Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 03:49:28

Αποστολέας Θέμα: Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..  (Αναγνώστηκε 97620 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

5 Ιανουαρίου 2013, 20:50:01
Απάντηση #30
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

νοεμβρης 2012   -  546 πληρωτεα [ ολοι τα πηραν, στο ηλεκτρονικο λεει η μισθοδοσια φαινεται οτι  μπηκαν 28/12/2012  η ταπεζα εδω στο υποκαταστημα λεει δεν μπηκαν, ουτε μου ηρθε μηνυμα, που μου κραταει ενα ευρο μηνιαιως η τραπεζα ]
το πλαφον ηταν : 867  -  το ποσο αν τις πληρωνομουν ολες θα ηταν :  1654
υποψην ορκωμοσια στα μεσα του μηνα και ολες [ 11 στο συνολο τους ] απο 17/11 εως 30/11---------------------------------------------------------------------------------------
δεκεμβρης  9 εφημερειες  -  γεναρης     11 εγημερειες  -  το προγραμμα απο οτι καταλαβα το βγαζουν οι ιατροι, τον νοεμβρη τις πηρα στο πιατο, για τον δεκεμβρη ειπα επιθυμιες, για το γεναρη βαλανε οι υπολοιποι πρωτοι και εμεινα με το παγωγο,  για γεναρη με χωσανε να καμω  8 μεσα στο τελευτσιο 13ημερο του μηνα με 4 αργιες, οι υπολοιπες εως τις 11 ειναι πιο αραια στο 1ο 15ημερο εκ των οποιων η μια και παλι αργια--------------------------------------------------------------------------------------
απο το 1ο τριημερο του γεναρη εδωσα στην αναπληρωτρια διευθυντρια, εντυπο ανεπισημο με επιθυμιες για εφημερειες και ρεπο για τον μηνα φλεβαρη, οπου εβαλα 7 εφημερειες, τις ημερομηνιες που επιθυμω ρεπο και εγραψα πως αν γινεται να καμω 6 και οχι 7 κα μου ειπανε πως δεν γινεται και να το ξεχασω-----------------------------------------------------------------------------
τα λεφτα; να πανε να καουν !  και τα τραπεζογραματια και τα αργυρια τα 30
πως γινεται  να πρεπει να βρισκομαι στον χωρο εργασιας  και τις 22 εργασιμες για 8 ωρες και επιπλεον πανω απο τις μισες αργιες για 24 ωρες και αλλες 7 εργασιμες για 24 ωρες και επιπλεον να μην εχω τη δυνατοτητα να εκμεταλευτω καποιες απο τις εργασιμες ημερες να να διεκπεραιωσω υποχρεωσεις με δημοσιες υπηρεσιες στις πρωινες εργασιμες ωρες
ειναι ανθρωπινως δυνατο θα μου πειτε και κακως το σχολιαζω και το παραθετω εδω
ας πουμε οτι ειμναι παραλογος  και  καλοπερασακιας και διαφωνω πως ειναι ανθρωπινως δυνατο  -  εγω φυτρωσα; οικογενεια και φιλους δεν εχω;
αντε να κατανοησω πως επελεξα να διεκδικησω θεση σε υποστελεχομενο κυ οπως επισης, αντε να κατανοησω και τη δυσκολη θεση του διευθυντη που πρεπει να καμει μαγικα ωστε και το κονο να εχει  ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και ο υγειονομικος σχηματισμος να καλυπτει τη δυνατοτητα προνοσοκομειακης παροχης  πρωτων βοηθειων και ασφαλους διακομιδης 365 ημερες το χρονο  -  εγω ομως βασει λογικης κοινης τι πρεπει να καμω; τουμπεκα;

« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:44:47 από kdiwavvou »
η αγάπη για τον κλάδο - συντεχνία δεν είναι η διασφάλιση της μη δυσφήμισης του κλάδου και μόνο [ όποιου κλάδου ] αλλά παράλληλα η συνεχής προσπάθεια να αποτελεί ο κλάδος κυρίως φορέα επιστημονικής σκέψης και δραστηριότητας και μετέπειτα φορέα τέχνης - επαγγέλματος

5 Ιανουαρίου 2013, 21:29:28
Απάντηση #31
Αποσυνδεδεμένος

ΑΡΗΣ

Τουμπέκα μια χαρά κάνει η αναπληρώτρια διευθύντρια.

Μας έλεγες για διοικητή και διευθυντή και ξαφνικά μας ξεφουρνίζεις και μια αναπληρώτρια. Τι κέντρο υγείας με ένα σωρό πληβίους και είλωτες είναι αυτό?
« Τελευταία τροποποίηση: 5 Ιανουαρίου 2013, 21:33:06 από ΑΡΗΣ »
ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

6 Ιανουαρίου 2013, 18:56:12
Απάντηση #32
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
νοεμβρης 2012

546 πληρωτεα [ ολοι τα πηραν, στο ηλεκτρονικο λεει η μισθοδοσια φαινεται οτι  μπηκαν 28/12/2012  η ταπεζα εδω στο υποκαταστημα λεει δεν μπηκαν, ουτε μου ηρθε μηνυμα, που μου κραταει ενα ευρο μηνιαιως η τραπεζα ]

το πλαφον ηταν : 867
το ποσο αν τις πληρωνομουν ολες θα ηταν :  1654

υποψην ορκωμοσια στα μεσα του μηνα και ολες [ 11 στο συνολο τους ] απο 17/11 εως 30/11

---------------------------------------------------------------------------------------
δεκεμβρης  9 εφημερειες
γεναρης     11 εγημερειες

το προγραμμα απο οτι καταλαβα το βγαζουν οι ιατροι, τον νοεμβρη τις πηρα στο πιατο, για τον δεκεμβρη ειπα επιθυμιες, για το γεναρη βαλανε οι υπολοιποι πρωτοι και εμεινα με το παγωγο,  για γεναρη με χωσανε να καμω  8 μεσα στο τελευτσιο 13ημερο του μηνα με 4 αργιες, οι υπολοιπες εως τις 11 ειναι πιο αραια στο 1ο 15ημερο εκ των οποιων η μια και παλι αργια

--------------------------------------------------------------------------------------

Συνάδελφε,
απ' ό,τι βλέπω με την άφιξή σου έφαγες τρελό χώσιμο. 11 εφημερίες σε 13 μέρες!!! Ισχύει ακόμη οι εφημερίες να μην υπερβαίνουν τις τακτικές αποδοχές; Γιατί να δούλεψες 15 μέρες (άρα μισθός 15 ημερών) κι έκανες 11 εφημερίες μπορεί να εμπίπτεις και σ' αυτή την περίπτωση.
Πάντως απορώ γιατί δέχεστε να κάνετε τόσες πολλές εφημερίες, πάνω από το νομοθετημένο όριο, που ξέρετε ότι δεν θα τις πληρωθείτε!

6 Ιανουαρίου 2013, 18:58:29
Απάντηση #33
Αποσυνδεδεμένος

ΑΡΗΣ

Για να στηρίξουμε το ΕΣΥ.

6 Ιανουαρίου 2013, 19:19:02
Απάντηση #34
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

εισαστε, ..... μου ταραξατε τα αντερα 1 εβδομαδα τωρα  -  επανερχομαι στα αρχικα ερωτηματα [ τι ηθελα και το εβαλα εκεινο το αναθεματισμενο ερωτημα με το φοριοφορο [ μην απαντησετε επι τουτου ελεος ] ]
Συνάδελφε,
απ' ό,τι βλέπω με την άφιξή σου έφαγες τρελό χώσιμο. 11 εφημερίες σε 13 μέρες!!!
Παράθεση
Ισχύει ακόμη οι εφημερίες να μην υπερβαίνουν τις τακτικές αποδοχές; Γιατί να δούλεψες 15 μέρες (άρα μισθός 15 ημερών) κι έκανες 11 εφημερίες μπορεί να εμπίπτεις και σ' αυτή την περίπτωση.
Πάντως απορώ γιατί δέχεστε να κάνετε τόσες πολλές εφημερίες, πάνω από το νομοθετημένο όριο, που ξέρετε ότι δεν θα τις πληρωθείτε!
------------------------------------------------------------------------------------
μαλλον, αν οχι σιγουρα  οι υπολοιποι συναδελφποι δεν θελουν επιφυλακης, το ειχει προτεινει ο διοικητης στο παρελθον και το αρνηθηκανε, ουτε  και μικτες θελουνε παρα μονο ενεργεις επειδη μενουν βολο, και μπορει να εκρεμει και αποφαση για δικαστικη κινηση που κανανε
επειδη αυριο το πρωι θα γινεται πανυγηρι απο εξω απο το ιατρειο για συνταγογραφηση :
αρα αν ειναι να καμω εγγραφο πρεπει 7.45 το πολυ το πρωι να εχι φυγει φαξ
ερωτω :
1.  για το μηνα γεναρη που εχει κατατεθει προγραμμα εφημερειων και παλι εχω 8 μεσα σε 13 ημερες, μπορω να το προσφαλλω ;
2.  γα τον μηνα φλεβαρη αν πω κυριοι ελεος  22 εργασιμες + μισες και  ανω αργιες + μη προσφαση σε δημοσιες υπηρεσιες ...... οτι δηλαδη θελω 3 ρεπο οπωσδηποτε, 5 ως 6 ενεργεις εκ των οποιων μονο 2 αργιες και αν θελετε και 2 επιφυλακης και αν θελετε παραπανω επιφυλακης, μονο καθημερινες  και οπωσδηποτε οχι 2 συνεχομενες ημερες μεσα στο κυ  :  ποιον ζοριζω τον διοικητη;  η' τον εχω με το μερος μου τον διοικητη σε αυτο;
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:46:11 από kdiwavvou »
η αγάπη για τον κλάδο - συντεχνία δεν είναι η διασφάλιση της μη δυσφήμισης του κλάδου και μόνο [ όποιου κλάδου ] αλλά παράλληλα η συνεχής προσπάθεια να αποτελεί ο κλάδος κυρίως φορέα επιστημονικής σκέψης και δραστηριότητας και μετέπειτα φορέα τέχνης - επαγγέλματος

6 Ιανουαρίου 2013, 19:51:24
Απάντηση #35
Αποσυνδεδεμένος

anasm

1.  για το μηνα γεναρη που εχει κατατεθει προγραμμα εφημερειων και παλι εχω 8 μεσα σε 13 ημερες, μπορω να το προσφαλλω ;
2.  γα τον μηνα φλεβαρη αν πω κυριοι ελεος  22 εργασιμες + μισες και  ανω αργιες + μη προσφαση σε δημοσιες υπηρεσιες ...... οτι δηλαδη θελω 3 ρεπο οπωσδηποτε, 5 ως 6 ενεργεις εκ των οποιων μονο 2 αργιες και αν θελετε και 2 επιφυλακης και αν θελετε παραπανω επιφυλακης, μονο καθημερινες  και οπωσδηποτε οχι 2 συνεχομενες ημερες μεσα στο κυ  : 
ποιον ζοριζω τον διοικητη;  η' τον εχω με το μερος μου τον διοικητη σε αυτο;

Συμπάθαμε, αλλά, αδυνατώ να παρακολουθήσω το συλλογισμό σου...!  ::) ;)

Το "ρεπό", δεν δίνεται "χαριστικά"...κάτι σαν "προνόμιο" τύπου ΔΕΚΟ...!

Είναι, και νομοθετικά κατοχυρωμένο, αλλά και βάσει λογικής προβλεπόμενο...

Επίσης, αυτή η Παράμετρος : "Δυσαρέσκειας" ή μη του Διοικητή...?
Κάνε τα νεύρα σου εσύ, "ρετάλια", και νιώσε τις "Κατασπάσεις του ST" στο πετσί σου (χτύπα ξύλο -τρόπος του λέγειν),
για να σου χαμογελάσει "φιλικά" ο Διοικητής... :o

6 Ιανουαρίου 2013, 20:15:41
Απάντηση #36
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

αλλου ειναι το θεμα :  η διευθυνση αποφευγει τα υπηρεσιακα εγγραφα, δε στελνει ρεπο τα οποια θα πρεπει να τα παιρνουμε στο μιλητο και το αναρτημενο προγραμμα εφημεριων εδω ειναι μια εκτυπωση word χωρις υπογραφη και σφραγιδα του εγγραφου που πηγε στο νοσοκομειο
αρα :   αν εγω απαιτησω εγγραφως ποιες ημερες δικαιουμαι ρεπο, εχει δεν εχει αγροτικο για να ειναι 2 ιατροι στο κυ πρωινα [ ενα θεμα ]
και πω κυριοι διαμενω εντος 7 χλ. απο το κυ, βαλτε μου 5 + 2   'η  4+4  η' 3+9 και οπως δηποτε μοιρασμενες στο 30ημερο, σιγουρα χαλαει την εδω διευθυνση και τους συναδελφους που καμανε ΠΣΚ / ΣΚ αλλα τον διοικητη δεν τον χαλαει λογικα, αρα με αυτη τη λογικη τι μπορει να καμει τον διοικητη στην χειροτερη να πει, οχι φιλε θα καμεις και εσυ ενεργεις, αν η διατυπωση ηταν λαθος, συγνωμη
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:47:17 από kdiwavvou »

6 Ιανουαρίου 2013, 21:00:08
Απάντηση #37
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Αν κατάλαβα καλά, οι περισσότεροι στο ΚΥ μένουν σε αρκετή απόσταση επομένως δεν είναι εφικτό να κάνουν μεικτές ή ετοιμότητας γιατί πάλι -λόγω απόστασης- θα μένουν μέσα. Οπότε προτιμούν να κάνουν 10-11 ενεργές (και με παραπάνω αργίες) κι ας πληρώνονται λιγότερες.
Βέβαια το ότι κάνετε 10-11 "μέσα" δεν σημαίνει ότι στα επίσημα προγράμματα είναι περασμένες αντίστοιχες ενεργές. Αμφιβάλλω αν ο διοικητής υπογράφει προγράμματά σας με τόσες ενεργές που στο κάτω κάτω μπορείτε κάποια στιγμή να τις διεκδικήσετε δικαστικά. Αν παίρνεις ανάλυση αποδοχών στις εφημερίες εκεί θα δεις τελικά πόσες σου "γράφουν". Μπορείς επίσης να ζητήσεις το επίσημο πρόγραμμα από το νοσοκομείο με αίτησή σου.
Αν εσύ μένεις κοντά στο Κ.Υ. μπορείς να απαιτήσεις τις προβλεπόμενες ετοιμότητας. Π.χ. 7 ενεργές (2 αργίες) και 4 ετοιμότητας. Δε μπορεί να σε υποχρεώνουν να μένεις 11 μέρες μέσα επειδή οι υπόλοιποι -λόγω απόστασης- μένουν μέσα.

Στις ημέρες των ρεπό μη είσαι απόλυτος και ζητάς εγγράφως σχετικό πρόγραμμα. Μπορείτε να το κανονίζεται "στο μιλητό" ανάλογα με τις ανάγκες. Άλλωστε νομίζω ο νόμος δεν προβλέπει ανακοίνωση προγράμματος ρεπό από την υπηρεσία.

Και κάτι που θέλω να το ρωτήσω εδώ και καιρό:
Με ποια κριτήρια "διάλεξες" το συγκεκριμένο Κ.Υ.; Με όσα μας αναφέρεις: "Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες;"

Από το πρωτοσέλιδο του ygeianet:

"...Ήδη οι ΔΥΠΕ κατένειμαν το κονδύλια στα Νοσοκομεία κι ο Ιανουάριος θα βγει με περικοπή 8% σε σχέση με τα κονδύλια που δαπανήθηκαν τον Δεκέμβριο, δηλαδή το πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει 8% λιγότερους εφημερεύοντες."

(Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)

Θα τρελαθούμε τελείως μ' αυτά που γράφει το άρθρο;
Έχει γίνει μείωση των αποδοχών από εφημερίες  20-30% μέσω μείωσης συντελεστή και βασικού μισθού και λέει ότι απαιτείται επιπλέον περικοπή 8%; Έχει βγει η κατανομή κονδυλίων εφημεριών για το 2013; Κάτι τέτοιο αντιστοιχεί με μείωση των κονδυλίων για 30-40%.
« Τελευταία τροποποίηση: 6 Ιανουαρίου 2013, 21:02:19 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

6 Ιανουαρίου 2013, 21:32:55
Απάντηση #38
Αποσυνδεδεμένος

anasm

αλλου ειναι το θεμα :
η διευθυνση αποφευγει τα υπηρεσιακα εγγραφα, δε στελνει ρεπο τα οποια θα πρεπει να τα παιρνουμε στο μιλητο και το αναρτημενο προγραμμα εφημεριων εδω ειναι μια εκτυπωση word χωρις υπογραφη και σφραγιδα του εγγραφου που πηγε στο νοσοκομειο

αρα :
αν εγω απαιτησω εγγραφως ποιες ημερες δικαιουμαι ρεπο, εχει δεν εχει αγροτικο για να ειναι 2 ιατροι στο κυ πρωινα [ ενα θεμα ]
και πω κυριοι διαμενω εντος 7 χλ. απο το κυ, βαλτε μου 5 + 2   'η  4+4  η' 3+9 και οποως δηποτε μοιρασμενες στο 30ημερο, σιγουρα χαλαει την εδω διευθυνση και τους συναδελφους που καμανε ΠΣΚ / ΣΚ αλλα τον διοικητη δεν τον χαλαει λογικα, αρα με αυτη τη λογικη τι μπορει να καμει τον διοικητη στην χειροτερη να πει, οχι φιλε θα καμεις και εσυ ενεργεις, αν η διατυπωση ηταν λαθος, συγνωμη

Τί να πώ βρε φιλαράκι...  :( -και, ειλικρινά συγνώμη για την οικειότητα και τον ενικό...

Τί σημαίνει : η Διεύθυνση "αποφεύγει τα υπηρεσιακά Έγγραφα"......??
Δεν υπάρχει κανένα επίσημο Έγγραφο...οι Εφημερίες είναι ένα χαρτί -τύπου "σαϊτα"...

Πραγματικά, ακόμα και σε Εποχές "Τουρκοκρατίας", τέτοιες απολυταρχικού τύπου Εξουσίες, αμφιβάλλω αν ο Αγάς της κάθε Περιφέρειας είχε...!  ::)
Μήπως ο Διοικητής σας,
βλέπει πολλά "Τούρκικα", και την έχει δεί Suleiman the Great...?  ;)

6 Ιανουαρίου 2013, 22:21:12
Απάντηση #39
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

γιατι εχω την εντυπωση οτι το χαρτι με τις εφημεριες και τα ρεπο υπογραφεται και σφραγιζεται οταν φευγει απο την κλινικη / κυ για να παει στην διοικηση ;
τουλαχιστο στη μαδυτο ετσι γινοταν  -  επισης αυτο καμει και η νοσηλευτικη υπηρεσια, τεχνικη υπηρεσια οπου υπαρχει κοκ  -  επισης το ιδιο γινεται στα εργοστασια της ελβο, στην εφορεια και πολλες λοιπες υπηρεσιες  -  ειμαι λαθος ;
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:48:38 από kdiwavvou »

6 Ιανουαρίου 2013, 22:24:34
Απάντηση #40
Αποσυνδεδεμένος

ΑΡΗΣ

Ο νόμος 3754/2009  που θέσπισε τα ρεπό (αντισταθμιστική περίοδος ανάπαυσης μετά από εφημερία) δεν συνδέει τη χορήγησή τους με τις εκάστοτε υπηρεσιακές ανάγκες.
Άλλωστε οι υηρεσίες, επομένως και τα κέντρα υγείας, εκπροσωπούνται από τη διεύθυνση, καθιστώντας τους διευθυντές τους με αυξημένες υποχρεώσεις και όχι δικαιώματα όπως οι ίδιοι αντιλαμβάνονται το ρόλο τους. Επειδή βρισκόμαστε στην εποχή του μνημονίου και επειδή τέτοιες συμπεριφορές έχουν οδηγήσει το δημόσιο σε απαξίωση, καλό θα ήταν να καταγγέλονται αυτές οι συμπεριφορές ώστε να να μπορέσει επιτέλους να λειτουργήσει το δημόσιο χωρίς τα βαρίδια των προηγούμενων χρόνων.

6 Ιανουαρίου 2013, 22:49:27
Απάντηση #41
Αποσυνδεδεμένος

anasm

Ο νόμος 3754/2009  που θέσπισε τα ρεπό (αντισταθμιστική περίοδος ανάπαυσης μετά από εφημερία) δεν συνδέει τη χορήγησή τους με τις εκάστοτε υπηρεσιακές ανάγκες.
Άλλωστε οι υηρεσίες, επομένως και τα κέντρα υγείας, εκπροσωπούνται από τη διεύθυνση, καθιστώντας τους διευθυντές τους με αυξημένες υποχρεώσεις και όχι δικαιώματα όπως οι ίδιοι αντιλαμβάνονται το ρόλο τους.
Επειδή βρισκόμαστε στην εποχή του μνημονίου και επειδή τέτοιες συμπεριφορές έχουν οδηγήσει το δημόσιο σε απαξίωση, καλό θα ήταν να καταγγέλονται αυτές οι συμπεριφορές ώστε να να μπορέσει επιτέλους να λειτουργήσει το δημόσιο χωρίς τα βαρίδια των προηγούμενων χρόνων.

Δυστυχώς, αυτή η Εποχή του Μνημονίου, με την, όντως πραγματική ΛΙΤΟΤΗΤΑ,  :(
πόσο μουδιασμένη ψυχολογία διεκδίκησης, μας έχει επιφέρει...  :(
Και, αλυσιδωτά,
και πόση ΑΣΥΔΟΣΙΑ και ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ από την πλευρά της Διοίκησης, "καμουφλάρεται" πίσω από το "φερετζέ" της Κρίσης......  :( >:( >:(

6 Ιανουαρίου 2013, 23:21:02
Απάντηση #42
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

τουλαχιστο στη μαδυτο ετσι γινοταν

Ίσως η προτίμηση του Κ.Υ.Μαδύτου να ήταν, όπως φαίνεται, σοφότερη επιλογή...

Τελικά, επειδή έχουμε μπερδευτεί αρκετά, νομίζω ότι θα βοηθούσε αν μας διαφωτίζατε για το ποιά είναι η δύναμη σε ιατρούς του ΚΥ σας και των ΠΙ που ανήκουν σ΄αυτό.
« Τελευταία τροποποίηση: 6 Ιανουαρίου 2013, 23:22:57 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

6 Ιανουαρίου 2013, 23:46:30
Απάντηση #43
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou

συντονιστης διευθυντης γενικος ιατρος τεμαχιο 1  -  αναπληρωτρια διευθυντρια γενικη ιατρος τεμαχιο 1
επιμελητρια α τεμαχιο 1  -  επιμελητης β με εξι ετη υπηρεσιας τεμαχιο 1
επιμελητης β φρεσκοτατος [ αφεντομουτσουναρα μου ] τεμαχιο 1  -  ιατρος ανευ ειδικοτητας τεμαχιο 1
αγροτικος 1, επιθυμει παραταση αλλα μαλον δεν θα την παρει,  τεμαχιο ενα  -  αγροτικος 1, ανοιγει η θεση τον φλεβαρη
2 περιφερικα ιατρεια χωρις θεση απο προηγουμενη προκυρυξη : καλοδεχουμενες θεσεισ 2
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου 2013, 16:49:46 από kdiwavvou »

7 Ιανουαρίου 2013, 00:24:12
Απάντηση #44
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

τωρα η συζητηση γινεται ακομη πιο ενδιαφερουσα :

4 ειδικοι [ 2 β' και ενας α' και  ενας αναπληρωτης διευθυντης] + μια μονιμη αγροτικη ιατρος + ενας αγροτικος  = 3 δυαδες

3χ8 = 24 -- τι μενει; 7 ημερες

[ οι 4+2 τι καμουν; ]

αντε ας πουμε 3χ9 [ και στην ειδικοτητα 7 ως 8 εκαμνα, μια παραπανω τι εγινε;] τωρα ως προς τα ρεπο, στο κυ ειμαστε μονο 2 ιατροι, οι υπολοιποι ειναι σε υπαγομενα ιατρεια, αρα δεν επομιζονται κανενα βαρος αμα παρω ρεπο, αλλα προσωπικα δεν διανοουμαι να πω σε κανενα φυγε σε καλυπτω οποτε δεν το καμω και εγω

Εδώ λείπει ο συντονιστής διευθυντής!
Πώς γίνεται στο ΚΥ να είσαστε μόνο 2 γιατροί; Δηλαδή πριν πας λειτουργούσε με 1 γιατρό;
Με 6 ή 7 άτομα για να βγει το μηνιαίο πρόγραμμα (με 2 σε εφημερία καθημερινά ανεξαρτήτως τύπου) θέλει 9-11 εφημερίες ο καθένας. Πράγματι, δύσκολα τα πράγματα.

Λέξεις κλειδιά:

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
2452 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Μαΐου 2011, 11:05:53
από Μαρία Χόρτη
0 Απαντήσεις
2589 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 28 Σεπτεμβρίου 2011, 09:04:12
από αφροδιτη
3 Απαντήσεις