Συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα αλλά σε μια κοινωνια που μας κοβουν τα δωρα,μας εξαφανιζουν τα επιδοματα και μας μειωνουν τους μισθους ενω ταυτοχρονα τα παντα γυρω μας ακριβαινουν(διοδια,πετρελαιο,λογαριασμοι,τροφιμα κτλ) θεωρώ οτι εμεις οι απλοι πολιτες περα απο τα εργασιακα πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και στα κοινωνικα δηλαδη ναι θα κατεβασω δωρεαν ταινιες και τραγουδια,ναι δεν θα πληρωσω διοδια,ναι θα δωσω το ακυρωμενο εισητηριο,ΝΑΙ θα κανω τα παντα απεναντι σε αυτους που θελουν να μας απομυζησουν τοσο ουτως ωστε να πηγαινουμε ανορεχτοι το πρωι στη δουλεια,να ζουμε για να πληρωνουμε τους λογαριασμους τους και τις τραπεζες τους και απο πανω να τους λεμε και ευχαριστω που εχουμε ενα πιατο φαι και δεν ειμαστε σαν τους εξαθλιωμενους μεταναστες της διπλανης πορτας....Συγνωμη αλλά εγω απεναντι σε αυτους αντιστεκομαι και δεν ανηκω στην αριστερα διοτι τους εχω σιχαθει ολους ,απο κει κ περα ομως θα σεβαστω τους κανονες του φορουμ στο οποιο φιλοξενουμαι.Απλως αναρωτηθειτε χωρις να μου απαντησετε ποσο ακομη θα μενετε απαθεις απεναντι στην καταστροφη της προσωπικης και οικογενειακης σας ζωης τοσο για τα μικρα καθημερινα πραγματα οσο και για τα μεγαλα....