Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 21/6/2011

<< < (7/12) > >>

noname:
τι εννοείτε ????

Richard:
Καλημέρα!

Μίλησα σήμερα με το Εθνικό Τυπογραφείο αλλά δε βρίσκουν την προκήρυξη, χρειάζονται ΚΑΔ (Κωδικό Αριθμό Δημοσιεύματος), τον οποίο έχει προφανώς η κα Αντωνίου στο ΥΥΚΑ. Αν πάει κανείς στο Υπουργείο, ας ζητείσει παρακαλώ τον ΚΑΔ από την κα Αντωνίου (2ος όροφος) διότι εγώ δεν το σκέφτηκα όταν πήγα, και ας τον ανακοινώσει εδώ. Σημειωτέον ότι προσπάθησα να την πάρω τηλέφωνο και απευθείας και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου αλλά δεν το σηκώνει ποτέ.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Περιθωριακός:
Τι αλλο θα ακουσουμε???? Θα προσπαθησω αυριο με τηλ αλλα οποιος ειναι απο Αθήνα και μπορει ας παει ο ιδιος να δει τι γινεται!

anastasios theodoridis:
Το αν βρίσκεται στο εθνικό τυπογραφείο μπορεί να βρεθεί από οποιοδήποτε συνάδελφο και χωρίς τον ΚΑΔ. Εγώ να πάρω τηλέφωνο και να δώσω το όνομα ενός συναδέλφου που ήταν στους επιτυχείς της προκήρυξης θα μου πούνε αν έχει φτάσει η υπουργική απόφαση.

Περιθωριακός:
Δεν καταφερα τιποτα. Στο τηλ της κας Αντωνιου δεν απαντουσε και στο αλλο εβγαινε τηλεφωνητης για να παρουμε απο 12.00-14.00 (εκεινες τις ωρες επαιρνα). Στα τηλ. του κεντρου, εκτος 12.00-14.00 ο τυπακος δεν εκανε συνδεση και παρεπεμπε στις 12.00-14.00.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση