Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές

Σχετικά με την Υπηρεσία Υπαίθρου στα άγονα ιατρεια. Συνθήκες εργασίας

<< < (4/5) > >>

vathom:
Το ξέρω οτι είναι διαφορετικά πράγματα. Έκανα αγώνα να δικαιωθω για την καταργηση της 24 ετοιμότητας αφου δεν λαμβάνω το σχετικό επίδομα. Χθές ειχα τηλεφωνικη επικοινωνία με την διοίκηση και μου απάντησε οτι είχε μόλις λάβει τα απαραίτητα εγγραφα απο το Υπουργείο. Δεν τα έχω πάρει στα χέρια μου ακόμα αλλα τα έχω ζητήσει. Μόλις τα λάβω θα αναρτήσω την σχετική απόφαση.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ξέρω οτι είναι διαφορετικά πράγματα. Έκανα αγώνα να δικαιωθω για την καταργηση της 24 ετοιμότητας αφου δεν λαμβάνω το σχετικό επίδομα. Χθές ειχα τηλεφωνικη επικοινωνία με την διοίκηση και μου απάντησε οτι είχε μόλις λάβει τα απαραίτητα εγγραφα απο το Υπουργείο. Δεν τα έχω πάρει στα χέρια μου ακόμα αλλα τα έχω ζητήσει. Μόλις τα λάβω θα αναρτήσω την σχετική απόφαση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Έγγραφα από το Υπουργείο που αποδεικνύουν την υποχρέωση 24ωρης ετοιμότητας;
Μπα, για να δούμε! Θα επικαλεστούν τους νόμους του 1955;

Δ. Κουναλάκης:
Ένα πολύ πρόσφατο έγγραφο του ΥΥΚΑ 17/7/2013 (ΒΛ4ΥΘ-ΝΡ5)

Σχετικά με δικαιώματα και υποχρεώσεις ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου

Επισυνάπτεται

Πατρωνάκης Μάνος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ξέρω οτι είναι διαφορετικά πράγματα. Έκανα αγώνα να δικαιωθω για την καταργηση της 24 ετοιμότητας αφου δεν λαμβάνω το σχετικό επίδομα. Χθές ειχα τηλεφωνικη επικοινωνία με την διοίκηση και μου απάντησε οτι είχε μόλις λάβει τα απαραίτητα εγγραφα απο το Υπουργείο. Δεν τα έχω πάρει στα χέρια μου ακόμα αλλα τα έχω ζητήσει. Μόλις τα λάβω θα αναρτήσω την σχετική απόφαση.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αμφιβάλω κατά πόσο ο Ποινικός Κώδικας σας απαλλάσσει από την 24ωρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χτυπήσει το δικό σας τηλέφωνο.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ξέρω οτι είναι διαφορετικά πράγματα. Έκανα αγώνα να δικαιωθω για την καταργηση της 24 ετοιμότητας αφου δεν λαμβάνω το σχετικό επίδομα. Χθές ειχα τηλεφωνικη επικοινωνία με την διοίκηση και μου απάντησε οτι είχε μόλις λάβει τα απαραίτητα εγγραφα απο το Υπουργείο. Δεν τα έχω πάρει στα χέρια μου ακόμα αλλα τα έχω ζητήσει. Μόλις τα λάβω θα αναρτήσω την σχετική απόφαση.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αμφιβάλω κατά πόσο ο Ποινικός Κώδικας σας απαλλάσσει από την 24ωρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χτυπήσει το δικό σας τηλέφωνο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μάνο, ο συνάδελφος έχει να μπει επίσημα στο φόρουμ από πέρσι το Νοέμβριο. Όπως βλέπεις δεν ανάρτησε ποτέ τη σχετική απόφαση που ανέφερε.
Βοηθήστε με να καταλάβω κάτι στο έγγραφο που ανέβασε ο Δημήτρης:
Τίτλος: "Σχετικά με δικαιώματα και υποχρεώσεις ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου"

Ζ. Σύμφωνα με : δ. την αριθμ. 4391/20-9-06 εγκύκλιό μας « δεν νοείται λειτουργία ιατρείου «εν απουσία» ειδικευμένου ιατρού.

Εξηγήστε μου τι θέλει να πει ο ποιητής:
- Επιτρέπεται να λειτουργούν περιφερειακά ιατρεία το πρωινό ωράριο χωρίς ειδικευμένο;
- Επιτρέπεται να εφημερεύουν αγροτικοί σε περιφερειακά ιατρεία (π.χ. απομακρυσμένα νησιά ή/και τοποθεσίες με κέντρα εφημερίας) χωρίς ειδικευμένο;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση