Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές
Σχετικά με την Υπηρεσία Υπαίθρου στα άγονα ιατρεια. Συνθήκες εργασίας
alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγνώμη αν θα γίνω "κακός" αλλά βλέπω ότι γράφεις στο προφίλ σου "Ειδικευόμενος γενικής ιατρικής σε αναμονή".
Άρα την αίτηση για την γενική ιατρική την έχεις κάνει, επομένως το άγονο σε τι σου χρειαζόταν;
Το μόνο που μπορώ να σκεφθώ είναι οι αυξημένες αποδοχές. (Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)
Το ιατρείο είναι άγονο αλλά δεν έχει σπίτι για το γιατρό; Να ρωτήσω τι έκαναν οι προηγούμενοι αγροτικοί; Νοίκιαζαν κάπου στο χωριό; Γιατί όχι κι εσύ;
Επομένως μήπως θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ευστοχότατος. Συμφωνώ 100% με τον κύριο Σκούφαλο.
ΗΜΑΡΤΟΝ
EzeΤΡΟΛ:
Ίσως η συνάδελφος @mirto να εννοεί ότι δεν μπορούσε να χτυπήσει άλλα πιο περιζήτητα Π.Ι., επειδή δεν είχε πολλά μόρια και έτσι κατέληξε στην επιλογή του άγονου όχι για το bonus της κατάθεσης αίτησης για ειδικότητα, αλλά απλά για να βρει ένα Π.Ι.
Αν το χωριό είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα στο παραπάνω (μου) λινκ, μάλλον δεν θα διαθέτει φαρμακείο και αυτό έχει θετικά και αρνητικά. Προσωπικά, βρίσκω απαράδεκτη την πολιτική ορισμένων φμφ να πηγαίνουν και να κολλάνε το φ τους όσο πιο κοντά στο Π.Ι. γίνεται, ακόμη και να μοιράζονται τον ίδιο τοίχο, αν είναι δυνατό.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο επελεξα για να μπορεσω να παρω αγονο με τα λιγα μου μοριακια.Μοιαζει παντως με την Ψωφιδα.Καμια προταση;
--- Τέλος παράθεσης ---
Η συνάδελφος είναι σαφής νομίζω. Είχε λίγα μόρια και ήθελε άγονο.
Είναι γνωστό ότι με λίγα μόρια παίρνεις ευκολότερα "απλό" αγροτικό παρά άγονο.
200 ιατρεία έμειναν κενά στην τελευταία προκήρυξη (με 5 επιλογές ανά αίτηση παρακαλώ). Άρα όλο και κάποιο "απλό" αγροτικό θα βρισκόταν..........
mirto saritzoglou:
Συγγνωμη αν προκαλώ συγχυση... γραφω εκ μέρους συναδέλφου που έκανε αίτημα για λογαριασμό στο forum, αλλα απ ότι μου είπε δεν της έχει έρθει email επιβεβαίωσης!
Εγώ εχω πάρει απλό Π.Ι.
mirto saritzoglou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγγνωμη αν προκαλώ συγχυση... γραφω εκ μέρους συναδέλφου που έκανε αίτημα για λογαριασμό στο forum, αλλα απ ότι μου είπε δεν της έχει έρθει email επιβεβαίωσης!
Εγώ εχω πάρει απλό Π.Ι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Συγγνωμη για το μπαχαλο που προαλεσα.Ειμαι η φιλη της mirto και δεν το δηλωσα εξ αρχης.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση