Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
25 Νοεμβρίου 2024, 12:33:12

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 28/3/2011  (Αναγνώστηκε 68727 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

14 Σεπτεμβρίου 2011, 10:51:47
Απάντηση #165
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Από ότι άκουσα υπάρχει μια καθυστέρηση μίας εβδομάδας στην έκδοση ΦΕΚ λόγω του θέματος με τα σχολικά βιβλία. Πώς σχετίζονται αυτά μη με ρωτήσετε.
Το Εθνικό Τυπογραφείο τυπώνει σχολικά βιβλία.
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

14 Σεπτεμβρίου 2011, 12:26:11
Απάντηση #166
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Πολύ δούλεμα ρε παιδιά.... τι άλλο θα ακούσουμε!!!

14 Σεπτεμβρίου 2011, 13:09:43
Απάντηση #167
Αποσυνδεδεμένος

nemus

το εθνικο τυπογραφειο μου ειπε σημερα οτι το φεκ μας ειναι στοη γενικη γραμματεια για νομικο ελεγχο απο τις 30/08..στην προηγουμενη προκυρηξη ειχε μεινει στην γενικη γραμματεια για περιπου 1 μηνα..

14 Σεπτεμβρίου 2011, 14:44:02
Απάντηση #168
Αποσυνδεδεμένος

pprogr

Κι εγω την ιδια πληροφορηση ειχα σημερα,απο το γραφειο ενος φιλου βουλευτη που εβαλα να ρωτησει και να επισπευσει αν μπορει τη διαδικασια.Μου ειπε πωσ θα το προσπαθησει και οτι η καθυστερηση ειναι ευλογη λογω του οτι θα δημοσιευτει ενα φεκ με τοσους διορισμους μαζι.Δεν θα υπαρξει προβλημα παντως,με διαβεβαιωσαν γι´αυτο.

14 Σεπτεμβρίου 2011, 16:14:48
Απάντηση #169
Αποσυνδεδεμένος

stken

...   "ΦΕΚ  you"   η κατασταση .... ελεος...
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Σεπτεμβρίου 2011, 17:36:33 από stken »

14 Σεπτεμβρίου 2011, 19:26:44
Απάντηση #170
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
το εθνικο τυπογραφειο μου ειπε σημερα οτι το φεκ μας ειναι στοη γενικη γραμματεια για νομικο ελεγχο απο τις 30/08..στην προηγουμενη προκυρηξη ειχε μεινει στην γενικη γραμματεια για περιπου 1 μηνα..
Έτσι ακριβώς είναι. Επικοινώνησα σήμερα το πρωί με τη γραμματέα του ειδικού γραμματέα του εθνικού τυπογραφείου και μου ανέφερε τα ίδια ακριβώς.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

14 Σεπτεμβρίου 2011, 22:50:03
Απάντηση #171
Αποσυνδεδεμένος

socrev

Η γραμματέας του ειδικού γραμματέα στην ειδική γραμματεία και άλλη γραμματεία, και πάνε από δω τα χαρτιά και μετά από κει και μετά παραπέρα και πάλι πίσω και πάλι έλεγχος και νομικές υπηρεσίες και και και...........
Πάλι καλά θα λέμε σε λίγο που αργεί το ΦΕΚ και δεν πληρώνουμε και κάνα έκτακτο φόρο εισοδήματος αφού προς το παρόν τρέχουμε στον ΟΑΕΔ για 466 ευρώ.
Ααα και μένουμε σε νοικιασμένο σπίτι οπότε ούτε το φόρο ακίνητης περιουσίας πληρώνουμε
Κατά τα άλλα "γιατροί είστε ανάγκη που`χετε"

15 Σεπτεμβρίου 2011, 12:06:17
Απάντηση #172
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Αντε παιδια επιτελους βγηκε το ΦΕΚ!!!! ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!! 675!!!

15 Σεπτεμβρίου 2011, 13:54:37
Απάντηση #173
Αποσυνδεδεμένος

noname

Ρε παιδιά δεν ειναι ολοι μεσα στο ΦΕΚ τι έγινε??????

15 Σεπτεμβρίου 2011, 14:03:21
Απάντηση #174
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Πιθανοτατα να ειναι αυριο σε διαφορετικο ΦΕΚ τα υπολοιπα.

15 Σεπτεμβρίου 2011, 15:58:04
Απάντηση #175
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Θα ήθελα να πω σε οσους είδαν σήμερα το ΦΕΚ τους, αν θέλουν να λάβουν γρήγορα τον διορισμό τους, να αρχισουν απο αύριο να τηλεφωνούν στην κυρία Αντωνίου και να ρωτούν πότε θα στείλει τους διορισμούς. Και αυτό γιατί εμένα μου είπε να περιμένω και τα ΦΕΚ των υπολοίπων. Τώρα είμαστε πολλοί και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

15 Σεπτεμβρίου 2011, 16:13:31
Απάντηση #176
Αποσυνδεδεμένος

socrev

Αν και πιστεύω οτι μέχρι τη Δευτέρα θα βγουν όλα οπότε θα τα στείλει όλα μαζί.

15 Σεπτεμβρίου 2011, 18:54:06
Απάντηση #177
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Αντε παιδια επιτελους βγηκε το ΦΕΚ!!!! ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!! 675!!!

16 Σεπτεμβρίου 2011, 18:48:28
Απάντηση #178
Αποσυνδεδεμένος

pprogr

Μολις βγηκε το φεκ με τα υπολοιπα ονοματα της προκηρυξης.Καλη αρχη λοιπον σε ολους!

17 Σεπτεμβρίου 2011, 01:22:29
Απάντηση #179
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Μολις βγηκε το φεκ με τα υπολοιπα ονοματα της προκηρυξης.Καλη αρχη λοιπον σε ολους!

Λέξεις κλειδιά: οκτωβριο