Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 28/3/2011
thomakos:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ?Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Μαραγκος Μ:
Η κυρία Αντωνίου απουσιάζει , και η κυρία που μίλησα μου είπε πως τα χαρτιά είναι για υπογραφές , μετά θα πανε στο λογιστήριο και μετά για ΦΕΚ. Ο χρόνος που θα περάσει θα είναι γύρω στις 50 ημέρες δηλ .... Καλό τέλος Αυγούστου
Βέβαια περιτό να πώ πως έβαλε τα γέλια... Όπως και εγώ. Καλές διακοπές σε ολουσς μας παιδιά.
Αχιλλέας.Κ:
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΠΕΡΙΣΥ ΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.
pprogr:
Σημερα περασα παλι απο το γραφειο της κ.Αντωνιου στο υπουργειο υγειας.Μου ειπε πως σημερα ή αυριο θα εχει το πιθανοτερο στα χερια της υπογεγραμμενες τις αποφασεις απο το Γ.Γ. (γιατι ελειπε και σημερα γυρισε)και μετα θα τις στειλει στο ΥΠΕΣ για υπογραφη απο την οικονομικη υπηρεσια και μετα θα πανε για φεκ.Διαρκεια ολων αυτων 25 με 30 μερες.Τελικα μονο απο κοντα και με συχνες εππισκεψεις απ´ολους μας μπορει να επισπευθει η διαδικασια γιατι αν τους αφησεις χαλαρους...Επισης της ειπα οτι αυριο θα παρω τηλ για να μου πει τι εγινε και αν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω.
ioannis thessaloniki:
Οι διορισμοί του Μαρτίου υπεγράφησαν και σήμερα στέλνονται στην ΥΔΕ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση