Γενικά > Νομικά θέματα
Απόσπαση αγροτικών ιατρων (υπόχρεων ή επι θητεία )σε νοσοκομείο
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αγροτικός:
Η φθηνή λύση, ψαρώνει -συνήθως- εύκολα, δεν διαμαρτύρεται ιδιαίτερα ("9 μήνες είναι μωρέ, θα περάσουν. Γιατί να φωνάζω; Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;"), δεν παίρνει ρεπό, δεν παίρνει έξτρα άδειες (αναρρωτικές, εκπαιδευτικές) γιατί τις υπηρετεί.
Περιζήτητοι για εφημερίες σε Κ.Υ. και νοσοκομεία.
Ενδεικτικά στο νοσοκομείο Χίου, ελλείψει ειδικευόμενων, οι εφημερίες γίνονται κυρίως από αγροτικούς.
Τελικά η εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ εξαρτάται από ανειδίκευτους ή/και εκπαιδευόμενους (αγροτικοί και ειδικευόμενοι).
Gatekeeper:
Να προσθέσω στην λιστα των gap fillers (έτσι τους ονομάζουν οι Βρετανοι) τους επικουρικούς ιατρούς?
Γ.Κτιστάκης:
Πάντως σε εμάς έχει ανοίξει ένα «τρυπάκι» με προηγούμενο αγροτικό ιατρό που κατάφερε να πάρει θέση στο Κ.Υ και με απόφαση δεν ξέρω ποιου (η διοίκηση του νοσοκομείου λέει του Υπουργού, δεν την έχω δει) πήρε, απόσπαση να το πω, μετάθεση να το πω, δεν ξέρω ακριβώς τι και υπηρέτησε όλη την θητεία στο τμήμα ιατροδικαστικής( παρά του ότι το Κ.Υ είχε και έχει μεγάλες ελλείψεις) και νομίζω έγραφε και χρόνο ειδικότητας ταυτόχρονα. Τώρα μας έρχεται άλλος ένας αγροτικός που πιστεύω, από πληροφορίες που έχω, ότι θα εφαρμόσει το ίδιο. Βλέπεις είναι κολλητοί με τον προηγούμενο.
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως σε εμάς έχει ανοίξει ένα «τρυπάκι» με προηγούμενο αγροτικό ιατρό που κατάφερε να πάρει θέση στο Κ.Υ και με απόφαση δεν ξέρω ποιου (η διοίκηση του νοσοκομείου λέει του Υπουργού, δεν την έχω δει) πήρε, απόσπαση να το πω, μετάθεση να το πω, δεν ξέρω ακριβώς τι και υπηρέτησε όλη την θητεία στο τμήμα ιατροδικαστικής( παρά του ότι το Κ.Υ είχε και έχει μεγάλες ελλείψεις) και νομίζω έγραφε και χρόνο ειδικότητας ταυτόχρονα. Τώρα μας έρχεται άλλος ένας αγροτικός που πιστεύω, από πληροφορίες που έχω, ότι θα εφαρμόσει το ίδιο. Βλέπεις είναι κολλητοί με τον προηγούμενο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Φαντάζομαι αναφέρεστε στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ηρακλείου. Χρόνο ειδίκευσης δεν μπορεί να αναγνωρίσει παρά μόνο 3 μήνες από το τρίμηνο εκπαίδευσης όπως όλοι οι αγροτικοί.
timex:
Κατάλαβα...δηλαδή θα συνεχίσουμε να κάνουμε δέκα εφημερίες το μήνα χωρίς να πληρωνόμαστε, ενώ υπάρχουν αγροτικοί που κάνουν λίγες εφημερίες στο ΚΥ και θέλουν να αποσπαστούν και να κάνουν τις υπόλοιπες εφημερίες στο νοσοκομείο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση