Ναι Δημήτρη, τρελάθηκα.Δοκιμάζω διάφορες αγωγές, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν πιάνουν
Θα σου παραθέσω μία δική σου φράση: "Συγχώρα με που χρησιμοποίησα ένα πανίσχυρο αντανακλαστικό του έλληνα, την "γυναίκα" και την "κόρη", για να πυροδοτήσω μια ενστικτώδη αντίδραση. Έχω και γυναίκα και κόρη."
Με φοβίζουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν πανίσχυρα αντανακλαστικά, για να πυροδοτήσουν μία ενστικτώδη αντίδραση.Δεν ξέρω μέχρι που μπορούν να φτάσουν.Οπότε, μήπως θα μπορούσες να με αφήσεις λιγάκι ήσυχο;Θα σταματήσω κι εγώ να σε τσιγκλάω και η ζωή συνεχίζεται.Ζητάω πολλά; Μπορούμε να συμφωνήσουμε σ' αυτό;
Εμένα δεν μου αρέσουν τα υπονοούμενα και νομίζω ότι με τη τελευταία δημοσίευση είναι πλέον ξεκάθαρο που πάει η κουβέντα και τι ενοχλεί.
Το πρόβλημα (αν και ο Βέρρας (iGP) έχει σβήσει τα μηνύματα του) ξεκινάει εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
ΕίσοδοςΚαι είναι πλέον ξεκάθαρο γιατί ενοχλεί η παρουσία μου. Και είναι ξεκάθαρο γιατί μνημονεύεται ότι δεν γράφει τόσο συχνά ο ένας ή ο άλλος.
Και πείτε μου ότι δεν θα κάνουμε στο τέλος κατάληψη στην νομική και για την ΠΦΥ.
Λοιπόν το πρόβλημα που δημιουργώ (και απειλώ!!!!) σε Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος το thread είναι από μια επερώτηση του Λεβέντη στη Βουλή όπου ρωτάει γιατί δεν είναι όλα δωρεάν για τους μετανάστες.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος; Ότι για επείγοντα προβλήματα υγείας δεν πρέπει να υπάρχει κανένας φραγμός αλλά για μη επείγοντα προβλήματα να ισχύει ότι ισχύει για τον ανασφάλιστο. Και ναι, κύριοι, το ομολογώ λοιδόρησα τον κ. Λεβέντη που αγωνιά και ζητά όλα δωρεάν για τους μη νόμιμους μετανάστες αλλά δεν έχει κάνει ποτέ επερώτηση στην βουλή για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ που δεν έχουν καν πρόσβαση σε γιατρό με το σύστημα που υπάρχει.
Και ενόχλησε καποιους ότι τα έχωσα στο λεβέντη και το γυρίσαμε στα ανθρώπινα δικαιώματα. Και από το "να αντιμετωπίζεται ως ανασφάλιστος ο ανασφάλιστος μετανάστης όπως και ο έλληνας ανασφάλιστος" φτάσαμε να κουβεντιάζουμε ότι γίνονταν εν ψυχρό επαναπροωθήσεις και Τούρκοι και Αλβανοί απλά ντουφέκιζαν τους "επαναπροωθημένους". Τι έγραψα εγώ και τι θεωρείτε δεδομένο ότι πιστεύω,
Και σας χάλασε που μέσα στην κοινοκτημοσύνη που προβάλατε σας χάλασε που σας είπα ότι εάν δεχτούμε ότι ο ανασφάλιστος μετανάστης έχει δικαίωμα δωρεάν σε όλα γιατί να μην έχω και εγώ το δικαίωμα να δανειστώ το αμάξι σας; Ναι το παρατράβηξα λιγο παραπάνω έχοντας εμπειρίες και για την "αραβική κοινοκτημοσύνη" που δεν περιορίζεται σε πράγματα.
Όταν όμως έφυγα από το απρόσωπο κράτος που δανείζει τα πάντα και το έφτασα και στην τσέπη σας εκεί σας ενόχλησε. Θα χαιρόμουνα τον κάθε κ. Λεβέντη που προσπαθεί να περιθάλψει σε όλα τους μετανάστες αλλά όχι όποιον θέλει να κάνει μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα.
Φαίνεται λοιπόν ότι η παρουσία μου στην τωρινή συζήτηση και ειδικά η φράση μου ότι συμφωνώ με τον Μακρέα αλλά όχι με χορηγό το κράτος χωρίς να συμφωνεί η πλειοψηφία σας ξύπνησε τα αντανακλαστικά σας.
Όλα είναι ξεκάθαρα τώρα. Για να μην λέτε και μισόλογα.