Γενικά > Νομικά θέματα

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΣΥ

(1/3) > >>

nart:
Καλησπέρα!

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι σχετικά με το παρακάτω θέμα.

Έκανα αίτηση στο Νοσοκομείο στο οποίο εργάζομαι σε θέση Επιμελητή Β΄για εκπαιδευτική άδεια στο εξωτερικό. Ενώ αυτή εγκρίθηκε από το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, απορρίφθηκε από το Διοικητικό.

Στην όλη διαδικασία έχω την θερμή υποστήριξη του Διευθυντή του Τμήματος στο οποίο εργάζομαι.

Σε ποιες περαιτέρω ενέργειες θα μπορούσα να προβώ? Μήπως θα άξιζε να ρωτήσω και κάποιο δικηγόρο σχετικά με το θέμα?

Ευχαριστώ!

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα!

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι σχετικά με το παρακάτω θέμα.

Έκανα αίτηση στο Νοσοκομείο στο οποίο εργάζομαι σε θέση Επιμελητή Β΄για εκπαιδευτική άδεια στο εξωτερικό. Ενώ αυτή εγκρίθηκε από το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, απορρίφθηκε από το Διοικητικό.

Στην όλη διαδικασία έχω την θερμή υποστήριξη του Διευθυντή του Τμήματος στο οποίο εργάζομαι.

Σε ποιες περαιτέρω ενέργειες θα μπορούσα να προβώ? Μήπως θα άξιζε να ρωτήσω και κάποιο δικηγόρο σχετικά με το θέμα?

Ευχαριστώ!

--- Τέλος παράθεσης ---

Με ποιο αιτιολογικό το ΔΣ του νοσοκομείου δεν ενέκρινε την αίτησή σου; Διότι πρέπει η απόρριψη να αιτιολείται.

nart:
Καλημέρα!

Θα μάθω τα σχετικά την Τρίτη που θα επιστρέψω στο Νοσοκομείο. Δεν μπορούσε να μου πει η γραμματέας, έπρεπε πρώτα να δακτυλογραφήσει τα πρακτικά!

Πάντως είναι πραγματικά κρίμα, άνθρωποι που τοποθετήθηκαν από κυβερνήσεις σε θέσεις διοικητικές να αποφασίζουν για το επαγγελματικό μέλλον ανθρώπων που από την αρχή της σταδιοδρομίας τους κρίνονται!

Με 5 ειδικούς στο τμήμα, σύμφωνη γνώμη και ένθερμη υποστήριξη του Διευθυντή, αποδοχή από ένα από τα μεγαλύτερα Οφθαλμολογικά κέντρα του εξωτερικού για μετεκπαίδευση, είμαι περιέργη να δω και εγώ το αιτιολογικό.

Απλά, με ενδιαφέρει αν μπορώ να το κυνηγήσω και παραπέρα γιατί ευκαιρίες τέτοιες δεν δίνονται συχνά!

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Έχει σημασία η αιτιολόγηση.
 Πχ Αν  επικαλεστούν λόγους υποστελέχωσης του τμήματος, έχεις ευχέρεια κινήσεων.
Αξιοποιείς την  έγγραφη συναίνεση του  Συντονιστή Διευθυντή του τμήματος (που στην ουσία θα "ακυρώνει" την επίκληση του ΔΣ του νοσοκομείου   περί υποστελέχωσης του τμήματος) , την θετική εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου και πας  μαζί με όλα τα  υπόλοιπα έγγραφα στην αντίστοιχη ΥΠε.
Υποβάλλεις αίτημα στη διοίκηση της αντίστοιχης  ΥΠε.
Καλό είναι να υποβαλλεις   παράλληλα και αίτημα ακρόασης από τον ίδιο το διοικητή της ΥΠε.
Αξιοποίησε αν μπορείς και παρέμβαση της αντίστοιχης Ένωσης.

Αλλά καλύτερα να τα πούμε , όταν θα έχεις στα χερια σου το αιτιολογικό.
Μάθε επίσης και τι θέση κράτησε ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, γιατί σίγουρα ρωτήθηκε.

nart:
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση