Γενικά > Νομικά θέματα

Απόσπαση αγροτικών ιατρων (υπόχρεων ή επι θητεία )σε νοσοκομείο

(1/4) > >>

timex:
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει νόμος που να επιτρέπει την απόσπαση αγροτικού ιατρού(υπόχρεου ή επι θητεία) στο νοσοκομείο για εφημερίες , σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη ειδικευομένων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

timex:
Ξέρει κανείς κάτι σχετικά με το θέμα;
Έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν να αποσπάται αγροτικός γιατρός σε ΜΕΘ ή ΜΤΝ ή σε κάποια κλινική νοσοκομείου για να καλύψει εφημερίες ή το τμήμα γενικότερα.
Βάσει ποιου νόμου γίνεται κάτι τέτοιο;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μιλάς για απόσπαση στο νοσοκομείο (άρα και πρωινό ωράριο) ή μόνο κάλυψη εφημεριών;

timex:
και τα δυο
υπαρχει διαφορετικος νόμος για την καθε περιπτωση;

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι κι εγώ.
timex, αναρωτήσου πρώτα αν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει αγροτικό γιατρό σε εφημερίες...
[logged]Για το Μάιο με έβαλαν με το ζόρι να εφημερεύω σε Τμήμα του Νοσοκομείου. Όταν έκανα γραπτή αναφορά πως δε θέλω εφημερίες, έπεσαν όλοι πάνω μου και ουσιαστικά μου είπαν να τις κάνω ή να παραιτηθώ, γιατί μάλλον δεν μπορούσαν να με αναγκάσουν εγγράφως να εφημερεύω. Τελικά αποφάσισα να παραιτηθώ πριν βγει η παράταση. Άλλοι δύο συνάδελφοι σε παράταση βρέθηκαν στην ίδια ή παρόμοια θέση κ παραιτήθηκαν πρόσφατα, αλλά τα χωριά ας μένουν κενά, σωστά; οι εφημερίες μόνο να βγαίνουν για να μην ενοχλούνται οι ειδικοί στα σπίτια τους...[/logged]

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση