Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 28/3/2011
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
mirto saritzoglou:
Καλησπέρα!
Εχω μια απορία με την νέα κανονιστική.
"Ιατροί που μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων (προηγούμενων προκηρύξεων) και την
συνακόλουθη δημοσίευσή τους με υπεύθυνη δήλωση δεν αποδέχτηκαν την θέση ή παραιτήθηκαν πριν
από την συμπλήρωση της υποχρεωτικής προεκπαίδευσης ή την υπηρεσία υπαίθρου, εκτός της περίπτωσης
έναρξης ειδικότητας στο εσωτερικό, δεν έχουν δικαίωμα επιλογής θέσης, αλλά διορίζονται και
τοποθετούνται εκ νέου για εκπλήρωση ή συμπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου σε κενά Κ.Υ. και Π.Ι. κατά
την κρίση της υπηρεσίας. Οι εν λόγω ιατροί κατά την συμπλήρωση της αίτησης, στο πεδίο των
επιδιωκόμενων θέσεων θα αναγράφουν την λέξη «ΑΖΗΤΗΤΟ»."
"Η προηγούμενη πρακτική του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατά την οποία
ιατροί που τοποθετήθηκαν σε θέση αγροτικού ιατρού βάση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μπορούν με
υπεύθυνη δήλωση να αρνηθούν αποδοχή της επικείμενης τοποθέτησής τους καταργείται γιατί
παρατηρήθηκαν φαινόμενα διοικητικής δυσλειτουργίας. Άρνηση επικείμενης τοποθέτησης μπορεί να γίνει
μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων της οικείας τρέχουσας προκήρυξης."
Αν κάποιος κάνει αίτητη για σγροτικό τωρα και μέχρι να βγουν τα αποτελεσματα, του απαντησουν θετικα απο κάποιο νοσοκομειο του εξωτερικου και αποφασίσει να παει εξωτερικο τι γίνεται αν στα αποτελεσματα της προκηρυξης τον έχουν τοποθετησει σε αγροτικο.
Ποτε θα πρέπει να κάνει τη θητεία του και κατά πόσο αυτή ειναι υποχρεωτική για το διορισμό στο ΕΣΥ ή την έναρξη ειδικότητας?
Μπορει να μοιαζει αφελης η ερωτηση μου αλλα αν κάποιος μπορεί να την απαντήσει θα με βοηθούσε πολυ.
ευχαριστώ
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν κάποιος κάνει αίτητη για σγροτικό τωρα και μέχρι να βγουν τα αποτελεσματα, του απαντησουν θετικα απο κάποιο νοσοκομειο του εξωτερικου και αποφασίσει να παει εξωτερικο τι γίνεται αν στα αποτελεσματα της προκηρυξης τον έχουν τοποθετησει σε αγροτικο.
Ποτε θα πρέπει να κάνει τη θητεία του και κατά πόσο αυτή ειναι υποχρεωτική για το διορισμό στο ΕΣΥ ή την έναρξη ειδικότητας?
Μπορει να μοιαζει αφελης η ερωτηση μου αλλα αν κάποιος μπορεί να την απαντήσει θα με βοηθούσε πολυ.
ευχαριστώ
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν είναι να βοηθήσουμε....ας απαντήσουμε ;D
Λοιπόν, μοναδική περίπτωση να αλλάξεις την αίτησή σου είναι μέχρι την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αν επιλεγείς πρέπει να υπηρετήσεις δια ροπάλου, αλλιώς χάνεις τα μόρια και σε επόμενη συμμετοχή σε προκήρυξη δεν έχεις δικαίωμα επιλογής ιατρείου.
Αν πας στο εξωτερικό για ειδικότητα δε νομίζω να σε ενδιαφέρει το αν θα κάνεις κάποτε αγροτικό στην Ελλάδα.
Για να κάνεις ειδικότητα δεν είναι υποχρεωτικό το αγροτικό, για να διοριστείς είναι....ακόμα, αλλά βάσει των αποφάσεων απαλλαγής που δημοσιεύονται σχεδόν κάθε έτος μπορείς αναλόγως να λάβεις απαλλαγή.
mirto saritzoglou:
Σε ευχαριστώ πολυ! Σιγουρα βοηθησες!
για μια φιλη μου ρωταω. ελπιζω να την κρατησουν μετα το δοκιμαδτικο της στο εξωτερικο και να μην την ξανααπασχολησει αυτο το θέμα. ;D
ioannis thessaloniki:
Καλή επιτυχία σε όλους, γενικούς γιατρούς και μη! Για τον εαυτό μου......επίκειται επιστροφή στην Κοζάνη, αλλά αυτήν την φορά ως επιμελητής Β
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση