Γενικά > Γενική συζήτηση
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ
papadoc:
Καλησπερα. Θα ηθελα να με διαφωτισετε στο παρακατω:
Ειμαι αγροτικος ιατρος σε αγονο ΠΙ , η θητεια μου τελειωνει σε δυο εβδομαδες(14/3/11) και ο αντικαταστατης μου ξεκινα περιπου στις 20/3/11 την τριμηνη εκπαιδευση του στο Γενικο Νοσοκομειο καθως ειναι υποχρεος αυτης.
Εχω κανει αιτηση στο Νοσοκομειο για παραταση της υπηρεσιας υπαιθρου, καθως μας εχει αποσταλει εγγραφο που αναφερει οτι δικαιουμαστε παραταση(οι αγροτικοι ιατροι), μεχρι να ερθει ο αντικαταστατης μας.
Η ερωτηση ειναι αν γνωριζει καποιος: τι γινεται στην περιπτωση αυτη, ποτε ενημερωνομαι πριν τη ληξη της θητειας μου για το αν θα παρω τελικα την παραταση , και αν γνωριζετε που να απευθυνθω στο υπουργειο για να ενημερωθω.
Ευχαριστω πολυ.
anastasios theodoridis:
Η κυρία Καλογεροπούλου στο Υπουργείο θα μπορέσει να σου απαντήσει αν εγκρίθηκε η αίτησή σου. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2105232952 (12:00-14:00)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος μπορείς να δεις την απόφαση παράτασης του συναδέλφου σου που υπηρετεί στο ίδιο Κ.Υ. αλλά σε άλλο Π.Ι., στο Π.Ι. Ποταμών του οποίου η θητεία λήγει την επομένη που λήγει η δική σου.
papadoc:
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας και το αμεσο ενδιαφερον σας.
Συναδελφικα, Παπαγρηγοριου Νικολαος.
alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος μπορείς να δεις την απόφαση παράτασης του συναδέλφου σου που υπηρετεί στο ίδιο Κ.Υ. αλλά σε άλλο Π.Ι., στο Π.Ι. Ποταμών του οποίου η θητεία λήγει την επομένη που λήγει η δική σου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή από εδώ και στο εξης, ο καθένας μπορει να πατησει πανω σε αυτη την απόφαση και να πάρει παραταση??? Καλά κατάλαβα???
anastasios theodoridis:
Στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ εμφανίζονται δεκάδες αποφάσεις για παράταση αγροτικών ιατρών. Η κάθε μία περίπτωση είναι ξεχωριστή, ανάλογα αν η θέση έχει μείνει κενή μετά από την προκήρυξή της.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση