Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 28/3/2011

<< < (11/39) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔημοσίευση οριστικών αποτελεσμάτων προκήρυξης υπηρεσίας υπαίθρου σε Π.Ι., Κ.Υ. και πλοία (28/3/2011) την ερχόμενη Τρίτη 24/5/2011. Αποστολή διορισμών "υπόχρεων υπηρεσίας" έως τα μέσα Ιουνίου. Νέα προκήρυξη στα τέλη Ιουνίου.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Μαραγκος Μ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςδεν πα να ναι και Γενάρη του 18.......

--- Τέλος παράθεσης ---
Είμαι γενικός γιατρός και έχω παρει θέση σε αγροτικό ιατρείο με  την προκύρηξη του Μαρτίου. Απο οτι καταλαβα οι διορισμοί θα αργησουν...... Ξέρει καποιος να μου πει αν εχω δικαίωμα να εργαστώ σε ιδιοτικό ιατρείο μεχρι να ερθει ο διορισμός?? ???

--- Τέλος παράθεσης ---
Σαν τι;

--- Τέλος παράθεσης ---
σε τουριστο-ιατρείο!!!!!

Gatekeeper:
O Τάσος αναφέρεται στο ιδιο(ω)τικό

toktorxou:
   Καλησπερα,
         εχει κανεις κατι νεοτερο (απο ΥΥΚΑ) για την ημερομηνια δημοσιευσης σε ΦΕΚ:

pprogr:
Εχει επικοινωνησει κανεις με το υπουργειο για το αν εχουν φυγει τα χαρτια μας και αν θα υπαρξει ή οχι η καθυστερηση που υπηρξε με τα χαρτια του Δεκεμβριου;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση