kai φυσικά εφημερίες δεν μπήκανε!!
[logged]Με θλίβει το γεγονός πως συχνά λογικρίνομαι στο φόρουμ και μοναδικό μου βήμα αποτελεί το `ημερολόγιο`. Έτσι λοιπόν τοποθετούμαι εδω σχετικά με τη δημόσια συζήτηση με θέμα : `` Διαφήμιση που γελοιοποιεί τους Γενικούς Ιατρούς; `` [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος ].
Δε θα με χάλαγε η ΠΦΥ δια των οργάνων της να αξιολογεί τα μέλη της ώστε το σκέπτεσθαί τους να προσομοιάζει με τούτο : `` προσωπικα την ιατρικη δεν την αντιλαμβανομαι σαν εργασια ουτε σαν επαγγελμα, ισως να ειναι τροπος ζωης
θελω να πιστευω πως την δουλεια' δεν την φοβαμαι αλλα με φοβαται εκεινη
επισης οταν καταπιανομαι με τα της ιατρικης, δεν αντιλαμβανομαι κουραση αλλα ξεκουραση και ποτε δεν εχω κοιταξει ωρολοι, αλλωστε δεν φορω διοτι αποτελει εστια μολυνσης για τον ασθενη
δεν διεκδικω ρεπο ουτε αποδοχες
ειναι τιμη μου που αξιολογηθηκα ως ικανος να υπηρετησω ανθρωπους που δουλευουνε απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι και μου δοθηκε η ευκαιρια να πραξω πραγματα σπουδαια και μερα με τη μερα να αποτολμησω να γινω βλασφυμος και να επιδιωξω αυτα που πρατω να ειναι οσο το δυνατο πιο κοντα στο τελειο
αλλα διεκδικησα τουτη τη δημοσια θεση για να καμω κλινικο εργο και οσο περναει απο το χερι μου θα το κανω
απο αυτα που λεγονται και δεν γινονται αλλα και απο αυτα που γινονται και δεν λεγονται δεν ξερρω. προσπαθω οσα λεω να τα καμω και να εχω την αισθηση πως βρισκομαι σε μια υπηρεσια και οχι σε θεση εργασιας ιδιωτικου δικαιου `` [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος ].
Σε σύνδεσμο όπου παρέθεσα στο `ημερολόγιο` σχετικά με τοποθέτησή μου περί χρυσής αυγής, ο συγγραφέας του άρθρου έγραφε : ``δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη του θύτη μου, εάν δολοφονηθώ`` [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος ] + [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος ]. Ενδεχομένως εάν τεθούν οι πρέπουσες βάσεις στην συντεχνία της ΠΦΥ να είναι δυνατό να υφίσταται ποινικολόγιο, να είναι βαρύτατο, σαφές και να διασφαλίζει το κύρος του κλάδου. Το δε φρόνιμο της υπόθεσης θα ήταν οι κυρώσεις να αφορούν σε προϊστάμενο του παραβάτη. Το θέμα είναι η ένωση, η παλιά ένωση και η ελεγεία θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα τι γίνεται σε κάθε ΚΥ σε αληθινό χρόνο; [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος ]. Στο ημερολόγιο είχα εναποθέσει προβληματισμούς σχετικά με αλληλεπιδράσεις και συνάδελφοι τις εξέλαβαν ως μη δόκιμες σε βαθμό που χαρακτηρήσθηκα παράφρων, σε δεύτερο χρόνο επανατοποθετήθηκα με τεκμηρίωση : [http://www.pfy.gr/forum/index.php/topic,2720.msg36858.html#msg36858 ]. Το ζήτμα δεν είναι αν είναι ορθοί οι προβληματισμοί αλλά γιατί δεν τίθενται cut offs από τα όργανα της ΠΦΥ σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις, που σταματά η ΠΦΥ και ξεκινά η τροτοβάθμια και σωστά ξεσωστά να εφαρμόζονται από όλους στην ΠΦΥ. Υπάρχει μια φράση : ` με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις``. Άρα στο μέσον κρίσης όπου η μάνα χάνει το παιδί και οι αποδοχές είναι πενιχρές [ ωστόσο του λειτουργού υγείας είναι πολλαπλάσιες του μέσου μισθωτού ] ποιος κάθεται να ασχοληθεί με ποιοτική ΠΦΥ ; [http://www.pfy.gr/forum/index.php/topic,2720.msg36847.html#msg36847 ]. Αποτελεί πρακτική πάγια να σεβόμαστε την διάγνωση του θεράποντα και να συνταγογραφούμε ακόμα και εάν έχει επιδεινωθεί η υγεία του χρονίως πάσχονατα και απαιτείται τιτλοποίηση ακόμα και εάν πρόκειται για δραστικές εκτός ενδείξεων ή δυσανάλογες με το στάδιο της νόσου. Μήπως τελικά εφ όσον είμαστε υπεύθυνοι για την υπογραφή μας και μαζί να μην τα φάγαμε ωστόσο μαζί να συμβάλαμε στο φάγωμα; [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Εγγραφή ή
Εγγραφή ή
Είσοδος ].
Επιτρέψατέ μου τοποθέτησης. Έστω δεχόμαστε διατύπωση πως δεν υφίστανται εύκολες και δύσκολες πράξεις παρά πράξεις τις οποίος κανείς κατέχει να εκτελεί με ασφάλεια είτε όχι.Εάν το δεχθούμε μπορεί να τεθεί το ερώτημα : Γνωρίζουν και σε τι ποσοστό οι Γενικοί Ιατροί που εργάζονται σε Κέντρα Υγείας να [ λ.χ διαχειρίζονται την τάδε χρόνιο πάθηση ]. Έχουν και σε τι ποσοστό οι Γενικοί Ιατροί που εργάζονται σε Κέντρα Υγείας τη διάθεση να διαχειριστούν [λ.χ την τάδε χρόνιο πάθηση ];Δεν είναι απαραίτητα απαραίτητη μια σαφής στατιστική καταγραφή απάντησης στα δύο ερωτήματα επί του παρόντος, ο λόγος που τα παρέθεσα είναι άλλος. Αποδείχθηκε πως καλώς είτε κακώς σαν συντεχνία προσαρμοστήκαμε στην χρήση υπολογιστή; Θαρρώ πως ναι. Δίκην επιχειρησιακής άσκησης ετοιμότητας αποδείχθηκε πως καλώς είτε κακώς σαν συντεχνία προσαρμοστήκαμε στην χρήση του ICD10;Θαρρώ πως ναι.Άρα εάν σύμφωνα με τα λεγόμενα της πολιτικής ηγεσίας είμαστε ευπρόσδεκτοι ως συντεχνία να προτείνουμε, στο μέτρο του δυνατό θα ληφθούν υπόψη [ έτσι κατάλαβα από το βίντεο το Σάββατο]. Άρα αν αξιολογηθεί ως σημαντικό, είναι δυνατό να γίνει άμεσα καταγραφή της δύναμης των Γενικών ιατρών στην επικράτεια στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα και υποχρεωτικά - επώνυμα να έχουν παρουσία εδώ ή σε μια παρεμφερή πλατφόρμα όπως θα την έχει ορίσει - δωρεάν υλοποιήσει η ΠΦΥ. Ποιό θα ήταν το όφελος; Διπλό : αρχικά έχοντας υπ όψη ότι ο ιατρός αμείβεται για το χρόνο/γνώσεις του και ειδικά ο δημόσιος υπάλληλος αποδέχεται την αμοιβή που δύναται ο εργοδότης και εκούσια παρέχει υπηρεσίες στο μέγιστο διαφορετικά μπορεί να αποχωρήσει : πρώτο όφελος : με τις οδηγίες της κοινής πλατφόρμας θα παραδεχθούμε όλοι μας ειλικρινά τι ξέρουμε και τι δεν ξέρουμε και θα λαμβάνει χώρα συνεχής εκπαίδευση και κοινή γλώσσα : κοινοί ορισμοί και σαφή όρια του τι γίνεται στην ΠΦΥ και τι προωθείται στο δευτεροβάθμιο. - δεύτερο όφελος : ακολουθώντας κοινά πρωτόκολλα και επιφέροντας αποσυμφόρηση στο δευτεροβάθμιο θα έχουμε κάμει μια `ομοροφιά` η οποία θα εξελίσσεται και θα εμπλουτίζεται και θα αποτελεί κόσμημα της ΠΦΥ. Το ζήτημα δεν είναι να αποδοθούν ευθύνες αλλά να κάμουμε πράξη αυτό το οποίο υπηρετούμε. Νομίζω η τεχνογνωσία υφίσταται και θέλω να πιστεύω υφίσταται και οι διάθεση των δάσκάλων συναδέλφων. Μπορεί να είμαι εκτός τόπου και χρόνου. [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος ].
Για σωστές απαντήσεις χρήσιμες προς εφαρμογή και τελεσίδικη διασφάλιση εύρυθμου διαχείρησης παρεμφερών περιστατικών στο εξής, πρέπει να τίθενται τα σωστά ερωτήματα : το ερώτημα λοιπόν δεν είναι εάν αναγνωρίζει ο γ.ιατρός την μαρμαρυγή αλλά αν στα πλαίσια προσραμογής του στο περιβάλλον εργασίας, είναι σύνηθες να διαχειρίζεται το rate control ο ίδιος ή εάν γίνεται η πάσα αλά Τσιάρτα προς τον ειδικό : δεν είναι ντροπή να μην ξέρρει κανείς ένα πρωτόκολλο, ντροπή είναι να μην προωθεί το περιστατικό προσωπικά προς το νοσοκομείο εφ όσον εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία και να μην συνδιαχειρίζεται την θεραπεία και τις επιπλοκές, να μην τιτλοποιεί συγκεντρώσεις ανάλογα με λοιπές δραστικές λ.χ αντιμικροβιακά, να μην εκλαμβάνει συμπτώματα ως επιπλοκές χρονίου νόσου και να τα αντιμετωπίζει ως οξέα συμβάματα [ ίλιγγος, νφδ, γαστρεντερίτιδα κοκ ]. Άλλος δεν ξέρρει τι πληρώνεται και άλλος δεν ξέρρει τι προκαλεί ο συνδυασμός δραστικών που αντιγράφει [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Εγγραφή ή
Είσοδος ]. Και δυστυχώς δεν είναι άσχετοι οι διοικητικοί, συμβαδίοζουν με την πολιτική βούληση η οποία με τη σειρά της δεν δύναται να απειλήσει τις υπερδυνάμεις / καρτέλ που αποσκοπούν στο κέρδος, έτσι δεν είναι δυνατό να επιβάλλουν παραγωγικότητα σε συνδικαλιστοφωλιές δημόσιες υπηρεσίες και εκλαμβάνεται ότι δεν κατέχουν διοίκηση, το κφάλι τους στην φιδότρυπα δεν εναποθέτουν απλά [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος ]. Όπως και σε δήμους, νομαρχίες και λοιπά οι σύμβουλοι είναι οι ...... αρμόδιοι και όχι ο δήμαρχος ή ο νομάρχης αλλά΄ όταν κάποιος έχει οικογένεια και τα δικά του ζητήματα στο κεφάλι, δεν μπαίνει στη διαδικασία να συλλέγει ενδείξεις και αποδείξεις ..... κοιτά να προσαρμοσθεί και να διασφαλίσει τη μισθοδοσία του [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος ]. Το παρακάτω λινκ ελλειπές ή μη θα έπρεπε να είναι δουλειά της ένωσης και της ελεγείας και όχι προσχέδιο λειτουργίας τακτικού ιατρείου επιμελητή β [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Εγγραφή ή
Είσοδος ] : και σίγουρα η θέση του φόρουμ δεν θα πρέπει να είναι περίπου η εξής : [ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος ]. Πολλά φιλιά / Το περιβάλλον εργασιας στην ΠΦΥ δεν είναι εύκολο όπως στο νοσοκομείο όπου ζητούμε εκτίμηση ειδικού, ούτε ασφαλές όπως στον ιδιωτικό τομέα όπου ισχύει : όταν τον εξέτασα εγώ δεν είχει εξελιχθεί η νόσος ...... αλλά από την άλλη η γ.ιατρική μπορεί να γίνει είτει πολύ εύκολη είτε πολύ δύσκολη στην πρακτική της......[/logged]