Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 28/3/2011
stken:
...καταλαβε κανεις αν στη χτεσινή του δήλωση ο Λοβέρδος με το "δεν θα γινει κανενας διορισμος γιατρου" εννοεί μόνο τους νοσοκομειακούς,η κι εμάς....
EzeΤΡΟΛ:
Προσωπικά πιστεύω ότι η εξαγγελία ήταν ένας από τους γνωστούς λεονταρισμούς του Λόβερ, και ότι σύντομα θα αναγκαστεί να την πάρει όπισθεν.
Από τη στιγμή που στέκεται σούζα μπροστά στον Λουράντο, παραείναι νάνος για να παίρνει τόσο δραματικές αποφάσεις, όσο η παύση διορισμού ιατρών στο ΕΣΥ. Άλλωστε, μας έχει συνηθίσει σε γυροβολιές και κυβισθήσεις και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.
Ήδη, άρχισε να τελεί υπό καθεστώς δυσμένειας εντός των κόλπων του γκουβέρνου: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
ioannis thessaloniki:
Εδώ που τα λέμε εκτός από 2 άτομα που στάθηκαν ιδιεταίρως "τυχερά", όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ήδη μεγαλύτερο χρόνο αναμονής από τους συναδέλφους της προκήρυξης του Δεκεμβρίου!
socrev:
Ούτε σήμερα βλέπω φως...Όποιος έχει πρόσβαση στο τυπογραφείο ας ρωτήσει τι γίνεται.Βέβαια για να βγάλει ΦΕΚ με 50 διορισμούς μου φαίνεται απίθανο, θα τους φάει η τρόικα.
Μαραγκος Μ:
Παιδια... ειμαι ο ενας απο τους "τυχερούς" που είδαν το ΦΕΚ. Τέτοια τύχη.... την χαρίζω στον ΓΑΠ... Κάτι μου έλεγε να ανησυχώ αλλά.... Σήμερα τηλεφώνησα στην κυρίια Αντωνίου για να μάθω αν στάλθηκε ο διορισμός μου ( χωρίς αυτόν δεν διορίζεσαι!!!!) και πήρα μια απάντηση που με τρέλανε... "θα πρέπει να περιμένετε το ΦΕΚ και των υπολοιπων γενικών ιατρών, για να στειλω ολους τους διορισμούς μαζι". Μαλιστα η κυρία αυτή ειχε και την περιέργεια, μετά απο αυτα που μου ειπε να μάθει γιατι να να ειμαι τοσο αγχομένος.... Τι της λες τώρα???
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση