Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 28/3/2011
stasolaris:
Κάτι σημαντικό εδώ...είχα αναφέρει ότι μπορεί κάποιος να ελέγχει εάν έχει εκδοθεί ΦΕΚ με το όνομα του στην διεύθυνση:http://www.et.gr........Ύστερα από παρατήρηση της μεθόδου αυτής με την εισαγωγή του ονόματος στα λοιπά κριτήρια-λέξη κλειδί διαπιστώθηκε,ειδικά στα πολύ τελευταία ΦΕΚ ότι δεν τα βγάζει πάντα!είναι καλή μέθοδος για ένα γρήγορο έλεγχο όμως απ'ότι διαπίστωσα "ξεφεύγουν"κάποια ΦΕΚ με την επιλογή του ονόματος που περιέχειται,ειδικά σε πολύ πρόσφατες εκδόσεις ΦΕΚ .
Για ΣΙΓΟΥΡΙΑ στην ιδια διεύθυνση θα επιλέξετε:ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ και θα παρακολουθείτε τα τεύχη Γ σε καθημερινή βάση...αυτά για να μην πάρω στο λαιμό μου τυχόν κάποιο συνάδελφο...και ακόμη παραπέρα: μην εφησυχάζετε συνάδελφοι,μέχρι στιγμής τα χαρτιά είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ στο Γενικό Λογιστήριο.
Και κάποιο νέο ενδεικτικό της αστοχίας μέτρων και σταθμών στην χώρα μας από σημαντικό τμήμα του πληθυσμού:"..Βολιώτες κατέβηκαν στην Αθήνα να διαμαρτυρηθούν για την ποδοσφαιρική ομάδα τους.." ανακοίνωσε γνωστός ραδιοσταθμός ,αψήφησαν τη ζέστη, την απόσταση,και κάνοντας επίδειξη δύναμης έκαναν αισθητή την παρουσία τους ...τουτέστιν κάποιοι για την ομάδα τους πάνε και στη κόλαση,αν είναι δυνατόν,.....εμείς τι κάνουμε άραγε για την δικιά μας "ομάδα"?
Σαφώς και υπάρχουν "νέα" λοιπόν:Tα χαρτιά κολλημένα στο "εντελλομένων" να περιμένουν να τελειώσει η θερινή ραστώνη ,2-3 να ενδιαφέρονται πηγαίνοντας από κοντά και ο καθένας από μόνος του ,χωρίς συντονισμό,και οι λοιποί των 65 (και όσοι εξ αυτων διαβάζουν σε αυτό το φόρουμ)απέχουν.
Συμφωνώ στο ότι δεν υπάρχουν ΚΑΛΑ νέα..ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ εμείς όμως και ακόμη και απο την παραλία με το λάπτοπ σας μπορείτε να μιλήσετε τέλος πάντων...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ.
Σήμερα να ενημερώσω ότι κυκλοφόρησε το ΦΕΚ 535 τ.Γ που περιέχει το διορισμό ιατρών άλλης ειδικότητας,θέσεων που είχαν προκηρυχθεί από τον 6/2010..άρα έστω και με το σταγονόμετρο γίνονται διορισμοί.
Μετά τον Αύγουστο όμως με τις ραγδαίες αλλαγές που έρχονται;
ioannis thessaloniki:
Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τα χαρτιά μας κολλημένα στην ΥΔΕ, γιατί μόλις προχθές πήγαν εκεί. Μην είμαστε υπερβολικοί. Το κωμικό της όλης ιστορίας, είναι πως σε καμιά βδομάδα θα αρχίσουν να τους τηλεφωνούν και οι Γενικοί Γιατροί της προκήρυξης του Ιουνίου!!!
ioannis thessaloniki:
Μπόρεσε κανείς να μιλήσει με το Εθνικό τυπογραφείο;
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Την παραπάνω απόφαση την αναρτώ όχι προς ενημέρωση των 3 συναδέλφων που θα τοποθετηθούν σε πλοία αλλά βάσει της λογικής ;D και του προηγούμενου έντιμου βίου του Υπουργείου Υγείας επόμενη κίνηση ματ είναι η δημοσίευση της απόφασης τοποθέτησης των Γενικών Ιατρών.
stasolaris:
Τα χαρτιά ειναι ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ,σύμφωνα με ότι μου είπε η ίδια η Κα Αντωνίου(face to face),αλλά σίγουρα όχι από προχθές (Κυριακή ένεκα) όπως είπε εκ παραδρομής,το θέμα είναι ότι δεν είχε ,όπως μου είπε επίσης σε ερώτηση μου, τον αριθμό πρωτοκόλλου με τον οποίο εξήλθαν τα έγγραφα προς το Ε.Τ. τουτέστιν δεν μπορούμε να έχουμε τον Κ.Α.Δ από το Ε.Τ. για επαλήθευση και ηλεκτρονική παρακολούθηση πορείας στο Ε.Τ.
παρ'ολα αυτά μιά αμφιβολία με καίει,είναι ρε γμτη τα χαρτιά πράγματι στο Ε.Τ.?ή μήπως με παραμυθιάζουνε?(με κάνανε και τσεκ ιν αυτή τη φορά στο υυκα,πιθανόν να γυάλιζε το ματι μου)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση