Γενικά > Γενική συζήτηση
Εξελίξεις στο Δ.Σ. της Ένωσης
Koterakis:
.
Δ. Κουναλάκης:
Δύο πράγματα πολύ σύντομο:
α) ο δικηγόρος κ. Λέντζας δήλωσε στη Γενική Συνέλευση ότι δεν έχει πληρωθεί από την ΕΛΕΓΕΙΑ ούτε καν για την προσφυγή κατά της εξεταστικής επιτροπής. Συνεπώς, όπως είπα και στον απολογισμό μου, στην τελευταία θητεία του ΔΣ, μέχρι την ημέρα των εκλογών δεν υπήρχε καμιά οικονομική βοήθεια της ΕΛΕΓΕΙΑ παρά τα όσα υποσχέθηκαν. Όποιος γνωρίζει κάτι το αντίθετο να το δηλώσει.
β) Η Ένωση έχει ευθύνη και στο επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο για τους γενικούς ιατρούς όπως προκύπτει από το καταστατικό της. Η μη συνεισφορά της σε αυτό τον τομέα οφείλεται στο ότι έβαλε προτεραιότητα άλλα θέματα που θεώρησε ότι δεν καλύπτονται από άλλους φορείς στο χώρο της γενικής ιατρικής, η έλλειψη αρχικών πόρων για την οργάνωση τους με αυτοχρηματοδότηση, τα αυστηρά κριτήρια διαφάνειας-ουδετερότητας που χρησιμοποίησε για χρηματοδότηση από φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και κάποιες φωνές από σημαντικά για το χώρο πρόσωπα που θεωρούσαν ασυμβίβαστη την Ένωση με την εκπαίδευση και το επιστημονικό έργο. Λόγω της συμμετοχής μου στο ΔΣ που αποχώρησε θεωρώ ότι έχω και εγώ ευθύνη για αυτή την έλλειψη της Ένωσης.
D-Michalis:
Εγώ προσωπικά πλήρωσα την προσφυγή της Ένωσης στην Ε.Ε. για την ειδικότητα, καθώς και την προσφυγή στο Συμβούλιο της Eπικρατείας για τους άνευ ειδικότητας με λεφτά που μου διαβίβασε η ΕΛΕΓΕΙΑ.
άν οι υπόλοιπες υποθέσεις που έτρεχαν (ή αυτή της εξεταστικής επιτροπής που την τρέχαμε μαζί με την ΕΛΕΓΕΙΑ) πληρώθηκαν, το ξέρει η ΕΛΕΓΕΙΑ και ο εκάστοτε δικηγόρος.
Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι, αν και εμείς παραπέμψαμε προ πολλού τον δικηγόρο στην ΕΛΕΓΕΙΑ για πληρωμή, ουδέποτε μας ενημέρωσε ότι έχει λαμβάνειν. Γιατί?
tsak1:
ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η΄ΤΟ SITE AΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ , ΚΑΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΕΟΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ .ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ . ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ .
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ :) :) :) :) :)
Ν.ΔΗΜΟΥ:
.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΑΝΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΠΠΑ ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΕΝΕΓΡΑΦΗΣΑΝ Σ'ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ "ΕΧΘΡΩΝ". Γ.ΜΠΕΛΛΟΣ
Αυτή η τοποθέτηση γιατί περνά στο ντούκου? Γιώργο γίνε λίγο ποιο σαφής γιά να καταλάβουμε όλοι!
[/quote]
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση