Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
25 Νοεμβρίου 2024, 17:47:28

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 28/3/2011  (Αναγνώστηκε 68747 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

21 Μαΐου 2011, 16:39:19
Απάντηση #45
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

24 Μαΐου 2011, 13:49:58
Απάντηση #46
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
δεν πα να ναι και Γενάρη του 18.......
Είμαι γενικός γιατρός και έχω παρει θέση σε αγροτικό ιατρείο με  την προκύρηξη του Μαρτίου. Απο οτι καταλαβα οι διορισμοί θα αργησουν...... Ξέρει καποιος να μου πει αν εχω δικαίωμα να εργαστώ σε ιδιοτικό ιατρείο μεχρι να ερθει ο διορισμός?? ???

24 Μαΐου 2011, 13:53:29
Απάντηση #47
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Ομοιοπαθής και συ;;; Μπορείς να κάνεις οτι θες μέχρι να ορκιστείς

24 Μαΐου 2011, 15:18:09
Απάντηση #48
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Είμαι γενικός γιατρός και έχω παρει θέση σε αγροτικό ιατρείο με  την προκύρηξη του Μαρτίου. Απο οτι καταλαβα οι διορισμοί θα αργησουν...... Ξέρει καποιος να μου πει αν εχω δικαίωμα να εργαστώ σε ιδιοτικό ιατρείο μεχρι να ερθει ο διορισμός?? ???
Σαν τι;
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

24 Μαΐου 2011, 15:31:44
Απάντηση #49
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

24 Μαΐου 2011, 16:03:18
Απάντηση #50
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δημοσίευση οριστικών αποτελεσμάτων προκήρυξης υπηρεσίας υπαίθρου σε Π.Ι., Κ.Υ. και πλοία (28/3/2011) την ερχόμενη Τρίτη 24/5/2011. Αποστολή διορισμών "υπόχρεων υπηρεσίας" έως τα μέσα Ιουνίου. Νέα προκήρυξη στα τέλη Ιουνίου.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

24 Μαΐου 2011, 17:28:21
Απάντηση #51
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Σαν τι;
σε τουριστο-ιατρείο!!!!!

24 Μαΐου 2011, 18:33:56
Απάντηση #52
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

31 Μαΐου 2011, 21:55:59
Απάντηση #53
Αποσυνδεδεμένος

toktorxou

Καλησπερα,
         εχει κανεις κατι νεοτερο (απο ΥΥΚΑ) για την ημερομηνια δημοσιευσης σε ΦΕΚ:

7 Ιουνίου 2011, 14:09:22
Απάντηση #54
Αποσυνδεδεμένος

pprogr

Εχει επικοινωνησει κανεις με το υπουργειο για το αν εχουν φυγει τα χαρτια μας και αν θα υπαρξει ή οχι η καθυστερηση που υπηρξε με τα χαρτια του Δεκεμβριου;

7 Ιουνίου 2011, 15:39:56
Απάντηση #55
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Εχει επικοινωνησει κανεις με το υπουργειο για το αν εχουν φυγει τα χαρτια μας και αν θα υπαρξει ή οχι η καθυστερηση που υπηρξε με τα χαρτια του Δεκεμβριου;
Πήρα εγώ φίλε μου αλλα δεν απαντάει κανενας. Μαλλον θα πρέπει να συντονιστούμε και να τους τα σπάσουμε, αν θελουμε να πετύχουμε κάτι....

7 Ιουνίου 2011, 16:16:08
Απάντηση #56
Αποσυνδεδεμένος

pprogr

Θα περασω την Παρασκευη αν προλαβω απο το υπουργειο κι αν μαθω κατι θα ενημερωσω το forum.Καλο ειναι παντως να τους πιεζουμε οπως και οσο περισσοτερο μπορουμε γιατι πλησιαζουν και οι καλοκαιρινες αδειες και αντε μετα να τους βρεις...

8 Ιουνίου 2011, 11:48:43
Απάντηση #57
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Θα περασω την Παρασκευη αν προλαβω απο το υπουργειο κι αν μαθω κατι θα ενημερωσω το forum.Καλο ειναι παντως να τους πιεζουμε οπως και οσο περισσοτερο μπορουμε γιατι πλησιαζουν και οι καλοκαιρινες αδειες και αντε μετα να τους βρεις...
πήρα τηλ και μιλησα με την Αντωνίου, η οποία μου ειπε πως το ΦΕΚ να το περιμένουμε σε περίπου 2 μήνες απο τώρα. την βάψαμε παιδια!!!

9 Ιουνίου 2011, 13:03:38
Απάντηση #58
Αποσυνδεδεμένος

mirto saritzoglou

Οι διορισμοι των υποχρεων εχουν σταλεί??
Μιλησε μια συναδελφος σημερα με το υπουργειο και της ειπαν οτι τους εστειλαν χθες!!!
Παιρνω τηλ να το επιβεβαιωσω αλλα δεν απανταει....
Αν γνωριζει κανεις να μας πει.... ::)

9 Ιουνίου 2011, 13:11:23
Απάντηση #59
Αποσυνδεδεμένος

mirto saritzoglou

Τους διορισμους των υποχρεων τους εστειλαν χθες!!!

Λέξεις κλειδιά: οκτωβριο