάτων χωρίς κανέναν διάλογο όπως γίνεται από τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Συγχωνεύσεις
Η Οδύσσεια της Υγείας, του ελληνικού λαού, συνεχίζεται με το νομοσχέδιο της «Λειτουργικής Αναδιάταξης των Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Ε.Σ.Υ», ένα νομοθετικό κατασκεύασμα που αποτελεί μνημείο προχειρότητας!
Με στατιστικές αλχημείες και απίστευτη προχειρότητα, η πρόταση για τις συγχωνεύσεις ,βασίστηκε σε λανθασμένα στοιχεία, -όπως παραδέχθηκε ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας-, δημιουργώντας στην κοινή γνώμη την εσφαλμένη εντύπωση ότι εκσυγχρονίζεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η πρόταση που παρουσίασαν βασίστηκε στα πληθυσμιακά στοιχεία του 2001 και όχι στα πρόσφατα του 2011. Η σύνταξή της έγινε χωρίς να έχουν συγκεντρωθεί βασικά στοιχεία, όπως είναι οι επιδημιολογικές μελέτες και οι μελέτες ειδικοτήτων ανά πυκνότητα πληθυσμών περιοχών. Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι προκειμένου να υλοποιηθεί το κατασκεύασμά τους, απαιτείται μία βιομηχανία 83 υπουργικών αποφάσεων, 8 Προεδρικών Διαταγμάτων και τροποποιήσεων 100 Οργανισμών νοσοκομείων.
Οι συγχωνεύσεις αυτές οδηγούν σε διοικητικούς γίγαντες, που θα υπερφορτώσουν τις ήδη επιβαρυμένες υφιστάμενες δομές, εις βάρος της εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων, της ποιότητας των παρερχόμενων υπηρεσιών υγείας και εν τέλει του εξορθολογισμού των δαπανών.
Απλήρωτοι
Δεκάδες χιλιάδες γιατροί, συμβεβλημένοι με τα διάφορα Ασφαλιστικά Ταμεία, βρίσκονται διαχρονικά σε καθεστώς οικονομικής ομηρίας, καθώς τα Ταμεία, τους οφείλουν τα δεδουλευμένα, για χρονικό διάστημα από 15 έως 24 μήνες. Ενδεικτικά στον ΟΠΑΔ ενώ με δέσμευση του υφυπουργού Υγείας κ. Τιμοσίδη και της Διοίκησης του Οργανισμού, τα οφειλόμενα θα εξοφλούντο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, από 1/1/2011 καθώς και των προηγουμένων ετών σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, εντούτοις σήμερα οι γιατροί συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι και πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα λειτουργικά τους έξοδα. Εκτιμάται ότι μόνο για τον Ο.Π.Α.Δ το ποσό που χρωστά το ταμείο υπερβαίνει κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά περισσότερα από 300 εκατομμύρια ευρώ χρωστούν στους γιατρούς τα ασφαλιστικά ταμεία οδηγώντας τους σε αδιέξοδο.
Κλινική Μίας Ημέρας (Οne Day Clinic)
Το πάγιο αίτημα του ιατρικού κόσμου για θεσμοθέτηση των Ιδιωτικών Φορέων Ημερήσιας Νοσηλείας, που ανταποκρίνεται στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, ενώ έχει γίνει αποδεκτό από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και συμπεριλαμβάνεται στο νόμο για τις μεταμοσχεύσεις, με την παρέμβαση «αοράτων χεριών», απεσύρθη την τελευταία στιγμή.
Άλλη μία ένδειξη ότι η πολιτική του Υπουργείου Υγείας δεν καθορίζεται από τις ανάγκες του πολίτη αλλά επηρεάζεται πιθανώς από τα συμφέροντα που διαφεντεύουν το χώρο της Υγείας.
Η κατεδάφιση
Ο υπουργός Υγείας ,δέσμιος των υποχρεώσεών του απέναντι στην Τρόικα και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, οδηγεί στην κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, στον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Ειδικότερα στο μεσοπρόθεσμο προβλέπεται μέχρι το 2015.μείωση των δαπανών της υγείας κατά 2,122 δισ. ευρώ. Μείωση των δαπανών κατά 310 εκατομμύρια ευρώ για το 2011,697 εκατ. το 2012,349 εκατ. το 2013,303 εκατ. το 2014 και 463 εκατομμύρια ευρώ το 2015.Είναι φανερό ότι η πολιτική ηγεσία του Υ.Υ.Κ.Α ολοκληρώνει με ταχείς ρυθμούς την επιχείρηση κατεδάφισης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, κατ’ εντολή των δανειστών της χώρας.
Ο Ι.Σ.Α απορρίπτει τα τετελεσμένα της Κυβέρνησης και του Υ.Υ.Κ.Α και δηλώνει κάθετα αντίθετος στην ακολουθούμενη πολιτική στο χώρο της υγείας.
Θα συνεχίσουμε δυναμικά και ενωτικά τον αγώνα μας για ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών και μέτρων, δίπλα και μαζί με τον λαό.
Επαναλαμβάνουμε τον αξίωμα ότι «ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ», με τη βεβαιότητα ότι και πάλι θα επαληθευθεί, αν κυβέρνηση και υπουργείο Υγείας συνεχίσουν την αδιέξοδη πορεία τους.
Εμείς αναμένουμε τα συναινετικά επίσημα όργανα που είναι οι Ιατρικοί Σύλλογοι, με την συμμετοχή και του πολυπληθέστερου Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας να κληθούν σε ουσιαστικό και ρεαλιστικό διάλογο για την εξυγίανση του υγειονομικού συστήματος.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ του Ι.Σ.Α
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Ε. Πατούλης Ευστάθιος Τσούκαλος
Δ. Κουναλάκης:
Από τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου:
--- Παράθεση ---
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ν.Π.Δ.Δ.)
ΚΡΙΤΟΒΟΥΛΙΔΟΥ 19 712 01 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΗΛ.: 2810 283385 -2810 330193, FAX : 2810 283385
Web: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος, e-mail: info@ish.gr
Ηράκλειο, 5/8/2011
Αριθμ.πρωτ. 1481
ΠΡΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας αποστέλλομε το Σχέδιο Πρότασης του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γεώργιου Κουτρουμάνη και του Υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδου σχετικά με την αποζημίωση των ιατρών, οι οποίοι θα συμμετέχουν στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Παρακαλούμε όπως έχουμε τις έγγραφες απόψεις σας εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γρηγόρης Πασπάτης Γεώργιος Καραντινός
--- Τέλος παράθεσης ---
Δείτε τα επισυναπτόμενα..... Μόνο αυτό λέω.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση