Γενικά > Γενική συζήτηση
Εξελίξεις στο Δ.Σ. της Ένωσης
Πατρωνάκης Μάνος:
Εξυπακούεται βέβαια ότι κανείς από το εναπομείναν ΔΣ δεν θα προσυπογράψει μια τέτοια παρόμοια πρόταση. Αρθρο 5, παρ. 1, Β' αναθεωρημένο προσχέδιο.
Κάτι τέτοιο θα προσέβαλε πέρα από τη δική του νοημοσύνη όλη την Ελληνική ιατρική κοινότητα, και πάνω απ' όλα τον κόσμο που απευθύνεται στην ΠΦΥ και
που απέναντι του έχετε τεράστια ευθύνη.
Ν.ΔΗΜΟΥ:
Γνωρίζει κανείς τους υποψίφιους για την θέση του προέδρου της Ενωσης;
Fadomas:
Καλά ο κ. Μαριόλης. Είναι ενεργό μέλος της κοινότητας των Γ.Γ., αν και δεν αναμείχθηκε στην Ένωση έως τώρα και αν και του έχει ασκηθεί έντονη κριτική, ιδίως από νεότερους στο φόρουμ της Ένωσης
Καλά ο κ. Μπατίκας. Είναι και αυτός ενεργό μέλος της κοινότητας των Γ.Γ., αν και δεν αναμείχθηκε στην Ένωση έως τώρα
Ο κ. Μπαλογιάννης Ιωάννης όμως ρε παιδιά ποιος είναι?
Πώς είναι δυνατόν έναν φορέα με τόσο βαριά αποστολή και τόσο σημανική πορεία, να απαιτούν άτομα παντελώς απόντα από τα δρώμενα της Γ.Ι. να αναλάβουν τα ινία της?
Μπορεί να είναι αξιολογότατος γιατρός, αλλά προσφορά, εμπλοκή, πείρα, αποδοχή στα κοινά υπάρχουν?
Εκτός αν κάνω λάθος και απλά δεν τον γνωρίζω εγώ, οπότε ζητώ συγνώμην και περιμένω να μου πείτε ποιος είναι και ποιο είναι τα έργο του και η προσφορά του στα κοινά.
πρώτη & καλύτερη:
Εμένα πάλι κανένα όνομα συναδέρφου δε μου λέει κάτι. Το ένα όνομα κάτι μου θυμίζει, αλλά μπαα... Λες? Βρε λες? Καλά πλάκα με κάνεις? Ναι ε? Μπα..Είναι δυνατόν? Απλή συνωνυμία. Ε.. ναι, ναι...ναι δε γίνεται. Ε..μα..ναι..πως αφού... Ε.. ναι, ναι
deleteduser:
Το μακρινό 1997 - δευτεροετής φοιτητής στην Ιατρική Αθήνας - θυμάμαι έναν μαχητικό συνδικαλιστή, γεματούλη με αραιό, ανέμελο μαλλί ονόματι Αργύρη Μαριόλη. Πήδαγε στην καταμέτρηση τα έδρανα και πλακωνόταν με τους ΔΑΠίτες για τους ψήφους. Με βαριά οργισμένη βραχνή φωνή, φώναζε κατά των εξετάσεων για ειδικότητα, του βιβλιαρίου ειδικευομένων, της ιδιωτικοποίησης της Υγείας και της υποβάθμισης του ΕΣΥ και των λοιπών ΣημιτοΠΑΣΟκικών μεταρρυθμίσεων.
Αν είναι ο ίδιος που βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος, καλοδεχούμενος (αν και δεν είχα ποτέ εμπιστοσύνη στους φωνακλάδες αριστερίζοντες ή μη συνδικαλιστές).
Ελπίζω να μην είναι μόνο ο άλλος: Ξέρετε ο διευθυντεύων του Κ.Υ. Βύρωνα που κόβει πίτα παρέα με τον Αβραμόπουλο, που έχει τις άπειρες δημοσιεύσεις (ναι και μικροβιολογίας) και αναγκάζεται να βγάζει όλη τη δουλειά μόνος του (ρωτήστε και τους ειδικευόμενους που κάθονται) μια που δε βρίσκεται ένας χριστιανός να πάει διευθυντής σε αυτό το απόμερο Κ.Υ. κλπ κλπ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση