ο η/υ μου ει'ναι `αγκαλιας` = laptop και ο'χι desktop = πυ'ργος.Ως αποτε'λεσμα, το μπουτο'ν το αρμο'διο για τον
τονισμο' στην ελληνικη' γλω'σσα δεν λειτουργει' και ο'σο να'ναι το κ'οστος επισκευη'ς πο΄σο μα'λλον αντικατα'στασης θα ε'λεγα πως ει'ναι απαγορευτικο' στην παρου'σα φαση
1. Τα καταχαρούμενα εδώ μοιάζουν περισσότερο σα «ημερολόγιο γέφυρας» όπως είπε κάποιος των συνφορουμιτών. Καλά για αυτόν που τα κρατά, αλλά εμάς τους υπόλοιπους τι μας ενδιαφέρουν?
Αυτό το site με συνδέει με τους Ελληνικούς φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Υπηρεσίες, Τμήματα, Επιτροπές και Επαγγελματικούς ή Επιστημονικούς φορείς) [ το παρων το εκαμα copy/paste και χαρακτηριζεται απο ορθο τονισμο ]
αρα αντιλαμβανομαι εκτος και αν καμω λαθος, πως εδω μπορω να γινει επισημη καταγραφη προβληματων ιατρου στο χωρο εργασιας του, να δοθει πολυτιμη βοηθεια απο συσσωρευμενη εμπειρια συναδελφων προς επιλυση του υπηρεσιακου θεματος και
σε εσχατη περιπτωση να παρεμβουν τα ιδια τα οργανα
εαν η κατα εξακολουθηση εκνομη λειτουργεια ενος κυ δεν αφορα τους υπολοιπους, οκ ζητω συγνωμη
2. 2. Σε ένα ημερολόγιο γέφυρας ή σε ένα ¨ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού» καλά είναι να μην ανακατευόμαστε οι άλλοι. Υπάρχουν τόσα σημεία στο φόρουμ να αναπτύξουμε σχετικά θέματα
.
[ το παρων το εκαμα copy/paste και χαρακτηριζεται απο ορθο τονισμο ]
συμφωνω, επαυξανω, επικροτω
Απ: Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..
« Απάντηση #97 στις: Χθες στις 23:14:44 »
καλησπερα και καλη εβδομαδα
Μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση με τις παρενέργειες; ναι θα ηθελα
αλλα να παραθεσω 2 σκεψεις :
1.δεν καταλαβα γιατι τον τιτλο που αναρτησα στα νομικα θεματα, ο διαχειριστης / -ες τα τροποποιησαν σε τιτλο `ημερολογιο `, ρωτω ωστε να μην το επαναλαβω [ σαν ειδικευομενος συχνα δεν κοιταζα προηγουμενες αναρτησεις και ναι ανοιγα νεους τιτλους αλλα ποτε δεν εφαγαν ban, δεν διαμαρτυρομαι, προσπαθω να κατανοησω σε τι ημουν μη ορθα κινουμενος
Οταν εθεσα το ερωτημα γιατι οι διαχειριστες συνεπτηξαν 2 τοπικς τα οποια ξεκινησα, η απαντηση που ελαβα ηταν η εξης :
Ο τίτλος ορισμένες φορές μεταβάλλεται ώστε να βοηθά τον αναγνώστη που ψάχνει στις μηχανές αναζήτησης.
Για θέματα που αφορούν την υπηρεσία, αν δεν έχουν ήδη απαντηθεί, μπορείτε να συνεχίσετε.
Αναφορά στον συντονιστή Καταγράφηκε
Αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον άρρωστο, ας μην τον βλάψουμε τουλάχιστον.
το ενα τοπικ το ειχα αναρτησει στα νομικα θεματα οπου ουσιαστικα επιζητουσα την εμπειρια συναδελφων να χειριστω την εκνομη λειτουργια στην υπηρεσια μου ως προς τις εφημεριες
το δευτερο τοπικ το ειχα αναρτησει στα ιατρικα θεματα με τιτλο `συνδυασμοι` και ηλπιζα να λαβει χωρα ουσιαστικη συζητηση και οχι χλευασμος, εχοντας υποψη οτι : α. οταν πρωτοεγινε λογος για γενοσημα, μια αξιοσεβαστη για εμενα προσωπικα θεση συναδελφων ηταν η εξης : `πως ξερρω εαν συγκριτικα με το πρωτοτυπο θα εχω υποθεραπευτικη η' τοξικη συγκεντρωση ;` β. κρατωντας τον προβληματισμο για την πιθανη υποθεραπευτικη δοση του γενοσημου ειχα σκοπο στο τοπικ `συνδυασμοι` να αναδειξω συνδυασμους δραστικων οι οποιοι ειναι καταγεγραμμενο στην βιβλιογραφια οτι αν μη τι αλλο επιφερουν υποθεραπευτικη συγκεντρωση του ενος εκ των δυο. Ηλπιζα να `κλεψω` απο την εμπειρια και τοποθετηση συναδελφων τι ειναι πλεον ορθο : να συγχωρηγησω και να τιτλοπο ιησω το υποθεραπευτικης συγκεντρωσης ενεκα του συνδυασμου, η' να τροποποιησω το σχημα; Και ειχα στο μυαλο μου αφου πρωτα γινει μια ωραια συζητηση απο την οποια θα κερδιζα γνωση να αναφερθω στο οτι στην υπηρεσια μου δυσκολευομαι να πραξω ειτε τιτλοποιηση ειτε αλλαγη σχηματος διοτι δεχθηκα προφορικη απειλη / προειδοποιηση απο προ'ι'σταμενο μου να ασχολουμαι μονο με συνταγογραφηση και διακομιδες, να ν τολμησω να κοψω / αλλαξω φαρμακα και οτι ειμαι υπο κριση
προφανως ουτε αυτα ενδιαφερουν τους υπολοιπους εδω μεσα οποτε οκ, ζητω συγνωμη και ισως τζαμπα καθομαι και τα γραφω διοτι αφου δεν ακολουθω κανονες γραφης ενδεχομενως οι υπολοιποι συναδελφοι να μη μπουν στη διαδικασια αναγνωσης
3. Αφού πρόκειται για ημερολόγιο, ίσως και να είναι λογικό το μακροσκελές και ανορθόδοξο γραμματικά (π.χ. χωρίς τόνους) γράψιμο. Αφού όμως επιμένει ο συγγραφέας του να το βλέπουμε και εμείς, μήπως πρέπει να το συμπτύξει και να το εναρμονίσει με τους κανόνες γραφής για να έχει περισσότερες πιθανότητες να το διαβάζουμε (έτσι, από περιέργεια)?
τωρα, περα απο τους τονους, που η απουσια τους αποδιδεται σε τεχνικο προβλημα, το οτι καποτε τρωω ενα συμφων η' πληκτρολογω το λαθος φθογγο, χωρις να χαρακτηριστω βλασφυμος και αυθαδης, το ιδιο καμετε και εσεις
------------------------------------------------------------------------------------------------------
επι της ουσιας :
καμω αναφορα σε λοιπο τοπικ που ξεκινησε ο κ.Θεοδωριδης σχετικα με κειμενο που περιεχει τις υποχρεωσεις και δικαιωματα του αγροτικου ιατρου. Στη συζητηση που ακολουθησε οι συνφορουμιτες αναφερθηκαν πως το κειμενο περιειχε νομους και διαταξεις απο το 1955 και εξης και πολλα απο αυτα πλεον δεν ισχυουν.
την αναφορα την καμω για τον εξης λογο :
εως την ημερομηνια διορισμου μου ουδεποτε ασχοληθηκα με νομους και παραταξιακα
η μελετη μου αφορουσε στα της ιατρικης. Αντιμετοπιζοντας λοιπον καποια `θεματα` στο περιβαλλον εργασιας, προσπαθησα τοσο μεσα απο το φορουμ οσο και μεσα απο το διαδικτυο να βρω μια ακρη και στην αρχη δυσκολευτηκα αρκετα
επειδη λοιπον αυτα τα οποια συγκεντρωσα ενδεχομενως να μην ισχυουν αλλα και να ισχυουν, ειναι δυσκολο να εφαρμοστουν
επικαλουμαι την τοποθετηση των ανθρωπων αυτου του site που με συνδέει με τους Ελληνικούς φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Υπηρεσίες, Τμήματα, Επιτροπές και Επαγγελματικούς ή Επιστημονικούς φορείς)
α.. επικαλουμα το τοπικ `ερχεται η σειρα των ιατρων`
ισχυει τελικα οτι εαν προ'ισταμενος με αναφερει κινδυνευω να βρεθω σε αργια;
εαν ισχυει : τι μπορουσα να καμω μετα απο προφορικη απειλη / προειδοποιηση μου κοπηκε ο βηχας, ..... το μονο που ειχα καμει ηταν να ζητησω γνωματευσεις σε βαθος τριμηνου και να προσερχεται ο χρονιως πασχων μαζι με το βιβλιαριο του τουλαχιστο μια φορα στο τετραμηνο και ο ιδιος
επικαλουμαι λογια συναδελφου σε τοποθετηση του σχετικα με την συνταγογραφηση : `μια φορα = παντα, καμια = αρχικη δυσανασχετιση και ευρυθμη λειτουργια στο εξης` και `...για χρονιες παθησεις μια φορα και μετα μονο με γνωματευση, για τα υπολοιπα καμια συζητηση`
εαν εκοβα εξ αρχης κλοπιδογρελες και πραζολες ενδεχομενως να ημουν σπιτι μου ηδη
τι μπορουσα να καμω; να ψαξω, να καμω εδω καταγραφη και να καμω επισης καταγραφη στο βιβλιο του ιατρειου αλλα και στα σχολια συνταγων
γιατι; μα απλουστατα γιατι εστω και λεκτικα δεχθηκα οδηγια απο προ'ι'στμενο και επρεπε να εκτελεσω ακομη και εαν διαφωνω, διοτι βλεπετε την αγαπω την ιατρικη αλλα εχω αναγκη και την μισθοδοσια μου
αυτα προφανως δεν ενδιαφερουν τους υπολοιπους εδω μεσα και μπορω να κινηθω νομικα και μεμονομενα, ε;
για υπηρεσιακους λογους μεμονομενα;
β. με βαση ποια νομοθεσια θα πρεπει σε β ζωνη να καμω πανω απο 5+2 εφημεριες και να ειναι ολες 24ωρες?
θα μου πει κανεις ειναι υποστελεχομενο το κυ στο οποιο εργαζομαι, οκ
επειδη δεν γνωριζω, εαν ειμαστε 4 και καλυπτεται το κυ για 20 ημερες, τις υπολοιπες 10 ποιος τις κανει με βαση την τρεχουσα νομοθεσια;
μια παρατηρηση, σχετικα με τους νομους :
νομιμη ειναι η πωληση σιγαρετων σε ασθενη με χαπ οπως και η πωληση αλκοολ σε ασθενη με τριπλη αντιεπιληπτικη αγωγη
δεν μιλαω για ασφαλη λειτουργια αλλα τρεχοντες νομους
πως γινεται αλλο να υπογραφει το δσ του νοσοκομειου και αλλο να καλουμαι να εκτελεσω εγω ?
πως γινεται να υπαρχει καθημερινα αγροτικος στο κυ και να μην δικαιουμαι ουτε ενα ρεπο ?
πως γινεται να μην παιρνω ποτε γραπτη απαντηση σε ολα αυτα ?
πως γινεται να απευθυνομαι στο γραφειο προσωπικου του οσοκομειου και να μου το κλεινουν στα μουτρα επειδη εχουν δουλεια;
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
κλεινω με το εξης :
ημουν μακροσκελης αλλα προσπαθησα να ειμαι σαφης
ειναι αποψη μου πως η διοικηση μιας κλινικης / υγειονομικου σχηματισμου διεπεται απο τα πλεον δικτακτορικα καθεστωτα
με την εμπειρια μου ως οπλιτης υγειονομικου μπορω να εχω αποψη για τις συνθηκες των λοιπων οπλιτων συγκριτικα με τις συνθηκες επιμελητων, ειδικευομενων και νοσηλευτων στην αντιστοιχη χρονικη περιοδο και πιστευω πως οι οπλιτες ειχαν καλυτερη μεταχειρηση
αν φοβαμαι ? ναι φοβαμαι
τι με χαλασε περισοτερο και το τραβαω ?
το οτι με το καλημερα σας εγινε προσπαθεια να μου κοπει ο βηχας και πως το κυ δεν ειναι πανεπιστημιο και αμα δεν μου αρεσει να σηκωθω να φυγω. απο που; απο ποιο μαγαζι;
αν ολα αυτα δεν ενδιαφερουν τα οργανα της γενικης ιατρικης και δεν πρεπει να παρουν θεση, ειμαι αξιος της τυχης μου
θελω να πιστευω πως δεν ημουν θρασυς, προσβλητικος
ειλικρινα συγνωμη για τον χρονο σας