Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 01:29:37

Αποστολέας Θέμα: Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..  (Αναγνώστηκε 97610 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

1 Μαΐου 2011, 16:14:18
Αναγνώστηκε 97610 φορές
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

Αζαθειοπρίνη - Μερκαπτοπουρίνη - Αποκλειστές του Tumor Necrosis Factor

Υπάρχει συσχέτιση της χρήσης των ως άνω με ανάπτυξη νεοπλασίας του αίματος και συγκεκριμένα  : Hepatosplenic T-Cell Lymphoma or HSTCL,

λινκ  :  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η οδηγία που δίδεται είναι η ενημέρωση του αρρώστου για τα σημεία / συμπτώματα που πρέπει να έχει κατα νου ώστε να ενημερώσει έγκαιρα τον θεράποντα
και αυτό επειδή  :  σε ασθενείς με τις εν λόγω παθήσεις συγκριτικά με το γενικό πληθυσμό, υπάρχει προδιάθεση για ανάπτυξη λεμφώματος ανεξάρτητα από την χρήση των προαναφερομένων  χημικών μορίων

φιλικά,
kdiwavvou

have a nice month
η αγάπη για τον κλάδο - συντεχνία δεν είναι η διασφάλιση της μη δυσφήμισης του κλάδου και μόνο [ όποιου κλάδου ] αλλά παράλληλα η συνεχής προσπάθεια να αποτελεί ο κλάδος κυρίως φορέα επιστημονικής σκέψης και δραστηριότητας και μετέπειτα φορέα τέχνης - επαγγέλματος

29 Δεκεμβρίου 2012, 14:04:04
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

κατι πηρε το αυτι μου, εψαξα στο διαδικτυο δεν υπαρχει τιποτα μαλλον το διατυπωνω λαθος - εχετε ακουσει κατι σχετικα με  :  ``εντελεστο διαταγη`` διευθυντου ή/και διοικητου για επιπλεον εφημερειες ; thanks
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:26:10 από kdiwavvou »
η αγάπη για τον κλάδο - συντεχνία δεν είναι η διασφάλιση της μη δυσφήμισης του κλάδου και μόνο [ όποιου κλάδου ] αλλά παράλληλα η συνεχής προσπάθεια να αποτελεί ο κλάδος κυρίως φορέα επιστημονικής σκέψης και δραστηριότητας και μετέπειτα φορέα τέχνης - επαγγέλματος

29 Δεκεμβρίου 2012, 16:17:24
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

συγνωμη ειχα  αναρτησει ενα φορουμ το οποιο δεν μετακινηθηκε αλλα υπεπεσε σε ολικη  διαγραφη - ημουν προσβλητικος ??
παρακαλω οπως ενημερωθω τι ισχυει σχετικα με εγγραφη  εντολη ``εντελεστος διαταγη`` ?  το  διατυπωνω ορθα ?? για επιπλεον εφημερειες ιατρων εσυ ? παρακαλω εαν διαγραψετε το τοπικ μπορω να ενημερωθω για ποιους λογους ?  ευχαριστω πολυ
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:26:55 από kdiwavvou »

29 Δεκεμβρίου 2012, 16:30:31
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

παρακαλω εαν διαγραψετε το τοπικ μπορω να ενημερωθω για ποιους λογους ?

Δεν διαγράφηκε. Ταξινομήθηκε ως ποστ #118 στο υπάρχον ταυτόσημο θρεντ, εδώ:
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

29 Δεκεμβρίου 2012, 20:29:43
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

αν υποθετεσουμε πως ενας συναδελφος  τσιγκλαει την διοικηση :
με βαση την διατυπωση του νομου : οι μηνιαιες αποδοχες δεν πρεπει να ξεπερνουν το ποσο ταδε, αρα αντι για 5 ενεργεις τον βαζει 15 on call    η΄ μπορει να μην του βaλει καθολου εφημερειες σωστα ; αν δε του βαλει καθολου εφημερειες θα διαμαρτυρηθουν οι υπολοιποι συναδελφοι οι οποιοι θα πρεπει να καμουν παραπανω - αμα τον ``χωσει``  με τις απο το σπιτι του με 40% της ενεργους αποδοχες,  οι υπολοιποι θα καθησουν φρονιμα, στεκει ;
λεει ο συλογισμος :  δεν θελω κυριοι να μου βσλετε πανω απο 6 εφημερειες επειδη πληρωνομαι τις 5,8
                                οκ φιλαρακο, παρε 15 να χεις , ναι ????
                 μπορει να πει ο ιατρος  γιατι μου κοβεις τις ενεργεις ???? αφου μεχρι τωρα το προγραμμα το βγαζανε οι ιατροι του τμηματος μεταξυ τους ......
                                στις μη ενεργεις, αμα κατσει διακομιδη την κανεις αυτος που ειναι σε ενεργη, ετσι δεν ειναι ;  καμω λαθος ;
                                τι θα γινει αν ολοι οι ιατροι ενος ΚΥ   η΄   ολων των ΚΥ ενος Νομου   η'  ολοι οι ιατροι ενος νοσοκομειου   η΄ ολοι οι ιατροι κεντρων υγειας της επικρατειας  ζητησουν απο τη διοικηση γραπτη εντολη για καθε επιπλεον εφημερεια μετα τις 6 πρωτες ;
     λεει πληρωνω τις 5,8
     λεει ομως ποσες ειναι οι υποχρεωτικες ; ποσες ειναι οι μαξιμουμ που μπορει να αντεξει ο ανθρωπινος οργανισμος ;
     μπορω να πω οκ βαλε μου μονο ετοιμοτητας αλλα κανω μεχρι τοσες ; και ποσες ειναι αυτες οι τοσες ; και τι επικαλουμαι ;
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:28:50 από kdiwavvou »

29 Δεκεμβρίου 2012, 20:41:49
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator

κατι πηρε το αυτι μου, εψαξα στο διαδικτυο δεν υπαρχει τιποτα μαλλον το διατυπωνω λαθος

εχετε ακουσει κατι σχετικα με  :  ``εντελεστο διαταγη`` διευθυντου ή/και διοικητου για επιπλεον εφημερειες ;

thanks
Μεταφορά πρόσφατου μηνύματος του kdiwaννou:

αν υποθετεσουμε πως ενας συναδελφος  τσιγκλαει την διοικηση :

με βαση την διατυπωση του νομου : οι μηνιαιες αποδοχες δεν πρεπει να ξεπερνουν το ποσο ταδε, αρα αντι για 15 ενεργεις τον βαζει 15 on call    η΄ μπορει να μην του βσλει καθολου εφημερειες σωστα ;

αν δε του βαλει καθολου εφημερειες θα διαμαρτυρηθουν οι υπολοιποι συναδελφοι οι οποιοι θα πρεπει να καμουν παραπανω
αμα τον ``χωσει``  με τις απο το σπιτι του με 40% της ενεργους βαποδοχες,  οι υπολοιποι θα καθησουν φρονιμα, στεκει ;

λεει ο συλογισμος :  δεν θελω κυριοι να μου βσλετε πανω απο 6 εφημερειες επειδη πληρωνομαι τις 5,8
                                οκ φιλαρακο, παρε 15 να χεις , ναι ?

μπορει να πει ο ιατρος  γιατι μου κοβεις τις ενεργεις ? αφου μεχρι τωρα το προγραμμα το βγαζανε οι ιατροι του τμηματος μεταξυ τους ......
                                στις μη ενεργεις, αμα κατσει διακομιδη την κανεις αυτος που ειναι σε ενεργη, ετσι δεν ειναι ;  καμω λαθος ;

τι θα γινει αν ολοι οι ιατροι ενος ΚΥ   η΄   ολων των ΚΥ ενος Νομου   η'  ολοι οι ιατροι ενος νοσοκομειου   η΄ ολοι οι ιατροι κεντρων υγειας της επικρατειας  ζητησουν απο τη διοικηση γραπτη εντολη για καθε επιπλεον εφημερεια μετα τις 6 πρωτες ;

λεει πληρωνω τις 5,8
     λεει ομως ποσες ειναι οι υποχρεωτικες ; ποσες ειναι οι μαξιμουμ που μπορει να αντεξει ο ανθρωπινος οργανισμος ;
     μπορω να πω οκ βαλε μου μονο ετοιμοτητας αλλα κανω μεχρι τοσες ; και ποσες ειναι αυτες οι τοσες ; και τι επικαλουμαι ;
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Δεκεμβρίου 2012, 08:49:30 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

30 Δεκεμβρίου 2012, 11:21:59
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

ξαναδιαβασα το νομο : απορια :  λεει οτι δεν επιτρεπεται να μετατραπουν οι ενεργεις σε αλλο τυπο και αντιστοιχα οι αλλου τυπου σε ενεργεις, το  αντιλαμβανομαι σωστα ; εαν ναι, ειναι νομιμος ο διευθντης / διοικητης  εαν αποφασισει   ``στα πλαισια των ενεργειων του να καμει οικονομια``,  να μετατρεψει τις ενεργεις στο συνολο τους  η'  τμηματικα σε εφημερεις επιφυλακης   η΄ αλου τυπου;  αντιστοιχα ειναι νομιμος εαν αποφασισει να μην συμμετεχει καθολου σε εφημερειες ενας ιατρος;
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:29:39 από kdiwavvou »

2 Ιανουαρίου 2013, 19:29:40
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

ετη πολλα, δημιουργικα και οπως ειπε και ο Δρ μιχαλης, δεν ευχομαι οτι επιθυμειτε να το παθετε [ βιβλιογραφικη αναφορα : συχνα το επιθυμητο μακροπροθεσμα και αντικειμενικα αποδυκνειεται πως ηταν και επιβλαβες ], οποτε ευχομαι τα καλυτερα-----------------------------------------------------
επανερχομαι ενα ετος μετα : δεν γνωριζω εαν εχω καλυφθει σε προγενεστερες τοποθετησεις συναδελφων, Γ Ιατρων και λοιπων
τιθενται  το εξης ζητηματα :
α. ποσα ρεπο δικαιουμαι ως επιμελητης β ΕΣΥ, σε εβδομαδιαια βαση; αλλαζει κατι αν προκειται για νομαρχειακο νοσοκομειο   η' ΚΥ;
β. αν εχω 2 υπηρεσιες σε μια εβδομαδα, ποσα ρεπο θα πρεπει να παρω;
γ. προβλεπεται να εφημερευω  ενεργεις  :  2 / η' και 3 ημερες σερι; λ.χ ΠΣΚ; εδω ποσα ρεπο πρεπει να παρω;
δ. αν υπαρχουν υπηρεσιακες αναγκες ωστε να μην ειναι ευικτο να παρουν οι ιατροι ρεπο, ποιες ειναι αυτες οι υπηρεσιακες αναγκες; [ επιγραμματικα, απλη αναφορα ]
ε. εαν το νοσηλευτικο ιδρυμα εχει προσελευση το πολυ 10 περιστατικων / 24ωρο μετα την 2α μεσημβρινη μεχρι την 7η πρωινη της επομενης, ποια η λογικη να βρισκονται σε ενεργο εφημερεια 2 ιατροι ταυτοχρονα στις ημερες οπου δεν υφισταται χειριστης φορειοφορου οχηματος; [ εδω μπορει να εχω υποπεσει σε λαθος ερωτημα, οποτε προκαταβολικως sorry ]
στ. αν εχω 11 εφημερειες, ποσα ρεπο δικαιουμαι;
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:30:59 από kdiwavvou »

2 Ιανουαρίου 2013, 20:04:50
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

ετη πολλα, δημιουργικα

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε.

ε. εαν το νοσηλευτικο ιδρυμα εχει προσελευση το πολυ 10 περιστατικων / 24ωρο μετα την 2α μεσημβρινη μεχρι την 7η πρωινη της επομενης, ποια η λογικη να βρισκονται σε ενεργο εφημερεια 2 ιατροι ταυτοχρονα στις ημερες οπου δεν υφισταται χειριστης φορειοφορου οχηματος;

- Να συνοδέψει ο εις εκ των συναδέλφων ένα ενδεχόμενο οξύ περιστατικό σε περίπτωση που χρειαστεί να κληθεί και καταφτάσει φορειοφόρο από άλλο στρατόπεδο Υγειονομικό σχηματισμό.
- Αν συνάδελφος τις έχει παρακολουθήσει το Σχολείο οδηγών (αν θυμάμαι καλά είναι στη Σπάρτη) μπορεί ( ; ) να πάρει καταλληλότητα και να οδηγήσει ο ίδιος το ασθενοφόρο και ενδεχομένως και το φορειοφόρο τζιπάκι (ή καναδέζα [άρμα LEOPARD δεν συνιστάται για διακομιδές]) του Ε.Σ, αν υπάρχει τέτοιο παρκαρισμένο στον όρχο του Κ.Υ. ή κοντινού στρατοπέδου (με άδεια από τον ΑΥΔΜ). Γνωρίζω ότι το έκανε ένας Δ/ντης ΚΥ (αλλά δεν θυμάμαι πού ακριβώς) καθώς και εθελοντικά ένας ιερεύς σε γνωστό καπνοχώρι της Επαρχίας Φυλλίδος του Νομού Σερρών (το είχα δει στην εκπομπή της ΕΤ3 "Αληθινές Ιστορίες").
« Τελευταία τροποποίηση: 2 Ιανουαρίου 2013, 20:44:53 από Ο διακομιστής »

2 Ιανουαρίου 2013, 21:18:15
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

ΑΡΗΣ

ετη πολλα, δημιουργικα και οπως ειπε και ο Δρ μιχαλης, δεν ευχομαι οτι επιθυμειτε να το παθετε [ βιβλιογραφικη αναφορα : συχνα το επιθυμητο μακροπροθεσμα και αντικειμενικα αποδυκνειεται πως ηταν και επιβλαβες ], οποτε ευχομαι τα καλυτερα

-----------------------------------------------------

επανερχομαι ενα ετος μετα :
δεν γνωριζω εαν εχω καλυφθει σε προγενεστερες τοποθετησεις συναδελφων, Γ Ιατρων και λοιπων

τιθενται  το εξης ζητηματα :

α. ποσα ρεπο δικαιουμαι ως επιμελητης β ΕΣΥ, σε εβδομαδιαια βαση; αλλαζει κατι αν προκειται για νομαρχειακο νοσοκομειο   η' ΚΥ;
β. αν εχω 2 υπηρεσιες σε μια εβδομαδα, ποσα ρεπο θα πρεπει να παρω;
γ. προβλεπεται να εφημερευω  ενεργεις  :  2 / η' και 3 ημερες σερι; λ.χ ΠΣΚ; εδω ποσα ρεπο πρεπει να παρω;
δ. αν υπαρχουν υπηρεσιακες αναγκες ωστε να μην ειναι ευικτο να παρουν οι ιατροι ρεπο, ποιες ειναι αυτες οι υπηρεσιακες αναγκες; [ επιγραμματικα, απλη αναφορα ]
ε. εαν το νοσηλευτικο ιδρυμα εχει προσελευση το πολυ 10 περιστατικων / 24ωρο μετα την 2α μεσημβρινη μεχρι την 7η πρωινη της επομενης, ποια η λογικη να βρισκονται σε ενεργο εφημερεια 2 ιατροι ταυτοχρονα στις ημερες οπου δεν υφισταται χειριστης φορειοφορου οχηματος;
[ εδω μπορει να εχω υποπεσει σε λαθος ερωτημα, οποτε προκαταβολικως sorry ]
στ. αν εχω 11 εφημερειες, ποσα ρεπο δικαιουμαι;

Oι απορίες σας θα απαντηθούν διαβάζοντας το νόμο 3754/2009.
ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

2 Ιανουαρίου 2013, 21:19:09
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

ενδιαφερουσα προσεγγιση, μπορει λοιπον να τεθει το ερωτημα στα πλαισια ενημερωσης με τη ντουντουκα απο τον τοπικο δημο και οι ηλικιακαι, ψυχολογικα  και οφθαλμολογικα επαρκεις εκπαιδευθεντες οδηγοι στη θητεια την στρατιωτικη, εαν επιθυμουν να βρισκονται σε προγραμμα επιφυλακης δικην πυρασφαλειας, με την προυποθεση απο την πλησιον μοναδα πυραυλικων συστηματων να διατεθει οχημα
το θεμα ηταν αλλο, οτι δηλαδη εχω συνηθισει σε μοναδακι [ αν και παναρχαιο ] στη μαδυτο και το οχημα του κυ οπου εργαζομαι ειναι ενας κουβας, ανευ θερμανσης και με ανεπαρκη υποδομη,  τωρα ως προς τη θερμανση καπου ακουσα για ευεργετικες ιδιοτητες της υποθερμιας στο επειγον, ασχετο
το ερωτημα εδω θα επρεπε να ειναι : αν καλεσω οχημα του εκαβ, δε θα ειναι για κολικο που πιθανο να εξελιχθει σε οξεια κοιλια  η' επειδη δεν ειμαι σιγουρος εαν προκειται για οξεια κοιλια,αλλα μαλλον εμφραγμα  η'  εργατικο ατυχημα / σοκ μη αντιροπουμενο κρουνιδον η' κατι αντιστοιχο,  οποτε γιατι να μην καταφθασει μοναδα, αλλωστε εγω μετα πως θα επιστρεψω στην εδρα μου; [ τη λεκανη μου και τους γλουτους μου τους εχω παντοτε μαζι μου, ασχετο ], επειτα το οχημα του εκαβ εχει δυο διασωστες σωστα ; εγω γιατι πρεπει να ταξιδεψω με εναν οδηγο και με συνοδο διοτι μου επιβαλεται λεκτικα να τον παρω μαζι μου για να μην κρατω το κεσεδακι του εμετου και προτρεπομαι να βρισκομαι στο καθισμα του συνοδηγου;
τα υπολοιπα ζητηματα ειναι αυτα  για τα οποια θα επιθυμουσα επιπλεον τεκμηριωση, ευχαριστω
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:32:22 από kdiwavvou »

2 Ιανουαρίου 2013, 21:31:09
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

Αρη, λοιποι συναδελφοι τον νομο δεν τον θελω :
στον διευθυντη / διοικητη τι θα πω ; ολοι οι αλλοι ειναι βλακες που δεν μιλανε και εγω κουραζομαι και δεν θελω να  εξυπηρετησω τις αναγκες; τα ερωτηματα που εθεσα προφανως ειναι η καθημερινοτητα που αντιμετωπιζω αμα σπασω αυγα θα βρωμισω και εγω ποιος θα ενοχληθει περισσοτερο αν ζητησω να με διαταξουν να καμω τις εξτρα; διευθυντης  η' διοικητης; ειδικα το ερωτημα με το τι μπορει να επικαλεστει για να μη δωσει ρεπο καθολου, αν μπορει να απαντηθε - μπορει να βρεθω ανεργος; οριακα ειμαι 2 μηνες στην νεα μου θεση, πρωτος διορισμοςι
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:33:28 από kdiwavvou »

2 Ιανουαρίου 2013, 21:31:29
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

γιατι να μην καταφθασει μοναδα

Διότι είναι δυσεύρετες.

εγω μετα πως θα επιστρεψω στην εδρα μου

Δηλαδή ποιός θέλεις να συνοδέψει το περιστατικό σου; Πως θα σου φαινόταν να σου επιβάλλει ένας συνάδελφος από άλλο ΚΥ να συνοδέψεις περιστατικό του, με την αιτιολογία ότι εκείνος δεν έχει ασθενοφόρο και εσύ έχεις;

το οχημα του εκαβ εχει δυο διασωστες σωστα ;

Όχι πάντα. Μπορεί λόγω αδειών ή έλλειψης προσωπικού να υπάρχει μονοβάρδια.

« Τελευταία τροποποίηση: 2 Ιανουαρίου 2013, 21:33:14 από Ο διακομιστής »

2 Ιανουαρίου 2013, 21:40:14
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

ΑΡΗΣ

Αρη, λοιποι συναδελφοι τον νομο δεν τον θελω :
στον διευθυντη / διοικητη τι θα πω ; ολοι οι αλλοι ειναι βλακες που δεν μιλανε και εγω κουραζομαι και δεν θελω να  εξυπηρετησω τις αναγκες;
τα ερωτηματα που εθεσα προφανως ειναι η καθημερινοτητα που αντιμετωπιζω
αμα σπασψ αυγα θα βρωμισψ και εγω
ποιος θα ενοχληθει περισσοτερο αν ζητησω να με διαταξουν να καμω τις εξτρα; διευθυντης  η' διοικητης;

ειδικα το ερωτημα με το τι μπορει να επικαλεστει για να μη δωσει ρεπο καθολου, αν μπορει να απαντηθε

μπορει να βρεθω ανεργος; οριακα ειμαι 2 μηνες στην νεα μου θεση, πρωτος διορισμοςι
Στο μαγαζί τους σε προσλάβανε?
ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

2 Ιανουαρίου 2013, 22:06:22
Απάντηση #14
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

να πω οτι δεν εχουν δικιο οι προλαλησαντες; εχουν και παραεχουν - ισως δεν εθεσα τα σωστα ερωτηματα
Αρη, τι ενοεις στο μαγαζι τους ........ δεν υπαρχει περιπτωση να επικαλεστουν οτι δεν λειτουργω ευρυθμα;
τωρα, εχει δικιο ο συναδελφος το περιστατικο ειναι δικο μου, ενα περιστατικο ομως που επιλεγει να εχει ιδιωτη θεραποντα, αποφευγει τον προσυμπτωματικο ελεγχο αν δεν επιδυνωθει/νοσηλευτει για να μην επιβρυνθει την δαπανη επισκεψης στον θεραποντα, απαιτει απο εμενα να συνταγογραφησω και μονο και δεν διαθετει το 5υερο για προσυμπτωματικο ελεγχο στο κυ, στελνει δε το βιβλιαριο με αντιπροσωπο, εχει δε περιβαλλον που απαιτει ασθενοφορο αλλα μαζι να παει και ο συνοδος με τα ρουχα στη βαλιτσα, περιβαλλον με περισση στοργη το οποιο τις ημερες που δεν υφισταται σθενοφορο, δεν δυναται να φερει με ιχ τον ασθενη στο κυ για ενυδατωση , ηκγ/μα επειδη εχουν ιερολαγονιτιδα
σορρυ, για την τοποθετηση - γιατι κανενας δεν επικαλειται τη νομοθεσια; ξερρω πολυ κοσμο που υπομενει και εξτρα εφημερεις και καθολου ρεπο
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:34:53 από kdiwavvou »

Λέξεις κλειδιά:

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
2452 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Μαΐου 2011, 11:05:53
από Μαρία Χόρτη
0 Απαντήσεις
2588 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 28 Σεπτεμβρίου 2011, 09:04:12
από αφροδιτη
3 Απαντήσεις