Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 21/6/2011

<< < (5/12) > >>

mandreou:
Συνάδελφοι γνωρίζετε αν καποιος Γ. Ι. που πήρε επιτυχως θέση ΠΙ στην προκύρηξη της 21-06-2011 αφού δεν έχει βγει το ΦΕΚ διορισμού του αν μπορεί να κάνει τα χαρτιά του και στην καινούρια προκήρυξη του Οκτωβρίου? Πέρα από την ηθική πλευρά μιας τέτοιας ενέργειας είναι νόμιμο?

Περιθωριακός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμόλις σήμερα μίλησα με την Αντωνίου στο υπουργείο υγείας και μου είπε ότι τα χαρτιά για τις προσλήψεις των γενικών (21/6/11) είναι στην ΥΔΕ (δημοσιονομικός έλεγχος, παράρτημα του υπουργείου οικονομικών) και μετά ακολουθεί το Ε.Τ (άγνωστο πότε)
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω , καλοδεχούμενο!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Γνωριζει καποιος στο περιπου ποσο ειναι αυτο το χρονικο διαστημα? Λετε να καθυστερησει λογω των εκλογων που εικαζεται οτι θα γινουν Φεβρουαριο?

Περιθωριακός:
Σημερα που πηρα τηλ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση καθυστερησης, θα ανακοινωθουν 1-2 Δεκεμβριου και θα σταλουν περι τις 15/12.

anastasia:

μηπως μπορείτε να μας γράψετε σε ποιο τηλέφωνο καλείτε για πληροφορίες, έτσι ώστε να πάρουμε όλοι για να ασκούμε μια πίεσή???ευχαριστώ

Περιθωριακός:
2105232952 και 2105231537.
Το ενα ειναι κεντρο του ΥΥΚΑ και το αλλο βγαζει απευθειας ατο τμημα γενικων ιατρων. Τωρα ποιο ειναι ποιο... τα χω λιγο μπερδεμενα στο κινητο μου. Απο το κεντρο ομως ζητας και σε συνδεουν με το τμημα που σε ενδιαφερει, οποτε δεν εχει σημασια.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση