Γενικά > Νομικά θέματα

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΣΥ

<< < (3/3)

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα.

Σε συνέχεια του θέματος μου...

Συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά με μόνη εξαίρεση την απόφαση του ΔΣ.

Την έχει ο Διοικητής εδώ και 4 ημέρες και είναι το μόνο έγγραφο το οποίο δεν υπογράφει (ενώ έχει υπογράψει όλα τα υπόλοιπα έγγραφα που τον αφορούν καθώς και όλες τις λοιπές αποφάσεις της συγκεκριμένης συνεδρίασης).

Χωρίς την απόφαση αυτή δεν μπορώ να κινηθώ παρακάτω.

Τι μπορεί να περιμένει και το καθυστερεί?

Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Είναι υποχρεωμένος να την υπογράψει.
Πιθανά το πρόβλημα που έχει είναι η  αιτιολόγηση της απόρριψης του αιτήματος , καθώς η απόφαση έχει ληφθεί με σχετική πλειοψηφία και όχι ομόφωνα και υπάρχει και το δεδομένο ότι στο παρελθόν έχουν εγκριθεί ανάλογα αιτήματα . Ηθικά είναι εκτεθειμένος.
Υπάρχει βεβαίως και η μικρή πιθανότητα να «πιέζεται»  από κάπου για αναθεώρηση της απόφασης.
Εάν καθυστερήσει τις επόμενες δυο -τρεις  μέρες ζήτα από το γραφείο προσωπικού αντίγραφο του πρακτικού της απόφασης του ΔΣ για το θέμα σου.

nart:
Σε ευχαριστώ για την ταχεία απάντηση!

Ήδη έχω ζητήσει αντίγραφο του πρακτικού της απόφασης με επίσημο έγγραφο αλλά δεν μου το χορηγεί η γραμματέας αν δεν υπογραφεί από το Διοικητή.

Σε αναμονή των εξελίξεων...

Ευχαριστώ και πάλι.

nart:
Καλησπέρα!

Σε σχέση με το θέμα που με απασχολεί και πάλι...εδώ και 20 ημέρες, ο Διοικητής έχει την αρνητική απόφαση στα χέρια του και δεν την υπογράφει ώστε να κανονίσω και εγώ την στάση μου παραπέρα.

Είπε πως χρειάζεται χρόνο να το σκεφτεί. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τη συγκεκριμένη απόφαση (κάτι που δεν μου φαίνεται λογικό διαδικαστικά) ή να παει το θέμα σε επόμενο διοικητικό?

Δεν ξέρω τι να κάνω άλλο, έχω πελαγώσει στην κυριολεξία...

Αγωνιστική Παρέμβαση:
20 μέρες για να σκεφτεί τι; Τη διατύπωση;
Εφόσον υπάρχει απόφαση είναι υποχρεωμένος να την υπογράψει.Διαφορετικά παρανομεί.  
Η μόνη περίπτωση μη υπογραφής είναι- κατόπιν συμφωνίας με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ -να θεωρήσουν  το θέμα ως μη συζητηθέν (γιατί άλλαξαν άποψη -είτε γιατί το ξανασκέφτηκαν είτε γιατί πιέζονται από κάπου-), να μην μπει η  προηγηθείσα συζήτηση  στα  επίσημα πρακτικά και να φέρει το θέμα σε επόμενη συνεδρίαση με θετική  θέση ως προς το αίτημά σου.
Γιατί καταλαβαίνεις ότι θα είναι διπλά εκτεθειμένος αν στη μια συνεδρίαση υπογράψει απόφαση αρνητική ως προς το αίτημά σου και στην επόμενη  μέσα σε λίγες μέρες ξαναφέρει το θέμα με θετική αυτή τη φορά εισήγηση.
Οπότε οι πάντες θα διερωτώνται πώς μέσα σε λίγες μέρες λύθηκαν τα προβλήματα στελέχωσης που είχε επικαλεστεί.
Βρες τον εκπρόσωπο των γιατρών και  τον εκπρόσωπο των υπολοίπων εργαζομένων και ενημέρωσέ τους γι αυτή την εξέλιξη, ζητώντας να παρέμβουν και να μάθουν τις προθέσεις του.Μέλη της Διοίκησης είναι  και αυτοί και ο διοικητής  είναι υποχρεωμένος να ανοίξει τα χαρτιά του σε αυτούς.
Προφανώς με κάποιους που θα τους χρειαστεί  ως συμμάχους, σε κάποιες μελλοντικές ψηφοφορίες ή προτάσεις του μέσα στο ΔΣ,  δεν πρόκειται να ανοίξει πόλεμο.
Βάλτους λοιπόν να μιλήσουν μαζι του, να τον πιιέσουν και να μάθουν τις προθέσεις του.

nart:
Eυχαριστώ και πάλι για την απάντηση.

Στο ΔΣ που γίνεται αύριο, θα συζητήσουν το θέμα ξανά-δεν υπάρχει όμως στη λίστα των θεματων που επίσημα θα συζητηθούν στο συγκεκριμένο ΔΣ. Μήπως πρόκειται να αλλάξει η προηγούμενη απόφαση?

Θα ενημερώσω για ότι νεότερο, περισσότερο για να υπάρχει γνώση του τι μπορεί να συμβεί στα εργασιακά...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση