Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 28/3/2011

<< < (12/39) > >>

Μαραγκος Μ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕχει επικοινωνησει κανεις με το υπουργειο για το αν εχουν φυγει τα χαρτια μας και αν θα υπαρξει ή οχι η καθυστερηση που υπηρξε με τα χαρτια του Δεκεμβριου;

--- Τέλος παράθεσης ---
Πήρα εγώ φίλε μου αλλα δεν απαντάει κανενας. Μαλλον θα πρέπει να συντονιστούμε και να τους τα σπάσουμε, αν θελουμε να πετύχουμε κάτι....

pprogr:
Θα περασω την Παρασκευη αν προλαβω απο το υπουργειο κι αν μαθω κατι θα ενημερωσω το forum.Καλο ειναι παντως να τους πιεζουμε οπως και οσο περισσοτερο μπορουμε γιατι πλησιαζουν και οι καλοκαιρινες αδειες και αντε μετα να τους βρεις...

Μαραγκος Μ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα περασω την Παρασκευη αν προλαβω απο το υπουργειο κι αν μαθω κατι θα ενημερωσω το forum.Καλο ειναι παντως να τους πιεζουμε οπως και οσο περισσοτερο μπορουμε γιατι πλησιαζουν και οι καλοκαιρινες αδειες και αντε μετα να τους βρεις...

--- Τέλος παράθεσης ---
πήρα τηλ και μιλησα με την Αντωνίου, η οποία μου ειπε πως το ΦΕΚ να το περιμένουμε σε περίπου 2 μήνες απο τώρα. την βάψαμε παιδια!!!

mirto saritzoglou:
Οι διορισμοι των υποχρεων εχουν σταλεί??
Μιλησε μια συναδελφος σημερα με το υπουργειο και της ειπαν οτι τους εστειλαν χθες!!!
Παιρνω τηλ να το επιβεβαιωσω αλλα δεν απανταει....
Αν γνωριζει κανεις να μας πει.... ::)

mirto saritzoglou:
Τους διορισμους των υποχρεων τους εστειλαν χθες!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση